ÅÅÅÅÅHHHH

Shortsen från gina kom idag. De satt asdåligt och om jag skickar tillbaka dem kastar jag 70 kr i sjön bara sådär. Känns inte helt bra.  Antingen säljer jag dom till linn eller så antar jag att det bara är att kommentera om ni är sugna på dem....

Lägger upp bilden igen:


nya smycken

Jag kom nyss hem från mormor och morfar efter att ha fikat så mycket att jag renty kan känna fettdepåerna växa. Skämt. Nä, men det blev en hel del tårta och diverse godsaker för min del. När alla var mätta och belåtna så fick jag och linn 2 halsband och ett armband av mormor! Kanois!



Dessa blev det. Tack mormor ♥ (även om hon inte ens har en dator och kan läsa inlägget)


mors dag

Idag fick mamma en rosbuske, eller vad man kan kalla det, med gula rosor som luktar citron (!) och Marabou strawberry cheesecake av mig och linn. Pappa hjälpe till med finansieringen hehe. Hursomhelst så ska jag snart till mormor och morfar och fika. Efter det ska jag fika hos farmor. Jag kan säga en sak: jag kommer att fara ut och springa ikväll. Eller snarare rulla. MEN till saken: Jag tror jag ska installera Halo igen. Jag spelade det hela tiden i fyran och fick typ alla mina klasskompisar att joina. Roligaste spelet någonsin! Jag och emmy pratade om det imorse och jag blev så himla sugen.



Det är bara en sak som oroar mig. Jag vet inte vart skivan är............ DU-DU-DU-DUUM!

blus och iste

For till stan idag. Jag köpte en vit blus från gina och nå slags pulver som man blandar i vatten så det blir iste. Jag älskar iste!



Måste bara påpeka att jag inte heller tycker att bilden på blusen blev bra.

hola mes amigos



1:a bilden är från emmys facebook, 2:a bilden är från pias blogg.

Gärdagen var hur kul som helst! Linda lagade MEGAGOD mat allt var kanon! Tyvärr så blir det inga fler bilder. Jag hade med mig kameran, men när jag kom fram slog det mig att jag varken hade atterier till blixten eller minneskort så det sket sig. Så kan det gå. Jag trodde också att alla skulle klä ut sig så jag la ner mycket kärlek och arbete på min mustach och sombreron som jag gjorde av tidningspapper, tejp och en H&M-kartong. Inte så snyggt men jag såg ut som en mexikan iaf.

mexico-kväll

Ikväll ska jag och resten av tjejerna och klassen hemm till Linda på mexico-kväll! Det blir förrätt, middag och efterrätt, helt lagad av Linda själv. Jag VET att det kommer bli gott, men jag måste äta soppa eller kräm istället. Ni förstår ju varför. Ja, tänderna. Iallafall, så kommer jag ha på mig min beiga cape, höga jeansshorts, en sombrero eller något iknande (om jag ens kan hitta nått som passar). Jag har också tänkt rita en mustage på mig själv med en eyeliner. Det blir kul om någon ser mig när jag kör moppe. Nu kom jag på att jag kan måla på den hos Linda. Ja. Det blir bra.



ont i tänderna

Idag känns det som att mina tänder kommer att lossna från mitt tandkött som inte längre har någon känsel kvar efter smätan som kommer från tandställningen. Men det är det värt! Hollywoodteeth - here i come!

Idag har jag på mig ett svart oversizelinne (inte så mycket oversize längre...) som man fick gratis från en glamourtidning tror jag det var, strumpbyxor från H&M, vita spetsshorts från bikbok, halsband från monki och en cardigan från bikbok.




Snart bär det av mot skolan, men först ska jag nog titta på teve eller nått. (måste inte fara föränn om en kvart)

suprise!



Finn ett fel......

yada yada

Sovmorgon. Hur himla härligt som helst på en tordag, när allt är som mest förjävligt. Alla 9:or utom jag ska fara till rönnskär på studiebesök, men jag ska till tandläkaren istället. Varför får ni se senare idag (även om ni förmodligen kan luska ut det + att jag har berättat det för typ alla). Jajemen. Klockan 10 ska jag dit, så jag har vaknat för tidigt, som vanligt. Är man tidspessimist så är man. Boas har sovit utanför dörren hela natten, så jag kan ju alltid gå och gosa med honom!

