no slöjd no slöjd no slöjd

Idag slapp jag slöjden, för det var bara 3 st som kunde idag. Jag, agnes och rebecka. Resten praoar eller är sjuka. När jag kom hem från skolan tog jag lite bilder på dagens outfit + nyskorna.



Oskarpa bilder hehe...

Nu sitter jag och tittar på tyra show där hon pratar med en tjej som är 16 år och strippar och hennes pappa som tyckte att det var helt ok att hon strippade?? Que? Mimmi fattar inte....

Lyx eller budget?

Jag lägger in en snabb lyx eller budget. Vilken är snyggast?
lyx eller budget

Nu måste jag plugga vidare på franskaläxan. Vi har dessutom prov och en massa skit imorgon. Hehe...

tittar på svampbob

Jag slutade typ klockan ett idag, men vi eftersom vi var i ske-hamn kom jag inte hem föränn typ nyss.... Och moppen stannade inte, cissi! ;)



Jag måste bara länka ett askul spel som jag spelade hos Fanny:
SPELA SPELET
Jag skrattar hysteriskt hela tiden när det går dåligt..

brottom!

Nu måste jag snabba på lite här, känner jag! Jag ångrar stort att jag inte duschade mitt hår igår, för det är smörfett. Så idag blir det snebena bara för att dölja det västa av smöret som bildats i min hårbotten och spridits ut nästan hela vägen ner till mina hårtoppar. Nästan iaf... Jag har inte heller någon bensin i min moppe och vi ska till ske-hamn och gymma på gympan, så vi får se hur det går.

Dagnes outfit:



Cardigan och leggings från bikbok, svart tröja från H&M. Som sagt: keepin i clean.

Nu brinner det i knutarna!


orientering

Igår kväll hade jag och tjejerna i klassen sleepover hemma hos rebecka. Vi tog över köket när vi målade lösnaglar, tog över vardagsrummet när vi sulle sova och vi åt henne ur huset när vi skulle äta frukost och lunch. Vi blev väckta av hennes (5 åriga?) lillebror som var jättemaxad och sjöng: skaka roompaa!

På orienteringen var vi tvugna att gå rätt ut i bushen och leta kontroller. Jag och Emmy hittade alla utom 1! Kanonis. Ikväll ska jag fara till farmor och äta palt tillsammans med mina kusiner, så snart ska jag ta mig en kalldusch.



Jag hade lagt ut en bild som jag tog med mobilen om jag hade hittat kabeln till mobilden. Men icket.

beställning

Nu hat jag beställt en bok: Carrie Diaries. Jag brukar aldrig läsa böcker, men eftersom jag är a big fan of Sex and the city, så kanske denna bok funkar kanon! Den är också på engelska och är 390 sidor, så vi får se hur många år det kommer ta att läsa ut den. 30? 40? Jag kanske till och med kommer ha skägg när jag är på sidan 245....


Gud så himla tråkigt inlägg. Blä.

sitter i hallen och gosar med ymer

På senaste tiden har jag fått lite tankar om att kanske sälja Ymer, men inget jätte seriöst. Men jag har betsämt mig för att han självklart ska stanna! Hur kan jag ens tänka tanken om det söte lilla parveln?

Igår var jag med Fanny och Frida. Som ni såg i förra inlägget så hyrde jag 2 filmer. Black dahlia och American poop. Jag hade inte förväntat mig att de skulle ha bra handling osv, men jag fattar inte hur jag lyckades hyra de 2 fattigaste filmerna i hela världshistorien! Att de ens fanns på hemmakväll? Efter ca 5 minuter in i Black dehlia så bytte vi till American poop, som vi bytte mot Big mommas house efter 5 minuter till. Så grymt dåliga.


Menn en bra sak är att jag äntligen fick ta hem müssen! Den har varit hos Fanny hela sommaren....

Nu ska jag ta mig lite fika. HEJDÅ

SKOR

Idag for jag till stan, jag skulle igentligen bara köpa lite grejer till kaninerna, men det blev att köpa godis, skor (399 kr, scorett) och hyra 2 filmer eftresom Frida och Fanny ville hitta på något ikväll. OCh det gick jag naturligtvis med på!





