Monki

Nu har jag gjort ett litet kollage med kläder jag vill ha från monki.



Svart och rosa tröja med ficka: 300kr
Stikad cardigan: 400kr
Rutig skjorta: 250kr
Halsband: 80kr
Kjol: 150kr
Leggings: 250kr

Nu ska jag återgå till att titta på SATC. Kanske, kanske bloggar ännu en gång ikväll, men det återstår att se...

SATC

Sex and the city + proviva mango och en chiabatamacka = delicious! Jag laddade nyss hem hela säsong 4 med SATC och jag planerar att hinna se åtminstine hälften av sesongen. Nu ska jag fixa ett litet kollage med kläder från monki som jag är jättesugen på...



hehehe fin bild!

!#?%#*

Åååååååååååååhååhåhåhåhååh, jag kan inte hitta praoplats. Jag ska bränna ner skolan alla skolor som har prao samma vecka som mig. Så mycket hat känner jag nu och det är INTE ofta, kan jag allt berätta för er. Jag har benna mig frågat i alla butiken i stan och jag ska banne mig inte, och då upprepar jag inte, jobba på pappas eller mamma jobb. Då tar jag livet av mig. Men nog med sånt nu.

Jag måste bara lägga upp sushibilden igen. Mitt leende slår allt och alla.


Äntligen kan jag bara sätta mig ner i soffan och titta på The big bang theory. Jag är helt slut. Om det är någon som vet ett ställe som jag kan jobba på, snälla kommenter, för jag är i desperat behov av enm praoplats.
Jag kan lägga till att mamma far till sthlm på tordag, så jag ska nog ge henne en liten, vad ska jag säga, önskelista om lite jag skulle vilja ha från monki.....


bilder på jacka/halsduk

Nu är batteriet till kameran laddat så jag kunde ta lite bilder.


Tyvär (jag har aldrigt riktigt fattat hur tyvär stavas...) så fick kameran damp och alla bilder blev suddiga utom, såklart, testbiden. Det är därför jag var tvungen att sudda bort mitt ansikte som ör förvridet att smärta efter att jag tränat på franskaläxan och jag står som en fettmaknöl doppad i choklad. Och just det, om ni undrar vad den svarta fläcken på väggen bredvid mitt huvud är, så är det en mosad spindel som jag inte haft hjärta att ta bort. Då vet ni. Nu ska jah inpregnera min jacka och hänga ut halsduken på vädring (den luktar morgonandedräkt av någon anledning)

Ännu ett superduperMEGAjättelångt inlägg...

trött

Jag kom hem för bara några minuter sen och jag är helt utmattad. Efter att ha varit på skolan till klockan 3, sen moppat till solbacken för att fixa praoplats åt rebecka och linda, kört till stan och fixat en praoplats till mig och sen letat efter lediga platser i nästan alla affärer i hela skellefteå så orkar jag inte mycket mer. Men som en ängel från himmelen låg min nya jacka och halsduk på bordet och bara väntade på att få bli prövad. Dessutom hade första nummret av Monki magazine kommit! Awesome.



Lägger upp en jätteJÄTTEfattig webcambild. Eftersom kamerabatteriet är på laddning just nu, så kommer jag lägga upp bilder på jackan och halsduken sen, men tills dess får ni nöja er med detta!

godmorgongodmorgongodmorgon

Jag är nästan helt klar och jag ska till skolan om lite mindre än en timma. Jag underskattar alltid vilken förmåga jag har att göra mig klar i tid. Men hellre vakna tidigt och hinna blogga, än att vakna sent och måsta stressa hehe... Jag slutar klockan 3 idag och sista lektionen är NO i HUNDAFURTIO MINUTER? Hur ska det sluta?

Jag kom nyss på att jag måste vara den enda som inte har lagt ut sitt schema på bloggen....

Här kommer iaf dagens outfit:




Skjorta från H&M, lackleggings och en gammal ring från ginatricot armband från frida.