Svar på kommentar:


- Shortsen kommer från topshop och kostar 620 kr, enligt polyvore.



Idag har jag på mig ett puderrosa linne och kavaj (H&M) och bandeau (gina). Ni kan inte se det, men jag har (åter igen) på mig mina svarta jeans. Favoriter!

önskelista

Sanningen ör den att jag inbte fyller år föränn typ 2 månader, men det skiter jag i. Så därför har jag redan (omedvetet) börjat tänka på allt jag vill ha och kan ha som önskemål. Med brist på annat att skirva om efter mitt raseriutbrott så får ni ta del av det jag önskar mig:

vill ha

så himla förbannad

Idag har allt varit helt fine. Har fått prata lite om betyg och allt såg bra ut, tills nu. Jag har fått veta att jag fått sommarjobb. Det blir på ett pensionärshem.  Jag kan ju inte säga tat jag hatar pensionärer, mina mor- och farföräldrar hatar jag ju inte, men jag vill banne mig inte jobba där de bor? Jag har till och med ett starkt minne av att jag inte ens kryssade i vård-rutan när jag fyllde i blanketten! Jag funderar på att tacka nej nu på momangen, men som tur är så känner jag mig själv och jag vet att jag kommer vilja ha pengarna. Men ändå. Vill ABOSLUT INTE jobba där.



Nu ska jag göra läxa (typ den sista under hela grundskoletiden (halleluja) och sen ska jag beställa shortsen från gina. Om jag kan bestämma vlken storlek jag behöver + om man kanske får cameltoe av dem. Men det återstår kanske att se??

beställa???

Nou är det så att jag måste ha hjälp. Jag funderar på att beställa ett linne från nelly + ett par orangea shorts. Jag är inte helt megasäker på att det är värt att betala 200 kr för ett linne och 300 kr (med frakt) för ett par shorts. Vad tycker ni?




Och ja. Jag gillar orange.

jeans

jeans



wazzuuuuup

Det är gryning. Jag tittar in i solen och ser när den går upp och fylls med kärlek. Skämta ba. Solen har redan gått upp och jag fylls absolut inyte med kärlek. Morgonen startade med att jag vaknade av en mysko dröm (som vanligt) som innehöll bland annat en jäteläskig tand som försökte döda mig. Bra början..... Sen fick jag ju såklart för mig att det var torsdag (för er som är totalt lost in space: det är tisdag), vilket gör att hela veckan är förstörd. Sen är det en massa småproblen + att jag aldrig har turen på min sida, dvs att jag säkert kommer misslyckas med allt hela dagen. Kul.




Jag hade jättesvårt att hitta någonting att dölja min bleka kropp med, men tillslut blev det ett puderrosa linne från bikbok (som jag köpte förra sommaren) som jag stoppat in i ett par svarta jeans. Delikat.

jogging

Jag har aldrig tänkt på hur himla härligt det är att springa i skogen såhär på kvällskvisten(?). Faktum är att jag nästan nyss (har hunnit duscha och lite diverse dock) kom hem från en joggingrunda. Nu tänker ni säkert: "Vaa? Sen när började mimmi springa?". Och svaret på det är: Igår. Jag började springa igår. Jag vet inte ens om man kalla det att "börja springa" eftersom jag bara har gjort det två gågnger hittills, men jag har betämt mig för att nu ska jag fortsätta. Det skulle dock inte förvåna mig om jag bestämmer mig för att sluta imorgon.



Nu ska jag titta på några avsnitt av the big bang theory (smart is the new sexy....hehe) innan jag ska knyta mig. Säger man så? Knyta sig.

spets och virkat

spets och virkat


gomorron

Hinner typ aldrig blogga på morgonen, men nu för en gångs skulle hinner jag kasta in ett inlägg!