Jag är inte heeeelt säker på att jag ska ha kvar skorna eftersom jag är rädd att det ska se ut osm att jag har storlek 43 typ när jag har dom. Bara ett litet komplex jag har. (Jag har inte storlek 43, bara så det inte blir några missförsånd hehe...)

Tycker ni att jag ska behålla skorna? Ja? Nej? Ska jag lägga upp mer bilder?
Jag vill ha kvar dom, för banne mig vilket kap. Och att det ens fanns i min storlek. Och de är bekväma. Det är bara att man får stora fötter i dom som klämmer i min lilla hjärna.

totally nyvaken

jag vaknade nyss och ligger i sängen just nu. Jag ser fortfarande suddigt av sömnen i mina ögon, vilket gör det extremt jobbigt att blogga för jag måste blinka hela tiden.

Jag gick inte på stan igår kväll, jag orkade inte, så jag stannade hemma och tittade på criminal minds. Jag vet, inget liv på en fredagkväll.. Men så kan det gå för Mimmi!


Dubbelhakan anfaller!!! (Den sneda tanden också!)

Nu ska jag släpa mig upp till köket och göra mig lite frukost.

fårskinn

Nu kommer lite bilder på jackan som jag trocklade fast fårskinn på. Eller intye fårskinn, utan någont fattigt. Men skit i det...




SÅDÄRJA.

köpa

Idag har jag köpt en tröja från Åhlens, 349 kr, men jag delade med linn och dessutom fick vi 20%, så vi betalade typ 140 kr var! Vilket kap!





Jag känner mig som en liten naturvän idag! Först köpte jag tröjan som är gjord på 100% ekologisk bomull och sen bytte jag ut alla lampor i mitt rum till LED-lampor. Mimmi är ju så duktig!

världens sämsta timing

Idag är det fredag (varför skriver jag det? Ni fattar ju vilken dag det är?) och ikvällär det kvällsöppet på stan! Typ alla affärer har biligare och de bjuder på godis! Yey.

Nu sitter jag med färdiglockat hår, en sminkning jag har lagt ner mycket kärlek på, och en stickad tröja från vila (hansens).


BIlden är inte tagen idag, men det är den tröjan jag har på mig iaf.

Efter jobbet idag ska jag gå på stan med linn. kanske ska köpa en tröja från åhlens och en BH från H&M. Om det blir köp lägger jag upp bilder sen! Jag hade också lovat rebecca att lägga ut en bild på min jacka, som jag har sytt fast fårskinn på. Den bilden kommer nog sen då. Antar jag.

Nu måste jag göra klart det sista och äta lunch.

ännu en vacker dag i norrland

Rubriken är ett skämt. Det är regnar hela tiden och det är defenitivt inte vackert. Thats it. Jag MÅSTe göra något innan jag blir galen. Jag ska nog banne mig ta tjuren i hornen och prata ihop mig med någon. Om det inte går, får jag helt enkelt ta livet av mig. Om ni vill ha lite extra information så har jag en finne som är påväg att bosätta sig i min vänstra näsborre. Som pricken över i:et.



till hansens och vidare

Nu har jag ingenting att göra. Om ett tag ska jag göra lunch, för att sedan fara till jobbet. Men just nu ska jag nog bara titta på teve ett tag...

Dagens outfit:




Svart, stickad tröja från Vila (bubbleroom), svart sportbehå från typ JC, tror jag, och leggings från ginatricot. Jag har inte på mig dom än, men när de är klara i torkskåpet så...

Nu ska jag titta vidare på teve!

grädden ska va hårdare än smör. Den ska va OST!

Snart ska jag titta på idol. Som resten av sveriges befolkning. Sen ska jag välja ut kläder till imorgon. Dessutom ska det komma nya kläder på hansens, så jag kanske får första tjing på något snyggt plagg? Det kan man fråga sig.



Jag tänkte bara passa på att lägga ut den bästa låten jag vet just nu. Jag känner för att gråta en skvätt varje gång jag lyssnar på den bara för att den är så braaAA! Dessutom kan jag inte stänga va den. Jag lyssnar på den om och om igen. SÅ bra är den! Den är visserligen gammal, och de flesta kanske redan har hört den. Men det skiter jag i. moahahah... Ni får ursäkta, men jag känner mig helt plötsligt totalt supermaxad, och jag skriver i 100 knyck just nu.