Nu ska jag borsta täderna, sen kan jag göra mig redo till den första heldagen i 9an.

fixa moppen

Pappa tror att jag letar efter information om hur man kan fixa min moppe, men igentligen sitter jag och tittar på kläder och bloggar hehe. In his face! Snart ska jag göra klart i nmitt rum. Jag har funderat på att måla min fondvägg i någon fräsig färg och måla franska meningar i olika utseenden. Bazinga. För övrigt har jag skitont i huvudet. Det kan nog bero på att jag har suttit vid datorn typ hela dagen...


text
Typ så vill jag ha det i rummet, men i andra färger...

dröm

Jag börjar undra om jag är en våldsam person ibland... I typ 2 av 3 drömmar slår jag någon eller dödar jag någon. Haha, det känns som att jag är en lunitic eller något.
Inatt, till exempel, drömde jag att jag var med i ett krig och kastade knivar i magen på folk. När kriget var slut och jag hade dödat dubbelt så många som de andra på "mitt lag", så började jag slåss med någons pappa i en lekpark.
Sedan var det en jätteödla som la ägg i sanden vid några gungor. Då kom en annan jätteödla som jag slogs med tills den sprang iväg.

Jag brukar aldrig slåss (åtminstone inte med vilja att skada någon hehe) eller ens vara arg på någon, men när jag drömmer slåss/dödar jag nästan alltid. Håller jag på att bli en psykiskt störd massmördare?



Oj, vad långt inlägg...

Söndag

Jag hatar söndagar. Idag kommer jag nog sitta vid datorn hela dagen och kolla på kläder som jag inte har råd med. Jag har tänkt spara pengar ett tag, eftersom jag köpte en jacka typ en dag efter jag fått mina pengar, så kommer jag måste snåla hela månaden. Ååååhhh. Och för att stö salt i såret har jag börjat få en rejäl köttfinne på hakan. En sån som blir grön och infekterad... Mohahaha, lycka till att få ut den informationen ur era huvuden! Här är en outfit från nelly.com som jag gärna skulle beställa (om jag hade haft pengar).

en outfit

sushitime

Dagens middag blir sushi. Jag har inte ätit det på ett tag så det blir awesome!





Är ni redo for total domination?



Ikväll kommer Linnea och emmy hit och ser på film. Vilken, har jag ingen aning om. Kanske the last song?

matfesten

Jag kom hem från matfesten för ett tag sen och nu sitter jag och tittar på en konstig dokumentärserie med hastighetskameror så allt går i slowmo. Jag vet inte varför jag tittar på den, men jag har inget annat att göra så, varför inte? Eftersom jag inte har någon smaskig bild från matfesten, lägger jag istället ut några salty bilder på mig.



Sådär, nu ska jag återgå till att titta på svampar som skjuter iväg svarta ploppar i slowmotion.

i've discovered something amazing!

Jag måste erkänna att jag överdriver lite med rubriken, men bara lite! Jag upptäckte nämligen att gina och topshop har likadana örhängen. Mystiskt....


Ginatricot                  TOPSHOP

Snart ska jag tvinga mig upp ur sängen och platta mitt smörfeta hår. Jag har stort sett en bregottfabrik där uppe. Vad jag ska ha på mig idag en är en bra fråga, för jag har ingen aning. Men en sak jag vet är att jag är himla sugen på godis...

palt

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Ikväll ska jag kanske fara till pia och titta på film med tjejerna, mne vi får se. Jag är hur trött som hest och jag orkar inte ens sätta mig skönare i soffan. Jag håller på att bryta nacken just nu. Jag har sagt det 100 gånger, och jag säger det igen, så kan det gå. Nu väntar jag bara på att rebecka ska komma, men det lär ta ett tag...

Men rösta på min sko, annars ska ni få smaka på min vrede!


freeeeedag

Dagens outfit: Mjukisbyxor från cubus, skjorta från H&M, tofflor från Åhlens och pannband från friluftsfrämjandet.