Skoldagen kommer börja med orientering (vilket jag HATAR) som sedan förljs av musik när typ alla utom jag ska redovisa. Jag har minst G i musik och jag har redan alla meritpoäng jag behöver för att komma mig in på tekninklinjen, så jag skippar att redovisa (behövs för VG och MVG). Den bittra sanningen är jag är lat. VIlket ni nog redan visste.

HURSOMHELST så ser jag ut såhär idag:




Jag köpte den vita oversize-t-shirten på rean på gina för typ ett par år sedan, och det är nog det bästa köpet jag gjort i hela mitt liv. Alla borde ha minst en oversize-t-shirt i sin garderob. Funkar alltid! (utom på nobelmiddagen)

Jajemen. Nu ska jag fordriva den resterande tiden med att strosa omkring i hemmet och kanske titta på lite kläder....

tjänat ihop lite klirr i kassan

Jag och linn har oljat altanen idag för att få ihop lite stålar. Hittills har jag tjänat ihop 120 spänn. Inte illa pinkat! Lägger ut samma bilder som linn....





Det är nästan läskigt hur vita jag ovh min syster är, men förhoppningsvis så blir det bättre med tiden hehe...

colourblocking

colourblocking

godis

Ikväll orkar jag inte göra någonting känns det som. Jag har hunnit tillräckligt mycket under dagen. Så det blir film och godis för mig ikväll! Jag köpte lite godis när jag var på stan, men jag tänkte SÅKLART inte på att jag fortfarande inte kan äta sega saker, så just nu kan jag bara äta typ 10 procent av allt jag köpte. Jag kan inte heller bestämma vilken film jag ska se (får välja 2 hyrfilmer på voddler gratis) och jag försöker välja mellan Jackass 3D (som inte är 3D på voddler), burried och due date.Vilken det blir har jag ingen aning om.




ett inlägg som egentligen skulle publiceras igår.

Jag skulle lägga upp ett par bilder i fredags, men så skulle de såklart fixa eller uppdatera (eller vad det nu var de skulle göra) blogg.se. Sen hann jag inte. Så jag lägger upp bilderna nu ist :)



Såhär såg jag ut då. Då vet ni det.... De höga shortsen från bikbok och den orangea tröjand från monki är lätt mina favoriter just nu. Jag har dem (typ) hela tiden!



Hörde denna idag. Sanningen är att jag älskar sånadör stekar-artister som typ Newkid. Han e skön.

nytt: lite underkläder

Jajemen! Livet leker. Fick pengar igår, linn var skyldig mig (har fått tillbaka nu), 3 underkläder för 2 H&M, har inte lika ont i tänderna längre. Så ska det va! Däremot glömde jag kostet hemma, men då räddade linn mig med sitt! Ja, som sagt, så var det 3 för 2 på H&M.





Alltså: beige bandeau, svarta pantyhoes, 3-pack trosor. Jag vet att ni tänker: "Åh, 3-pack. Fattigt." Håller med, men dessa är nog de skönste trosor jag någonsin har använt i hela mitt liv. Suck on that. Strumbyxorna räknades tydligen egentligen inte som underkläder, men med min charm så blev det fixat. HEHE. Okej, det var egentligen ett missföstånd som gjorde att jag fick dom gratis, men det kan bli en hemlighet mella mig och alla mina bloggläsare!

Några favoriter.....





HAHAHA

Har ingen bild att lägga upp och själv tycker jag att det är så himla grymt tråkigt att läsa inlägg utan, så det får bli denna bild:



Haha. Kul va?

Jag har NÅ SÅ ENORMT ont i mina tänder just nu. För det första ser jag nu ut som en hillbilly med västa gluggen (syns bara när jag ler och är i profil, som tur är) och för det andra har de tryckt in gummiband för att sära på mina kindtänder. Nu har de börjat flytta på sig och det gör ont nå så djävulskt. Av denna anledningen blev det kantarellsås till middag (hade ingen soppa).