Parachute - The mess i made

gaaaaaaaaah

Jag kom hem innan middagen, och det blev helt kaos. Västa familebråket. Och vill ni veta vad det handlade om? PLÄTTSMET?! Haha. Linn skulle grädda och smeten blev cp, men pappa ville inte erkänna att han hade gjort smeten fel. Så ja, eh... Ni kanske vet vart jag har fått min envishet från? Just det. Pappa.

Men iaf, så vill jag beställa dessa skor från skopunkten, men eftersom de bara finna kvar i en storlek, och linn inte kan beställa, så vet jag inte om jag vill göra det själv. Det blir ju SÅ mycket billigare om någon annan också beställer, ni vet. Så om det är någon vill beställa något från skopunken, säg bara till!



Jajemen... De är tydligen snyggare i verkligheten än på bilden. Jag är dessutom tvungen att köpa en ny mascara. Det blir nog inte så mycekt nya kläder den här månaden. Mina pengar vill bara inte räcka!

prao

som ni kanske vet så har jag praoat hos min mamma idag. Hon jobbar på rehabcentrum. Vi gick bara till en patient, se åt vi lunch, sen satt vi vid datorn resten av tiden. Men imorgon blir det andra bullar. Jag komme rjobba från 12 till 18 på hansens. Vi får se hur det går! Nu sitter jag på balkongen och solar med Ymer. Jag är på extremt shoppinghumör, och som tur är, får jag pengar idag! Yeeeeeeeeeey!



Jag känner också för att göra något ikväll... jag ska nog prata med någon och fixa något!

comedy central roast

Idag har jag inte orkat göra någonting. Nästan i alla fall. Jag hade tänkt ta bort högen med kläder sopm ligger mitt på golvet i mitt rum, men icket. Istället sydde jag fast fårskinn på min jacka och det var nog det jobbigaste jag någonsin har gjort! Jag lägger nog ut en bild imorron. Just nu sitter jag och tittar på comedy central roast som är hur kul som helst, jag skrattar högt... paus... nat. (Jag undrar hur många som fattar det skämtet? Borat. Nu kanske ni fattar?)



Imorron praoar jag hos min mamma och resten av veckan på hansens. Gud, vad jag känner för att shoppa just nu...

fler bilder

Här kommer lite fler bilder som vi tog innan vi for till cissi. (från fridas blogg)







fira cissi

Jag kom hen från klutmark för någon timma sen. Det var jättekul att få träffa alla igen (det var ett tag sedan)! Om ni inte redan har tittat på cissis blogg, så tog jag lite bilder av henne.




















(de två sista bilderna kommer från fridas blogg)

Jag älskar er ♥


hos frida

Nu är jag hos frida och gör mig klar, men jag väntar forfarande på skjortan soim jag ska ha på mig hos cissi... Fanny köpte 6 stora remmar och nu finns det bara en kvar. Hehe.

Heliga makaroner, vilken vacker bild. Men så kan det gå. Som ni ser har jag lockat mitt hår, men så kommer det inte stanna länge.

tjah tjah mimmis bloggläsare! detta är Fanny som skriver! Fridas internet är värdelös men vet ni vad, läs mig blogg http://gofannugo.blogg.se

riverside motherfuckers

lördag

Snart ska jag till coop och köper dricka och chirre. Efter det ska jag träffa tjejerna på stan och vi ska köpa present till cissi som vi ska fira ikväll. Det kommer bli jättekul!

Dagens outfit:

Asmörk bild, men jag tar den endå hehe...
Rutig skjorta från monki, leggings från gina, ring från H&m och en ring till från bikbok.

Det var det. Nu måste jag brassa tissarna och sen bär det av till stan.

ett fattigt kollage

Jag tittade in på H&Ms hemsida och upptäckte hur mycket nya kläder de har fått in. Prisa gud! Hehe, nä, så fina var de inte, men vissa godingar hittade man ju!



Jajemen, då vet ni det hehe... Jag har nog också tänkt att beställa skor från skopunkten. Det blir några fattiga pistols som är inom min prisklass vilken är kanonbra!

Nu ska jag göra kvällsfika!

sköööööööönt

Heliga makaroner. Äntligen är debatten avklarad efter 3 veckors slit och ångest i stora tzunamis. Jag hade gruvat mig för denna dag sen jag började skolan! Däremot kunde jag inte säga ett enda ord rätt och jag glömde till och med bort vad finanskrisen hette? "Vi har ju haft, ehhh.... eh... Ja, såndär pengakris?" sa jag. Omg. Men gjort är sjort och så kommer det alltid att vara. Nu sittat jag iaf på Idol, som resten av hela sveriges befolkning.