Om ni inte fattar att detta är ett oseriöst inlägg, blir jag rent besviken på er, haha. Det är sant att jag har på mig det nu, men det är endast för att vi har plast istället för förster i köket just nu (mamma målar) så det är jättekallt i köket och dessutom blev jag dyngsur när jag körde hem från skolan i spöregnet.

HIHIHI så kan det gå. När pappa kommer hem ska jag be honom fixa min moppe (den startar typ aldrig), så jag hoppas att alla ska slippa vänta på mig hädanefter! Lite onödig fakta skada aldrig. Holy mother of god, långt inlägg, men så kan det gå.

patytime :D

Har åter igen inget att skriva om, utom att jag snart ska tvinga i mig lite havregrynsgröt, så jag lägger ut ett kollage ist.

partytime


I Love You Phillip Morris

Jag kom nyss hem från Emmy, där jag och några fler tittade på I Love You Phillip Morris. Den var huuuur fin som helst! Eller så är det bara jag som tycker att en historia om två bögar som blir kära i ett fängelse och en massa saker händer osvosv.. Men hur som helst rekommenderar jag den.





Nu ska jag sova, för jag måste upp tidigt imorron. Men jag slutar 9.40, så jag kan bara fara hem och fortsätta sova då hehe... Surt sa räven. Inte :)

Eftersom jag inte kommer att blogga något mer innan jag ska kasta in lakanen, så säger jag redan nu godnatt!


denna dags outfit

Jag höll vad jag lovade! När det hade slutt regna tog jag tjuren i hornen och tog lite bilder pour mio. Så nu ska ni få se vad jag har på mig hehe...





Nu ska jag ladda hem lite Desperate Housewifes och sen vet jag inte. Kanske planerar morgondagens outfit? Haha, jag måste planera min outfit kvällen innan, för om jag måste bestämma på morgonen innan skolan får jag panik.


i'm singing in the rain. not.

Ännu dag i skolan, ännu en dag i regnet. För ovanlighetens skull har jag plattat hela håret pga för mycket tid. Jag vaknade 2 timmar före jag ska till skolan, så jag lider av att inte ha något att göra medans jag väntar till klockan 9.20. Dagens outfit är: en stickad cardigan från bikbok, spets t-shirt från H&M och gamla lackisar från gina. Ring och armband från glitter och bikbok. Jag orkar inte fota nu, men kanske senare, om det inte spöregnar, det vill säga...


Bada badtunna

Här kommer lite bilder från igår kväll.








Jag tog de första bilderna av Emmy.
Nu ska jag ta mig en dusch, kanske till och med lyxar till det med en hårinpackning?

ha-ha-haj.... pojken

GUD! Jag måste bara lägga ut en länk til hajpojken. Kalla mig galen, men det är banne mig det roligaste jag har lyssnat på! Blogg-tipsen är roligast. Ha-ha-haj... POJKEN. Hehehehe....


På bilden: Pappa, sista middagen i turkiet

Tillägg: Det kanske skulla vara en bra idé att lägga ut länken också hehe... Hajpojken

Beställning

Nu har jag beställt jackan, det blev svart, för den i kitt var helt slut. Men så kan det gå, när haspen är på! Jag beställde också en grå halsduk eftersom min bruna som jag köpte på gina förra året börjar bli lite konstig och oskön. Så nu, ca 500 kr fattigare, är jag nöjd över mina köp! Men jag ska däremot klippa bort fransarna på jackan...




När linn är klar med datorn som man kan he in bilder genom minneskortet ska jag ladda upp lite ilder från igår, när jag badade badtunna i Agnes stuga. Tjolahopp!

pälsklage

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag har fortfarande lite av en extrem idésmälta. Jag sitter nu och tittar på 16 and pregnant. Under reklamen tittade jag på lite kläder, och hittade en pälskrage. Kan det vara något inför vintern, tro? Själv tycker jag att det är jättefint med pälsmössor, pälsjackor osv, så länge det inte är äkta päls. Det är lite skumt att jag kan ha läder, mocka osv, men inte päls. Hmm.. Men det känna på något säta annorlunda.