Nu ska jag fota lite favoriter från H&M magazine som jag lägger upp någongång under kvällen. Så stay tuned.

drar ut en tand

Nu är jag hos tandläkaren och drar ut en tand för att förbereda för tandställning! Jag har haft en übersne tand sen typ i sexan som jag vill ta bort och det visade sig att jag hade mer än bara den tanden som behövde fixas. Så tandställning: here i come!


dagens

Jag härmar cissi nu, men hon får leva med det!

Dagens humör: Helt neutralt.
Dagens borde: Tvätta håret som hänger ner som kokosnötter från en palm i stora lurviga klumpar. Så går det om man har utegympa när det regnar.
Dagens frisyr: Hade lockigt tidigare idag.
Dagens smink: Det vanliga: marcara, foundation, puder, rouge. 
Dagens klädsel: Spetsshorts, rosa linne med rosor (skar sig, men kom inte på det föränn jag kom till skolan. Såklart), pantyhoes och en cardigan.
Dagens favoritlåt: Inte vet jag. Lady gaga - hair kanske?
Dagens planer: Stanna hemma och tjura.
Dagens vill ha: En ipren. Har extremt ont i huvudet.
Dagens längtan: Grey's Anatomy!!!!
Dagens tråkigaste: Dagens engelskalektion.
Dagens motto: Man kan om man vill. Fastän jag inte ens tror på det själv.


lillördag

Nu är det så att det är lillördag idag (emmy påminnde mig idag) och jag har inga läxor eller något sånt....tror jag. Jag måste ta reda på lite fakta om autotuning till musiken, men sen är listan fläckfri! Ikväll var tanken att jag skulle fara till waynes och fika med några kamrater ikväll, men det ser ut som att det inte blir något nu. Ååååh. Jag vet inte vad jag ska skriva.



Så. Det får duga.

lite onödig fakta

Här lite onödig fakta medan jag sitter och försöker plugga:

Banan är en frukt, ett bär och en ört på samma gång.

Det visste ni inte va va va? Men så är det. Det är nämligen så att (kortfattat) för att något ska räknas som ett bär ska saken (i detta fallet: bananen) ett eller flera kärnor, ha en köttig/saftig konsistens och ska falla ner från ÖRTEN som den växer på när den är mogen istället för att fortsätta ruttna eller öppna sig. Så är det. Läs på wikipedia. Och eftersom bananen växer på en ört, så räknas den också som en ört.


fler bilder

Nu har jag lite mer tid att lägga up bilder och allt detta yadayada.



Har fler bilder men datorn laggar. Hehe.

Nu ska jag plugga till provet som blev flyttat till imorgon. Jag tror att jag har ganska bra koll, men man kan aldrig vara säker när jag säger att jag tror något. Det brukar inte stämma.

grattis pappa!

Nu kommer gästerna, så jag får fatta mig kort.


BIld på min fader som fyller 47 (?) idag!


Och här är tårtan som jag har gjort med mina egna tårtskillz. Snygg va...?

KOMMER FLER BILDER SEN

dagens outfit

Här har ni en fattig bild på en lilka fattig outfit:


Blus och bandeau från monki, jeans från cubus, klocka från jetset (ur&penn)

Kolla bara på den! Det var folk ute överallt och det är för mörkt inne. En kombination av detta får inget bra resulat, som ni kanske kan se. Iallafall, så har dagen varit helt ok. Vi flyttade svenskaprovet till imorgon, vi skulle prata om hälsodagboken på gympan (fick MVG!!!!!!!! Om ni ville veta.) och vi hade vikarie på matten. Så dagen didn't turn out so bad that i had guessed. Jag gör ett glädjeskutt i mina tankar just nu. Det hoppas jag att ni gör också, för min skull. Hejhopp.


tuesday, tuesday gonna get down on tuesday

Idag har det som vanligt inte flytit på nu på morgonkvisten. För det fösta drömde jag den mest sjukaste drömmen som jag inte ska tala om, sen vaknade jag ju såklart inte av mitt larm, vilket har börjat bli vardagsmat nuförtiden. Jag har också fått ett bett på handen som svider och kliar. Jag har också gått loss lite för mycket med volumastern så det ser ut som att jag har ett hjärta på huvudet (se bild).