Hahahahahahahahah, jag bjuder på en asful bild på Ymer. Jag skrattar högt för mig själv.

slöjd

Debatten idag på skolan var grymt dryg och förnedrande! Vi var i bunkern, där vi har en liten bio. Vi tryckte in 80 pers i ett litet rum i en källare. Ni kanske kan fatta att det inte blir så mycket syre kvar. Dessutom var jag jättekissnödig. Kul att veta hehe... Ikväll bliu det alltså en gång till inför alla föräldrar, men som tur är kan varken mamma, pappa eller syster. Awesooooooome.



Nu vikar jag arigurumi eller vad det nu heter på slöjden och jag fattar ingenting. Tur att jag har Rebecka till hjälp, som har gjort allt förut!

Metallic

Herreguttan, nu är det brottom! Innan ikväll måste jag hinna göra franskaläxa (den svåraste hittills, omg...), duscha, fixa kläder och göra klart det sista till debatten imorgon. Döda mig här och nu. Jag kommer få tunghäfta och inte vtea vad jag ska säga, sen kommer jag svara på en helt annan fråga.
metallic
Nu ska jag sätta igång och se om jag hinner allt.

misslyckad

Imorse väckte jag emmy klockan 9 (kunde inte somna om för jag började tänka på debatten imorron) med en rosa hårrulle som jag kanstede på hennes huvud. Hon vile inte vakna när jag sa "GODMORNING SUNSHINE". Typ klockan 7 vaknade jag av NÅGON SPECIELL (kan det kanske vara linn?) dammsugade sitt rum? Klockan 7 på morgonen? Whaaaaat?



Idag har jag:
-Vaknat klockan 7 av en dammsugare.
-Kommit på att cissi fyller år idag! Grattis :D
-Krossat 3 glas.
-Gjort en äcklig sallad som jag äter till lunch.
-Gruvat mig inför debatten imorgon. Vi ska ha en debatt för alla sjuor och föräldrarna på skolan imorgon på dagen och på kvällen....
-Leteat genom hela huset efter busspengar som inte fanns.
-Inte lyckats med någonting. Helt enkelt.

Det enda jag är förvånad över är att jag har lyckats krossa tre glas. Det är bara jag som kan det.
Nu måste jag snabba mig, för snart gittar jag till stan!

yoghurt med honung

Jag slutade halkv fyra idag. Sista lektionen var franska, och vi tittade på typ franska "Vänner". Eller det liknade då det iaf... Nu tittar jag på tyra show och äter lite turkisk yoghurt med honung i. MUMS.



Ikväll kanske Emmy och Linnea ska komma och titta på The book of Eli med mig, ochy förhoppningsvis kan de sova över. Vi är nämligen LEDIGA IMORGON! Och, herre guuuuuud, vad ont jag har i kroppen sen igår. Jag kan banne mig inte ens sitta normalt!

skola och åter skola

Det känns som att skolan tar över mitt liv. Och mina sovmornar. Det är dagar som denna som jag önskar att jag var sjuk, bara för att få sova ut ordentligt. Men nu är jag frisk och det kan jag inte ändra på.

Dagens outfit:

Kavaj och linne från H&M, leggings från ginatricot. Ena ringen är från bikbok, och den stora har syster gjort.

Nu måste jag börja packa väskan för att sedan fara til skolan. Najs...

grillad falukorv med mos

Jag kom inte på någon bra rubrik, så det blev en random. Nu är jag hemma från volleybollen. Jobbigt, men helt ok.jag ska nog följa med några gånger innan jag bestämmer mig...  Nu ska jag äta min mackelimacka och doppa min oreo (min numera favoritkaka) i mjölk. Jajemen.