Men till saken: Tycker ni att pälskrage kan vara hiss eller diss?




vafaaaaaaaaaaan

KOM IGEN NU!
Läsare bara försvinner och försvinner. Jag vet att det inte kan vara någon annans än mitt fel, men ändå... Jag blir ju sårad :'(



Tilllägg: Dagen min statistik fick stånd, länkade cissi mig, tack så jättemycket!

Ser den bra ut?

Jag hittade en äkta mockajacka på ellos, men jag är inte helt säker på att jag ska slå till. Den har kostat 900 kr och nu kostar den 360kr (60%), men det känns som att det kan vara obekvämt med äkta mocka, som är ganska hård, men jag tycker att den är lite fräsig... (mitt numera favoritord hehe, men det klingar så gött i munnen att säga "frääsigt")

såhär ser den ut på, men om jag ska köpa blir det en svart..


Looking good, eller tycker ni att jag ska fortsätta leta?

OCH NU SKA NI KOMMENTERA, ANNARS SLUTAR JAG BLOGGA IGEN

Kan inte bestämma mig

Gah, jag blir galen! Jag kan bara inte bestämma mig för vilken slags jagcka jag ska köpa. Igentligen vill jag ha en med fårskinn, men de är så dyra och dessutom kommer jag kanske inte vilja ha den på våren. Och en militärjacka kanske är för kall och en vanlig bikerjacka känns så tråkig. Men nått av det måste jag ju köpa! Kan ni hjälpa mig? Haha, om ingen kommenterar på detta inlägg kommer jag se mobbad ut....

vilken jacka?
Snart ska jag till agnes, men attans, hon har ju inte börjat värma up vattnet än och jag måste hem tidigt. Hur ska detta dilemma sluta?


nudels

nu har jag och linn fixat middag, det blev wook med nudlar, MUMS! Nu står (uppmärksamma står) jag och håller datorn i ena handen och skriver med andra. Jag bjude på en vacker webcambild på våran vackra skapelse.



Huuuuuuuuuuur suddig som helst, men jag orkar inte ta en ny, nu när min hand inte har längre har kvar nått blod.

Desperate housewifes

Jag slutade skolan efter lunchen idag, så nu tittar jag på desperate housewifes och äter en, ehh, vad det nu heter.. en såndär lila nektarin, typ... just det! Plommon. Jag har idétorka just nu, men det kommer nog snart. Kanske. Men det är någen timma eller 2 fram i livet, så det behöver jga inte oroa mig för nu!

I've got a clue. And it's huuuuuuge

Godmorgon alla bloggläsare! Jag har en känsla av att denna dag kommer bli allt utom kul. Jag skulle kunna göra vad som helst bara för att få sova 1 h till. Men det kommer inte på tanke, eftersom jag måste fara till skoooolaaan...




Dagens outfit består av: cardigan från åhlens, linne från H&M, leggings från ginatricot och ringar från bikbok och glitter.

Nu måste jag borsta tänderna och bestämma mig om jag ska gå, cykla eller ta moppen till skolan... Som vanligt har jag beslutsångest så jag behöver nog minst 10 min att bestämma mig.

remember me

Jag kom nyss hem från agnes stuga (jag vet att jag sa att det blev inställt, men vi tittade på film ist). Vi tittade på Remember me. Den är inte att rekomendera. Den var inte dålig, men jag var uttråkad hela filmen och jag fattade ingenting.



hahaha jag hittade bara en spansk (?) bild, men det får duga!

NU ska jag snart gå och lägga mig för kvällen. Just när jag börjat vänja mig med idag, kommer imorgon. Vad ksa det vara bra för?