Idag bjuds ni på finfina actionbilder på mig och min syster. Sicken duo.

Sen har jag dessutom svenskaprov i grammatik som nog måste vara det svåraste under hela högstadiet. Jag har redan gjort 2 grammatikprov på svenskan i 8:an, men nu ska vi tydligen göra det igen???? Måste göra klart det sista innan jag släpar mitt taniga arsle till skolan, så hejdå!

regn

Jag som hade tänkt sitta ute och sola med datorn i knät hela dagen när jag ändå är ledig, men så regnar det? Why, god, why? Men man ska se det från den ljusa sidan. Nu har jag ju trots en ursäkt till att sitta inne och tjura och titta på några avsnitt av the big bang theory eller sitta vid datorn hela dagen. Det är ju inte alls illa.


källa: google


finfint

Här är lite vackra bilder som vi tog med michelles webcam igår. Älskar er!



Bilderna är tagna från michelles blogg.

gårdagen

Som ni alla kanske vet så var jag och tjejerna hos michelle igår för att fira den nyblivne 16-åringen. Tyvärr så hade ingen med sig kamera och jag tog bara typ 2 bilder på samma motiv med min kassa mobil. Men det kan inte hjälpas, och jag lägger ut det jag har.


På denna fagra bild hittar vi (från vänster) michelle, cissi och frida.

Bättre än så kan det sorgligt nog inte bli. Nu ska jag pilla naveln lite innan jag tar tjuren i hornen och hittar på något.

nytt: virkat linne

Nu har jag äntligen inkasserat ett virkat linne. Jag hittade det igår på bikbok för 199kr och kunde inte låta bli hehe.


vill ha: orangea shorts


Ginatricot, 249kr


lööördag

Snart ska jag fara iväg till stan för att kika på lite kläder och cloutches ett tag med Linn innan vi ska möta fanny, frida och cissi klockan 15.00. Jag MÅSTE hitta färgade cloutches! Hur snyggt som helst. Iallafall så blir detta dagens/kvällens outfit:



Kavaj och linne från H&M, shorts från bikbok, solglasögon från gina, skor från nelly (ska inte ha dem sen) och Jetsetklocka från Ur&Penn. He bli kanon. Som pricken över i:et blir det ett par converse (som ska föreställa ljusrosa, men nu har både blekts och blivit smutsiga i det norrlänska klimatet jag lever i).

Jag kommer att fara och fira michelle sen med tjejerna så jag kommer fixa några tidsinställda inlägg eller nått sånt. Desperata tider kräver desperata lösningar.

2 mackor och en glass

Dagen har varti helt ok. Först fick jag veta hur jag ligger till hittils på matte nationella och sen var det dags med muntliga engelska nationella. Som gick helt ok det med. Det var the past och nu ska ni få veta lite om the future:

Ikväll ska jag och resten av tjejerna i klassen vara hos emmy och äta sushi och sen blir det väl kanske att titta på fridag 13:th (eftersom detär det idag, alla ni som inte har koll på datumet)... så vi får se. Ska nog ta med mig kamurran och fota lite. Kanske. Vi får se.



Idag bjuds det på 2 misslyckade cambilder. En på mig/min tröja (?) och en på min macka (som nyss var i plural) och en sandwitch.


e inte det ditt X?

Jag hade en stark känsla i maggropen av att jag hade glömt något viktigt och imorse fick jag veta vad det var. Matte nationella, del C. Om det gick bra eller dåligt har jag ingen aning om, det återstår väl att se, men jag hann då inte göra alla uppgifter. Men nog om det. Hjort ät gjort, ren är ren och älg är älg, som agnes brukar säga. Jag kan inte göra något åt det nu i alla fall!

Jag har fasnat i en mysko låt som spelas på P3 hela tiden. Det västa är att den har hamnat på min spotifylista.