Jag hade tänkt klippa till en finfin bild, men GIMP är ju helt CP och jag känner för att kasta min dator i golvet. Men det ska jag inte.
Ursäkta språket, men jävla ubuntu.

jajemen

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det jag nu kommer att säga, men nu kommer det: Jag drar iväg på volleybollträning. Usch. Måste kila! Guuuuud vad tråkigt inlägg... men skit i det.

mjölk och oreos

Jag hade tänkt att blogga lite imorse, men jag hann inte, så jag gör det nu! Imorse hade jag konditionstest och jag sprang 2 km på 12 plågsamma minuter. Jag kom typ sist hehe... Jag har inte ens lyft mitt feta arsle från soffan under hela sommarlovet, så det var väntat. Men nu har jag bestämt att jag ska köra spinning några gånger i veckan, så det blir nog bättre!

För övrigt sitter jag och doppar oreos i mjölk. Jättegott!


Tjolahopp

gittar till agnes

Jag tog mig ut ur Tillbaka-till-framtiden-knipan. Tack och lov. Nu slipper jag en film med familjen (jag låter grymt dum mot min familj, men vi spenderar allt för mycket tid tillsammans) och får fara till agnes istället. Vilken film det blir hos henne spelar ingen roll, för det krävs inte mycket att hitta en bättre film än den jag igentligen skulle se.


På bilden: Jag och Boas a.k.a bodil, budda, bo, bodul, börje, bobo osv. Actionbild hehe.

MÅSTE KÖPA

måste köpaaaaaaaaaa
Herre gud, hur ska jga klara mig? Det är så mycket som jag måste köpa här och nu för att klara mig genom vintern och hösten. Jag har bestämt att jag inte ska köpa en enda liten godis, dricka eller chirre. Jag ska helt fokusera på kläder. Om jag kan hålla mitt lilla löfte är frågan, men det återstår att se.

Som ni kanske vet har jag köpt ett anteckningsblock som jag kommer dokumentera alla köp, allt jag äter och alla läxor. Den kommer bli min bästa vän!


hemma från stan

Jag kom hem från stan förbara några minuter sedan med en ny kavaj. Jag trodde inte att jag skulle ha råd med något, men den var på rean, 100 kr ist för 249 kr, så det var bara att slå till!

Vackraste bilden jag någosin har sett.

Ikväll måste jag stanna hemma och kolla på Tillbaka till framtiden med ma famille. Kuuuuul. Jag har länge fruktat denna kväll, men det är lika bra att göra bort det antar jag. Nu ska jag leta efter post-it-lappar till anteckningsbocket.

ska till stan

Nu brinner det i knutarna och jag måste börja göra mig klar till att fara på stan. Det som är tråkigt är att jag inte har pengar. Det kan ju vara en bra sak att ha om man ska till stan, kanske. Men sånt är livet! Jag hinner varken fota eller skriva något med, så jjag får lov att bjuda på en gammal bild på mig och syster.



stickat

stickatNästa månad, när jag har pengar dvs, ska jag satsa HELT på stickat. Hur skönt som helst och trendigt. Just nu lever jag på budget, men i framtiden, banne mig, ska jag vara rik. Punkt och slut.


dagens köp

Idag efter skolan for jag till stan och köpte ett anteckningsblock och ett lås till mitt skåp på skolan. Det är extremt svårt att skriva, för bodil slickar på min hand just nu. Han är så gosig!




Det var det.

Jag veta att jag inte har uppdaterat så mycket den senaste veckan, men det har varit så mycket att tänka på med läxor och allt. Det blir nog bättre snart hehe... Nu ska jag snaska i mig godiset (som jag ochså köpte idag föressten) från Hemmakväll medans jag tittar på ett avsnitt av Sex and the city.

mimmispurt

Idag har jag flottigt hår och för korta jeans. Men så får det bli en dag som denna. Synd bara att vi har långdag med 100 minuters NO. Nu sitter jag och borstar änderna samtidigt som jag bloggar och är jätterädd att jag ska få tankrämsfläckar på mina kläder. Eller så inte.

Dagens outfit:

Hehehe, bara gud vet vilken pose jag körde på där. Men iaf: Linne från H&M, cardigan från Åhlens, svarta jeans från gina, ring från bikbok och på naglarna har jag färgen pure coral, Isadora.



Jag är också tvungen att ha snebena eftresom mitt feta hår inte vill göra som jag vill.

say whaaaaat?