Smink höst och vinter

Det blev inte att jag gick ut och fotade. Jag orkade inte. Dessutom är kvällens planer inställda, men det var väl kanske lika bra, eftersom jag skulle göra det imorron också...

Här kommer iaf lite tips, ifall du inte riktigt vet hur du ska sminka dig i höst/vinter.

Alexander Wang
Doori
Preen
Jason Wu

Det är enkelt:
1. Ta en ganska stor borste för ögonskugga, och fyll borsten med en ganska neutral färg (gärna brunt eller puderrosa)
2. Knacka av den överflödiga färgen mot något tills det bara faller av lite.
3. Börja vid ögonlockets yttre del och dra sedan borsten inåt efter ögongloben med ett enda drag.
4. Ta en smalare borste och dra ett tunt sträck under ögat, men kom ihåg att man lätt kan se trött ut om man gör det för skarpt, så snåla så gott det går!
4. Ta en annan, lite ljusare färg av samma färgskala, och applicera precis under ögonbrynet och i ögonvrån.
5. He på mascara, ögonbrynsfärg, och ett neutralt läppglans/läppstift.
KLART!

Vill du ha ett mattare resultat kan man dutta LITE puder på läpparna efter man hett på läppglanset, så blir det kanon!

Och Cissi och Frida, det kommer ett inlägg om er också, om ni vill, snart :)


EMMY

Jag frågad Emmy om vad jag skulle blogga om, och här är hennes önskemål:

Ett inlägg om den bästa uppmärkamhetsnarkomanen jag känner: Emmy Norlund

Vem är Emmy? Jo, hon är en tråkig, sur och otrevlig männish. SKÄMTA BA! Hon är en snäll och jätterolig uppmärksamhetsnarkoman. Jag kommer aldig att glömma alla de galna upptågen vi har gjort tillsammans på franskalektionerna med Babsan. (hon heter Barbro igentligen, men jag tycker att hennes smeknamn är mycket mer fräsigt)





Och emmy, you owe me.......

första dagen av resten av mitt läsår

Första dagen i 9an avr helt ok. Vi skrev om hur vi borde jobba för att uppnå det bästa resultatet osv. Alla skrev film haha! Men iaf, ikväll ska jag fara till örviken och bada badtunna med några i klassen, det kommer bli awesome! Lägger upp lite bilder imorron, eller om jag hinner, ikväll. Nu ska jag nog ut och fota lite...



Lägger upp en bild på ymer från i vintras. Är han inte en ängel på jorden?

godmorgon

Jag håller på at få ett nervous breakdown. Dagen jag fruktat sen den 18 juni, är kommen. Jag vill inte fara, men vad gör man? Jag ska då köra till skolan med rebecka! Jag lägger upp en vacker bild på moi, för att tillfredställa mina få läsare.



Jag ser grymt ond ut, men jag orkar inte ta en ny bild hehe...

herre guuuuuuuuuud

Greetings earthpeople.

Jag måste ursäkta för mina torra inlägg idag. Men faktum är att jag verkligen inte har haft något att blogga om. Men imorron är det skola, och jag kanske stöter på någon utmaning som är värd att skriva om. Det är den stora frågan. Men eftersom jag måste upp tidigt imorron, så ska jag nu titta på lite family guy och sedan ska jag kasta in lakanen!

godnatt!

London fashion week

Lägger upp en video på några vinterkollektioner från london fashion week. Aslång, men banne mig, man hittar några godingar!



Lite onödig fakta: Jag satte en kärna från en vindruva i halsen för ett tag sedan. Den är fortfarande kvar.

nelly.com

nelly.com
Skorna är dock från acne, men de finns att beställa på nelly. Riktigt fräsiga!

mimmi funderar...

Varför säger man: "Så kan det gå när haspen är på!"? Jag fattar bara inte vad en hasp har med saken att göra... För er som inte vet vad en hasp är, lägger jag ut en bild.