Hehe, vad tycker ni? ;)

nytt: bandeau

Dessa är inte heller jättenya, men jag har glömt bort att lägga ut dom på bloggen. Den mönstrade bandeaun är från monki (linn köpte den åt mig när hon var i umeå) och den vita är från gina. Jag behövde en lite längre som inte blottar like mycket om man har en mer genomskinlig tröja eller blus eller vad det nu kan vara :)



Älskar dom! Man kan inte klara sig utan en bandeau!

nytt: kavaj

Den är inte jätteny, fick den i onsdags förra veckan, tror jag, efter att ha väntat på att H&M ska skicka den i allt för många veckor. Men i alla fall så kom den då och jag är störtnöjd!



Det blev en mobilbild eftersom pappa har med sig kameran till vart han nu skulle.

charm dress




baka

Eftersom (de flesta) av mina läsare inte är mentally challenged så antar jag att ni förstår med tanke på rubriken att jag bakar. Men vad? Det vet ni inte! Jo, jag bakar limpa! Jag sprang ur livets stig och landade i diket, för bagarstugan var inte ledig. Men då kan man ju alltid baka farmorlimpa. Degen är nu klar (kalla mig Blixten) och är på jäsning.



Jag tycker själv att inlägg som detta inte är så intressant, men nu gör jag ett ändå. Deal with it.

OCH IKVÄLL ÄR DET JU THE MENTALIST! Säsongspremiär! Omg. Jag kommer äntligen få se Simon Baker igen.

en inte helt vanlig tisdag

Idag på skolan planerade vi företag för en dag. Jag blev stuck med Emy och Agnes när alla blev upptagna (SKÄMTA BA! Jag ville vara med dem, såklart!) och vi tänkte baka och yadayada, ni fattar. Förhoppningsvis kommer vi kunna tjäna några kulor var och vi kämpar! Så ikväll tänkte vi ta beställningar åsså blir det att baka som vi aldrig baka förut i bagarstugan på torsdag.

För övrigt så har jag kännt mig lite nere idag så jag bestämde mig för att göra likadant som så många andra hade gjort i min position: äta gosaker i massor! En annan onödig fakta är att jag idag kom att tänka på att jag ska ha engelska muntilga nationella på fredag den 13:de, otursdagen itself! Hur kommer det att sluta...?

Också en sak till:

VI var utan lärare på franskan idag så det blev att vi kollade på yo mama jokes istället. Här är några godingar:

Yo mama is so ugly that she makes blind children cry.

Yo mama is so fat that she make olympic sumo wrestlers look anerixic.

Yo mama is so fat that small objects orbit her.



Snygg, sexig oxh singel. Det värsta är att det bara är en sak som stämmer.....

just det ögonblicket.....

..... då jag skrev detta tidsinställda inlägget bliev jag förföljd av en fluga som inte vill ge sig. Jga hatar flugor. När jag ändå håller på och klagar kna jag skriva ett hiss-och-dissinlägg. Så vi börjar med hiss:

MIMMI HISSAR: Mina naglar.
Det är igentligen inte själv naglarna som jag hissar, det är mer min tjurskallighet som är bra. Jag har nämligen klöst på mina naglar i hela mitt liv och har sällan kunnat ha dem ens lite långa eftersom jag klöste ner dem direkt de blev lite längre än vanligt. Men nu, NU har jag slutat (nästan) helt och de växer så det knakar! Jag är så himla lycklig! Hehe.

MIMMI DISSAR: När matsedeln på skolan ljuger.
Jag antar att de gflesta håller med mig. Man kan läsa i norran att det står typ: "krämig kycklingsoppa" och sen när man ska äte lunch på skolan innehåller den typ 2% kyckling. Eller som det var idag att det stod att det skulle vara fish'n'chips. Det vi bjöds på var torra helt vanliga svenska fiskpinnar med mosade potatisklyftor. Jag blir förbannad.


Så ska de se ut.

nytt: solglasögon

Här är solglasögonen som jag skrev om i förra inlägget:


Tog en bild nu med webcamen. Jag är för lat för att ens hämta kameran.

Jag har JÄTTEJÄTTEJÄTTEONT i huvudet just nu. Men som tur är har jag tagit en bamyl. Jag älskar bamyl! Om de funkar har jag ingen aning om, men de är så goda så man vill bara ha mer och mer! Lite onödig fakta skadar aldrig.....

hallelujah!