Ja, jag vet. Jag bloggade inte igår. Men jag hae en orsak! Jag, Emmy, Therese och Rebecka firade Linnea. Det var huuur stressigt som helst och allt blev fel i början. Men allt ordnade sig tillslut, förutom att alla utom Linnea for hem tidigt. Här kommer lite vilder, som jag tog från Emmys blogg:








De var iaf kanonkul! Nu måste jag ta tjuren i hornen och göra min franskaläxa.

ser ut som en brunstig myskoxe

Som rubriken lyder: jag ser ut som en brunstig myskoxe idag. Eftersom håret var nyduschat imorse, så la sig vågorna från volumemastern på dirren. Jag hann inte heller platta håret, så det ligger lite som det vill. Men hur som helst, så for vi på någon slags debatt med skolan. De tråkigaste 2 timmarna i hela mitt liv! Jag höll på att somna flera gånger och kämpade för att hålla mig vaken.
När vi ÄNTLIGEN fick fara hem, så fick jag typ en upphakning i min ena äggstock, så det var rena helvetet att cykla hem. Såklart den absolut bästa dagen att cykla istället för att ta moppen.

Nu sitter jag iaf och snaskar på en sillmacka (den blev faktiskt godare än vad den ser ut) och väntar på att mamma ska bli på lite bättre humör så jag kan fråga efter skjortan hon köpte till mig i stockholm. Men det tar jag senare.

Här kommer alltså en bild på mig och min ack, så vackra skapelse: sillmackan!



idétorka

Detta blir förmodligen det enda inlägget idag. Jag orkar bara inte blogga. Inte fota heller, för den delen. I alla fall så gjorde Rebecka en fanbild till mig. Tack så mycket! Hahaha...



Mmmh, är det inte som balsam för ögonen?

Nu ska jag forstätta att titta på första sesongen av Sex and the city. Haha, allt är jättefattigt. När är den från? 1997?

Svar på frågorna del 2

Svar på Pias fråga:

Om du fick vara en kändis för en dag, vem skulle du då vilja vara?

- Jag skulle nog vilja vara Maria Montazami. Jag var inte riktigt varför, men jag tror att det skulle vara lite spännande att  kunna fara och shoppa hur mycket man vill och inkassera en massa tassels. Hon verkar helt enkelt lite fräsig!

Svar på Lindas frågor:

vilken är din absoluta favorit låt?
- Min aboluta favoritlåt är nog Empire state of mind, med jay-z och alicia keyes, skulle jag tro. Jag lyssnar inte på den så ofta länggre, men när jag väl lyssnar på den är den så himla bra! Jag kommer nog aldrig tröttna på den!
vad är det första du kolla på när du träffar någon?
- Ögonen och ögonbrynen. Enlig min egna lilla studie har jag upptäckt att ögonbrynen visar en del av ens personlighet hehe...
bästa minnet från i sommar?
- Bästa minnet från i somras var nog när vi klassen/björktjejerna grillade hos emmy, efter att vi jhade glidit gummibåt ner för älven, Det var grymt kul!
vem är den snyggaste kille/man på jorden
- You know hwo. Simon Baker i The mentalist. (bilden som jag la ut i förra inlägget när jag svarade på Agnes frågor) Och jag VET att de flesta kommer hålla med mig!
favorit film? (yes man räknas inte;) )
- Jag kan inte komma på någon speciell, utom yes man, då, som jag inte fick säga hehe.

Svar på Emmys frågor:

Vad är din hatfärg?
- Såndär grymt ful mörkblå färg. Eller det beror på om det är på kläder, då funkar det, men inte annars. Jag hatar också grangrönt. Om ni fattar vad jag menar hehe...
Hur ser din drömman ut?
- Som jag svarade på Lindas fråga. Simon Baker.
När blev du intresserad av mode?
- Ännu en svår fråga. Kan inte säga precis när, men typ i brörjan av åttan. Eller, jag kunde mode i Sjuan, men jag hade varken pengar eller mod att följa modet... Så, typ i åttan eller sjuan.

Det blir inga blder, bara text, men jag sitter vid agnes dator nu hehe...

Svar på frågorna del 1

Svar på Fridas frågor:

Hur mycket älskar du min blogg?

