klockrenhttp://maskinlagret.se/foton

pan's labyrinth

Klockan är tio och jag är helt död. Jag sov till 13.10 och hade nog kunnat sova längre om inte mamma hade väckt mig imorse. Jag ligger helt klart efter i sovtid.. Jag har också jobbat ihop lite stålar idag. Eftersom jag ska på bröllop i sommar så har jag redan börjat titta på långklänningar att ha på mig eftersom man helst inte ska visa knäna.

Och helt från ingenstans: Jag har sett Pan's Labyrinth under kvällen. Den var jättebra!


lite bilder från klassresan

Här kommer bilderna vi alla har väntat på!Dagen började med paintball (HUR KUL SOM HELST), hagelgevärskjutning, lekar och samarbetsövningar, irländsk julafton (jag var inte direkt den stadigaste, om man säger så hehe), grillning, tävlingar, bad och bastu. Sen sov vi tillsammans. Eller sov och sov, de flesta dygnade vilket gjorde att de som ville sova kunde sova i få antal timmar. Jag kunde bara sova lite drygt 2 timmar. Det var iallafall hur kul som helst och det verkar som att de andra också tyckte det. Jag älskar min klass!

Fler bilder kommer läggas upp på pappas hemsida... Lägger in länken senare!

dålig uppdatering

Jag har inte hunnit blogga på ett tag nu pga olika orsaker. En av dem är att jag har varit på klassresa! Det var HUR KUL SOM HELST! Jag ska erkänna att jag var helt neutral till klassresan. Jag tyckte att det skulle bli kul såklart, men jag tyckte varken bu eller bä (visst säger man så, eller har jag fått det från bakfoten?) men det kunde inte ha varit bättre! Pappa vill kompromera alla (typ 400) bilder innan jag lägger ut dem, så stay tuned! De kommer, de kommer......

Nu ligger jag och solar mina bleka ben även om jag vet att jag inte kan bli brun alls med min supermegaübersköna jumpsuit från H&M som defnitivt kommer bli ett välanvänt pplagg i sommar och matchande wayfarers. Jag hatar när man matchar för mycket, men indag ska jag stanna hemma så det är som det är!Nu ska jag fortsätta att pilla naveln i solen. Bring it on, sun, show me what you got.

RSS 2.0