Jag har igen aning om hur rubriken stavas. 2 L? 1 L? Eller är det inget H i slutet? Men sånt är livet! Inte ens lite svårigheter i svenskan kan få mig på dåligt humör när det är så himla bra väder! Det är ju helt otroligt! Idag har jag haft på mig detta + en svart kavaj och pantyhoes.




Just nu har jag också på mig ett par solglasögon som jag inte ens passar i, men vad gör man? Man bär dem som OM man passade i dem!

beställning

Jag har börjat falla tillbaka i gamla fotspår med tanke på uppdateringen, men hang in there! Det blir bättre! Idag vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om. Snacka om att inte kunna sova bort dagen hehe...

Men nu till saken:



Detta ska komma hem till mig vecka 22 tror jag det blev. En orange bikini kommer ju inte sitta fel i sommar. 100 katshing's för en komplett bikini är ju billigt, men det fanns bara storlek 34 på underdelen, så om de kommer passa återstår att se...

Sen började jag fundera om hur folk skulle reagera om man körde segway till skolan? Vore jättekul. Hehe.


huvva

Idag känner jag mig äckligare än någonsin då jag har jätteont i magen, är förkyld och svettas jättemycket i min varma morgonrock. Jag måste verkligen duscha och byta om till något som passar bättre TILL DET TREVLIGA VÄDRET IDAG. Jag har inte kollat tempen men med tanke på hur soligt det är så måste det ju vara några plusgrader!

Tja, eftersom jag inte är frisk idag så vet jag inte hur det bliro ikvällo. Det kan bli filmkväll hemma eller party. Skämgtar bara. Inte ska det bli någo party för mig inte. Usch. Huvva.



Nyvaken och lidande. Sexigt. Iallafall så blir det att ägna mig åt min nelly-tidning och teve idag.

nytt: tröja

När Linn var i umeå köpte hon en orange tröja från monki som delar på. Den är en av mina favoriter hittills!


vi har fått ett konstverk på skolan.


Lindas bild från facebook (som förklarar den svarta rutan i vänstra hörnet.....)

Vi har fått ett nytt litet konstverk på skolgården som just nu är mer bekläddrad än själva klätterställningen på förskolan. True story.
Vi har alla olika sätt att se på den och alla är mer eller mindre perversa. Man kanske inte ser det på denna bild, men ni kanske kan tänka er ungefär. Lite onödgi fakta skadar aldrig. Här har ni en annan onödig fakta:

-löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv. (hittade på flashback)

Då vet ni.

dagen har sugit

Som rubriken lyder: dagen har sugit (bortsett från mina nys skor det vill säga). Bered er på ett långt inlägg.

1. Idag har jag haft 3 prov.
Dagen började 8.15 med NO-nationella. Jag var sjuk när man egentligen sulle göra det, så jag gjortde det idag. Sen hade vi sångprov på musiken. Jag hatar att sjunga seriöst bland andra personer (eftersom jag sjunger bättre oseriöst än seriöst) och nu var jag tvungen att sjunga i en mic innan jag lyssnade igenom min ack så vackra sång med min lärare. Jag lyckades skrapa ihop ett VG och a lot of shame. Sen var det bara att löpa till hemklassrummet för att göra nationella matte. Det ahr jag ingen kommentar om.

2. Jag har extrem hosta.
Idag har jag hostat så jag nästan spytt flera gånger. Jag skämtar inte, jag har nog aldig haft så mycket hosta under hela mitt liv än vad jag har just nu. Attans förkylning.

3. Jag har tappat saker hela dagen.
That's it. Min motorik har från och med försvinnut helt. Jag kan inte ens hålla i en osthyvel längre. Jag ska inte komma in på ALLT jag har tappat, men det är ovanligt mycket, ovanligt ofta.

4. Jag måste plugga el-kemi.
Imorgon är det NO-prov om elkemi och för en gångs skulle känner jag mig helt vilsen inom NO:n. Totally cereal. Varför ska man kunna att ett laddningbart batteri kan kallas "ackumulator"? Vet ej.