- Hahah, svår fråga. Ibland hatar jag den, ibland älskar jag den mer än allt annat. Och inte på det tragiska sättet, hehe....
hur mycket älskar du frida delicious stenlund?
- Jag älskar Frida Delicious Stenlund lika mycket som min egna familj <3

Berätta nått pinsamt!? (har för mig att du gör mycket pinsamt!;))
- Jag har hur mycket som helst att välja mellan. Jag gör bort mig i stort sett all the time.
Jag råkade släppa en brakare på matten i 7an. Det var för en gångs skull HELT KNÄPPTYST i klassrummet och jag var tvungen att nysa. Som några vet så brukar jag svälja mina nysningar, men då är det svårt att hålla igen om man är pruttnödig hehe... Så ja, ni kanske kan lista ut vad som händer sen. Den högsta prutten i historien came to life. Och tacka gud för att den var luktfri.

Svar på Agnes frågor:

favoritserie på tv?
-Omg, det finns så mycket att välja på... Jag har ingen speciell som är bätre än alla andra, men några som är super är: Sex and the city, Desperat housewifes och The mentalist (bara för att Patrick Jane är så himla snygg)!

favoritmat?
- Som tvserier på tv, har ingen speciell, men om jag måste svara så säger jag nog koldolmar!
ska vi fara till tärna/kåbdalis igen? :D
- Om vi ska till tärna eller kåbdalis igen har jag ingen blekaste aning om, men vi kommer ofc fara på skidresa i vinter! Och eftersom du har varit med 2 år nu, så skulle jag tro att du också för följa med i år :D
om du var tvungen att släppa dig på skolan, skulle det vara en ljudlös äggmök eller en luktfri brakare? ;) vet att du älskar denna fråga
- En ljudlös äggmök ofc! Bara för att man känner lukten behöver det inte vara JAG som har släppt mig? Hehe...

Svar på Cissis frågor:

favoritblogg?
-Det kan jag inte svara på. Jag tittar mest bara på kompisars bloggar, och jag tycker att alla är ungeför lika bra!
favoritmat?
- Koldolmar!
favoritminne?
- Kåbdalis, förra året!
dessie eller paow?
- Tro det eller ej, men jag dissar båda.
kissie eller blondinbella?
- Blondinbella.
CISSI ELLER FRIDA??????????????????????????????? ok skoja
-Båda :*

Resten av svaren kommer sen, nu ska jag bara se en film, sen skriver jag del 2!

hehehehe

Okej, det här blev ju lite halvpinsamt... Frågestund med bara en kommentar. Hehe. Jag tror jag väntar typ till imorron tills jag besvarar frågorna, som förhoppningsvis kommer bli allt fler.

Mamam är ju i stockholm nu, så tidigare idag gick hon till monki och köpte en skjorta till mig. Efter som hon inte har kommit hem än, så kan jag inte ta bilder, men jag lägger ut en från hemsidan istället.



Nu ska jag städa rummet, vilket kommer bli en utmaning.

Hehe, fin webcambild...
Nu blir det att ta till med mimmispurt!

frågestund

Nu är det dags för frågestund everybody! Fråga vad ni vill och hur många frågor ni vill. Om det är typ 72389 oseriösa kommer jag inte svarar på dom hehe..

Det kommer bli pinsamt om ingen kommenterar..


Lägger ut en asgammal bild.

oh yeah


Jag kollade nyss på Elles hemsida och såg något som drog till sig min blick! Lanvin (Alber Ebaz och Lucas Ossendrijver) ska designa kläder till H&M! Oh yeah. Kläderna kommer visas som en filmpremiär och den 3 november kommer man kunna köpa dom i butik. Hur bra kommer inte det bli????? Synd bara att det brukar vara ganska dyrt när H&M sammarbetar med någon annan designer, men det ska jag nog ordna!

Alber Ebaz
Källa: ELLE

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Ikväll kommer iaf rebecka och emmy och hälsar på!



Jag känner mig som spoc

Jag sitter nu nyduschad och tittar på South park. Jag har också lovat mig själv att jag ska stå över onyttigheter ett tag, jag känner att jag det börjar bli lite för mycket flärre som kommer genom munnen under dagarna. Kan jag klara det? Det är den stora frågan. Något annat jag vet, är att jag känner mig som Spoc. Just det, nu kan jag passa på att berätta att alla som gör greetingstecknet som jag gör (se bilden) måste väl ändå veta var jag har fått det ifrån? Omg! Hehehe... Men nu får ni iaf veta det. Det är Spoc i Startrek som gör det. SÅ.