Är det någon som kan svara på den frågan, eller förblir det en gåta i månskenet?

vad ska jag blogga om???

HOLA AMIGOS/AMIGAS

Nu är det så att jag vill veta vad ni vill att jag ska blogga mer om. Mode? Fritiden? Något som jag bloggade om förut, men inte om nu? Mimmi tipsar? Vad som helst för mina läsare! :)


stökigt!

Det blev en ovanligt tidig morgon, vilken fanny är skyldig till. Hon ställde larm på min mobil klockan 7 och kvart över 10. Inte kul. Men det skulle hon förstås inte komma undan med, men sen, som pricken över I:et, så fick jag en ninjaknee-kick mitt på näsan. Jag har inte blödit näsblod på minst 7 år, efter idag.... Men sånt är livet och jag går vidare!

Sen är det rummet. Städa, kan det vara något? Jajemen!





mimmi tipsar!

Lanza Hair Repair reconstructor:
Efter typ 3 avfärgningar är mitt hår torrtare än någonsin! Så jag kan inte göra annat än att rekommendera leave-in balsamet från lanza. Den kostar lite drygt en hundring hor frisören och den räcker minst 2-3 månader, så enligt mig är det ingen tvekan att investera! Den funkar jättebra att ha som värmeskydd också. Det var The tip of the day!



TJOLAHOPP

film

Nu sitter vi (cissi, fanny, michelle, linn och frida) och tittar på Den där Mary. Sen ska vi titta på Sex and city 2.

Det blev inga köp på stan idag. Jag letade en jacka, men icket. Det fanns inte en enda jag skulle kunna tänka mig att köpa. Attans.



Nu ska jag titta på filmen igen, för fanny vill låna datorn.. Men först: en vacker bild på 5/6 av licious!




Dagens outfit

Här kommer en bild på dagens outfit, son lever sitt egna lilla liv...



Med en tröja från vila och leggings från bikbok ger jag mig uut mot nya äventyr.
Eftersom det ibland tar 5 minuter innan min moppe vill starta (!!!!!) så måste vi bege oss på stört.


HIIHHIHIHI

Nu ska jag snart dra mig till stan. Eftersom det var det enda jag hade att berätta, så kan jag skriva om en rolig händelse...

Rebecka ska konfa sig, så hon är på gudstjänst. Hon har på högsta volymen på sms- och ringsignalen och hennes smssignal är: Jävlar, ett sms-fan. (hehehe ni kanske fattar vart jag kommer att komma?) Jag smsar, men får inget svar. SÅ jag smsbombar henne, eftersom jag inte visste att hon var i kyrkan... Så mitt i gudstjänsten låter hennes mobil: Jävlar, ett sms-fan Jävlar, ett sms-fan Jävlar, ett sms-fan Jävlar, ett sms-fan Jävlar, ett sms-fan Jävlar, ett sms-fan! HEHEHEH! Det västa som kan hända i kyrkan, typ....

Jahapp, nu var det slut ideer i min lilla ärta till hjärna. Så jag bloggar när jag kommer hem från stan!



uppe i ottan, åter igen.

En som heter Sofie kommenterade igår:
hej tycker du är jättefin. hur lång är du? :))

Först och främst är jag jätteglad att du tycker att jag ät fin och att du ens tog dig tid och kommntera! Men nu svar på frågan: Jag är 180 cm lång. Vilket jag hatar.

Men nu: TILL MIN FRUKOST!
Gröten blev misslyckad. Först kokade mjölken över, brände jag gröten, sen kokade jga den för länge, så det blev som att äta på en tvättsvamp.... Jag orkar tyvär inte ta en vacker bild på mitt misslyckande, men ni kan kanske tänka er hur det ser ut hehe.


Lägger ut en bild på min syster och Cissi från i vintras. Bleka som bara den!

Som ni kanske vet ska jag på stan idag med licious. Så nu måste jag skynda mig opm jag ska hinna göra allt! Kanske lägger upp en dagens outfit senare, men mycket kan hända!