Det var det. Jag är förvånad att du ens har orkar läsa igen allt, så grattis. You made it. Nu MÅSTE jag ta tjuren i hornen och plugga, även om jag absolut inte vill.


nytt: jumpsuit

Jag vet, blixtbilder är ju så himla snyggt. Inte. Men det får duga.

Här har ni en jumpsuit från H&M som jag köpte för någon vecka sedan. Den kommer bli härlig i sommar och vara ännu finare när jag (förhoppningsvis) har fått lite bruna ben! Peppar, peppar, ta i trä.







metric shoes

Nu har mina skor äntligen kommit från nelly! De sitter hur bra som helst och är jättebekväma (för att vara 14,5 cm klack hehe) och jag är in love. Här är lite bilder:




Är de inte vackra?

Fick med nelly magazine också....


Nu har allt skit som händ mig idag förlåtet (kan skriva om det sen). Metric just made my day :)

falukorv

Idag skulle jag egentligen inte till skolan, men jag måste göra matte-nationella och NO-nationella (var sjuk då man skulle göra det egentligen också), så det var bara att släpa mitt feta arsle till skolan och bita i det sura äpplet. Jag hostar mer än den brasilianska hostgrodan som lever i regnskogarna (en sådan finns inte) så jag räknade med att jag kommer få hostattacker hela tiden. Jag hade fullkomligt rätt.



GUD SÅ GRYMT FUL BILD. Den bjuder jag på!


nu ska ni få veta varför bloggnamnet innehåller rödbeta

Klyftigt rim, måste jag säga. Men jag kan inte ta på mig alla applåder. Jag fuskade lite med ett rimlexikon, men vi kan ju alla låtsas som att det inte har hänt.

Ja, som sagt. Många av er undrar säkert varför min blogg heter just mimmirodbetan. Och nej, det är inte bara något random (jag hatar det ordet) ord som jag kom på. Så, varför heter bloggen som den heter?

Såhär gick det till:
Jag ville fixa en ny blogg eftersom min gamla hade längre namn än själva namnet på fobin för långa ord (hippopotomonstrosesquippedaliofobi som det heter - och det är sant! Kolla på wikipedia!). Så jag och cissi satt och skrev på msn och funderade på ett bra namn. Vi kom på namn som tex mimmihetpagroten.blogg.se osv, men det klickade inte. Eftersom mimmipangparodbetan.blogg.se inte heller klickade så kom cissi tillslut med en perfa idé: mimmirodbetan! Kanon. Long story for a tiny event, men varför inte? Det är faktiskt många som har frågat.

Så då vet ni. Jag har fortfarande inga bilder på min dator, så det får bli en från google.

Je voudrais: orangea läppar. Love it.



nytt: nagellack

Orange. Ordet bara kittlar på tungar när man säger det. Det var ett skämt, men ni måste ju hålla med om att det är hur snyggt som helst och, som alla redan vet, så är det en av sommarens it-färger.

Nagellack från H&M (kostade endast en 10:a!)


(bild från linns blogg)

nytt: jeansshorts

Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har det (ÄNTLIGEEEN) flyttat in lite nya vår- och sommargrejer i mitt liv. Jag kommer lägga ut grejerna en och en för att skapa en illution om att jag bloggar ofta och köper mycket (sant!).

Numero uno:

Höga jeansshorts från Bikbok.


(bild från linns blogg)

im back! (igen)

Jag måste skärpa mig. Att bara sluta blogga såhär utan förvarning är helt oacceptabelt av mig. MEN sånt är livet. Dessutom har jag en orsak: Jag tappade lusten att blogga i några dagar, sen när jag skulle blogga igen gick hårddisken på min dator sönder. Buhu till mig. Och till er som fick klara er utan mig ett tag. Som sagt, så gick hårddisken sönder och på grund av det så försvann alla bland annat alla mina bilder (för vem har hört talas om backup, höhö...) Okej, det är klart jag vet att man ska göra backup, men det blev liksom aldrig av. Nog om det.

Get ready for total domination, folks, im baack.

RSS 2.0