Fick ett litet ryck bara.

skjortor ♥

Jag måste bara berätta om min kärlek till plagget som det finns både långa och korta, billiga och dyra, rutiga och helfärgade, transparanta och tjocka, varma och svala av. Vilket plagg? Skjortan såklart! Det är hur snyggt som helst om man kan ha dem till typ allt. Det passar alla eftersom de finns i så många olika former och färger. Det tar bara inte slut! Så jag hoppas verkligen att skjort-modet kommer finnas med oss ett bra tag till!


hiljiopöj

Det var bara det jag ville berätta.

Mimmi ♥ Skjorta

SKÄRP ER

Jag kollade nyss på nyheterna på H&Ms hemsida och upptäckte till min förskräckelse hur tantiga kläder dom har fått in! Dessa vedervärdiga, tråkiga och dyra kläder borde inte få finnas! I alla fall inte på H&M. Punkt och slut. Är det bara jag som tycker att H&M ska skärpa sig? De har ju perioder där det kommer in jäyttesnygga kläder hela tiden, men tydligen inte nu. Usch.



Jag kan inte göra bilden så stor på min blogg, så jag gjorde en länk ist.

hatar torsdagar

Nu, äntligen, har jag fått fara hem för dagen. Sista lektionen idag var slöjd. Det har varit ett av mina favoritämnen tills vi fick en ny lärare. Jag kan inte ens komma ihåg namnet. Och dessutom ser hon ut som en falukorv som man har kokat för länge och jag antar att att alla som har sett henne kan hålla med mig. Efter skolan for jag och rebecka och köpt lite godde och diverse grejer.


En gammal bild på mig och frida där det ser uit som att jag våldtar henne, men det gör jag inte. Bara så ni vet och inte börjar tro att jag är en våldtäcktskvinna eller nått...

Nu ska jag titta på SATC (igen och igen och igen) medans jag väntar på att mamma är klar med maten. Sen har jag tänkt höra med emmy om hon vill praoa på coop!

Jag har banne mig inget att blogga om

Jag börjar klockan 9 idag (tror jag iaf hehe), så jag har lite tid över att blogga. En sak jag kan berätta är att jag har jätteont i magen och håller på att dö. Jag vet inte ens om jag kommer kunna vara på skolan i mer än 1 timma. Säger man timmA eller timmE? Hmm.... Jag tar ännu en webcambild på dagens outfit, som inte består av något ni inte har sett förut.


Jag ställde datorn på höjden för inbte få så bred bild, men det kändes jobbigt att måste vända på den hehe... Men iaf består dagens outfit av: ginalinne, cardigan från åhlens och gamla bikerleggings från gina. Jag kom just på att jag är i desperat behov av lggings, men det får jag ta nästa månad!

Min dator har snart slut batteri och laddaren är nere i mitt rum. Då vet nu det! Mitt liv är fullt med onödig fakta. Då vet ni det också hehe... Nä, nu måste jag bosta tänderna och göra mig klar till att fara till skolan. Kommer bli awesome. inte.


H&M

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag och läser H&M magazine och beklagas över att alla stickade tröja är så dyra och att de inte kommit in på deras hemsida än. Snart måste jag ringa till stadium och fråga om jag kan praoa där och om det inte går, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. För, som sagt, om jag måste praoa hor min mammas eller pappas jobba tar jag livet av mig. Men först ska jag bara pilla naveln lite.


En vacker bild från turkiet får stilla eran hunger efter bilder på mig just nu.

Keepin' it clean

Idag ser jag ut som en svamp med en hårig vårta som huvud. Jag kan bara inte få till någonting idag. Men det orkar jag inte bry mig om nu, eftersom jag snart ska till skolan. Sista lektionen idag ska min klass och 9a vara på kanotudden och göra någonting. Jag har ingen aning om vad. Nu ska jag bara byta vatten till ymer, packa väskan med blötvänliga (kan man säga så?) kläder, sen bär det av mot inte så nya äventyr!


Tröja från H&M, leggings från ginatrict och sätter snart på mig en klockan från jetset!
Herregud vad vacker man är! Inteeeeeeeeeeeeeeee. Dessutom ser det ut som att jag är förlamad på ena sidan. Bazinga.

Nu hinner jag inte skriva nå mer, men kanske sen, nu när jag äntligen kommer att komma hem tidigt.

RSS 2.0