Godnatt

Nu ska jag nog snart städa upp i hjärnrummet (för de som inte fattar: sova), det kommer bli en utmattande dag imorron, men först lägger jag ut mitt sista kollage för dagen.


Naked
Keep it clean, and goodnight everybody!

Säg bara till!

För några dagar sedan hittade jag en låttext som jag, linn och cissi skrev för flera år sedan. Melodin är svår att beskriva. Det är mer som att säga meningarna som vanligt, fast lite snabbare, men att man höjer tonarten när man säger adjektiven... Jag skriver av papperet:

Säg bara till - av Mimmi, Linn och Cizzi

* = Så säg bara till

Är du tjock, *
Är du smal, *
Är du glad eller sur, *
Är du rik, blyg eller dryg, *

Hur känner du dig idag? Säg bara till så vet jag (x3)

Är du kort, *
Är du lång, *
Är du jätte eller dvärg, *
Är du liten, mittimellan eller stor, *

Hur känner du dig... osv

Är du pigg, *
Är du trött, *
är du snygg eller ful, *
Är du kylig, ljummen eller het , *   <- (
min favoritrad!)

Hur känner du dig... osv

Är du ren, *
Är du skitig, *
Är du kul eller tråkig, *
Är du snabb, hyfsad eller seg, *

Hur känner du dig... osv

Hahaha, bästa låttexten någonsin! Cissi, kommer du ihåg när vi skrev den?

family guy

Greetings! Ikväll har jag inget speciellt uppbokat, som de allra flesta kvällarna, så jag tog tjuren i hornen och tankade hem hela säsong 8 av family guy! Så ikväll blir det alltså maraton, om det inte finns något annat att se d.v.s... Men nu är det middag som gäller.


ny header

Nå, vad tycker ni om headern? Är den inte fantastisk????? Hahah, nä, jag vet. Men den får duga.

Jag har forfande inget att göra, så jag tittar lite på Masterchef Australia (Det gillar du nog, rebecka. Australia) även om det är astråkigt. Imorgon ska jag vara med Cissi, Frida, Fanny, Linn och Michelle, det blir awesome. Sen är det bara en fråga om vad vi ska göra för middag, hehe. Det kan sluta lite hursomhelst...



Men nu till saken: Ska jag köpa väska, boots, eller jacka?



Jag har länkat bilderna om ni vill veta mer.

Igentligen vill jag ha skönheten från burberry, men eftersom den korstar lite drygt 20.000 kr, så är det bara att glömma. Men vad tycker ni?

en morgon som denna..

Idag skulle jag grilla på standen. Men jag vet inte om jag kan, eftersom vi ska moppa dit, vilket blir väldigt kallt och jag blir mer och mer förkyld för varje dag som går. Attans. Men sånt är livet!

Såhär ser jag och linn ut en morgon som denna. D.v.s inte fagra.


Jag startar med ett litet kollage...

Jahapp, nu börjar jag officiellt att blogga igen! Tiden är kommen. Det är lika sant som att kah är uppe i ottan. Jag kunde inte somna om efter den korstiga drömmen jag hade. Jag var vilse med några jag känner, vi hade varit ute på vattnet i dager, utan mat och drickesvatten, men sen for vi hem till min kusin och hämtade bensin till de 2 båtarna, sen började jkag gråta i sömnen. Trevligt.

Jag har inget mer att skriva om, så jag har gjort ett litet kollage, bara till er!fall with acne
KRAM

KOMMER SNART

Nu är det så att jag har funderat på att börja blogga igen. Jag har nyss köpt en ny netbook, vilket kommer underlätta bloggandet! Det enda jag måste göra är att lära mig hur man använder Ubuntu (ist för windows) som jag inte fattar någonting av. Men sen bär det (förhoppningsvis) av mot nya blogginlägg!

Jag vet att ni har saknat mig. Ni kan inte förneka det.

RSS 2.0