läppstift

Igår köpte jag ett läppstift från max factors nya serie som ska "göra läpparna mjukare efter bara 7 dagar!". Jag vet inte riktigt om jag tror på det, men de kostade bara 100 kr och det var snygga färger, så jag slog till!
Idag bjuds det på finfina webcambilder eftersom jag inte kan hitta kameran...
Färgen heter pink brandy (825)

ÅÅÅÅÅHHHHH så himla skönt med fredag, Veckan har varit jättejobbig med både svenskaredovisnigar, tonvis med läxor och matteprov, men nu är allt avklarat. Woho!

fjärderkedjan

Nu har jag en bättre bild på fjärderkedjan till håret som jag inkasserade igår efter en tur på stan!Lite småsnyggt, vavava?


lillördag

Jag har länga undrat varför onsdag brukar kallas för lilllördag, och har trott att det kanske är för att man har klarat av halva arbetsveckan, men jag kollade upp det på wikipeda och hittade denna förklaring:

Lillördag är en svensk benämning för den vardag som anses vare lite festligare och då man till exempel äter godis/snacks, en finare middag eller går på restaurang, dans eller bio. Ordet kommer ifrån piglördag, vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen. Då vet ni hehe....

Idag har jag haft på mig detta:Linne från H&M, poncho från gina, svarta jeans från cheap monday. Jag var tvungen att sudda ut mitt ansikte och hår för att det är som en liten frissklump efter orienteringen idag. Ska höra med mamma och föhoppningsvis blir jag klippt ikväll!


beställning: vinterjacka

Jag beställde en vinterjacka i söndags för att jag är så grymt trött på min everestjacka. I år (och flrhoppningsvis ett par år till, så jag slipper köpa en ny igen) kommer jag att köra på lite burberry style... typ. Kakigrönt och lite klassiskt. Jag bryr mig inte ens om att lägga upp en bild då den är ful på hemsidan men fin när man har den på sig. Jag testade den i butik, men beställde eftersom det var 25% på stadiums hemsida! Vilket kap!
Här har ni en liten idé på en liten trevlig kvällsoutfit som inte alls skulle skada att ha..... Jag kommer på nu att jag inte riktigt tänkte igenom saken helt när jag lade till ett par solglasögon. Heheh.
skulle inte skada


L-Ö-N

Idag fick jag min efterlängtade löööööön. Summan är skamlig, men så går det om man inte orkar leta sommarjobb själv utan söker via kommunen. Bättre än ingenting iallafall! Hur som helst så köpte jag en välbehövd väska på gina och en kedja med fjädrar på som man har i håret. Vet inte vad det kallas, men jag har varit sugen på en ganska länge och när jag såg en var jag tvungen att köpa den. Ur och Penn (där jag köpte den) är typ världens fattigaste butik och jag tvivlar på att den kommer att hålla sig hel, men 40 kr är inte hela världen.Ignorera fågelbajset till höger om hårkedjan......


det mimmi vill köpa men inte finns någonstans

Jag tycker att det är så BANNE MIG MEGA SUPERSNYGGT att ha en hårring. H&M ska ha en, men jag hittar den inte och jag blir galen. Jag vill ha en.

Titta bara på det! Är det inte en av de vackraste skapelserna i världen??? Hittar ni en, kan ni nå mig på bloggen eller på min mail: mimmijo@home.se. Tack och adjö.

släng dig i väggen, måndag!

Jag har läxor hela tiden. Nu ikväll måse jag göra en massa matteuppgifter (har prov på fredag) och teknikuppgifter. Men jag ska inte uttråka er med skolgrejer! Så en afton som denna ska ni få veta 3 saker som ni kanske inte visste om petite moi. Läs och HÄPNAS!1. Jag äääääälskar mannagrynsgröt.

Finns det något bättre än en skål med rykande mannagrynsgröt med socker och kanel på en kall vardagsmorgon? Jag tror inte det. Jag kan inte äta mig psykiskt mätt på mannagrynsgröt. Det är för gott för att jag ska kunna mätta min hjärna.2. Jag är besatt av att titta på webshopar.

Jag kan spendera timmar varje dag till att noga granska olika webshopar som nelly.com, asos.com och shop.hm.com, men jag beställer aldrig något. Jag är helt enkelt för snål för att betala fraktavgifter och otålig för att vänta på att beställningen ska komma.

3. Jag måste planera mina outfits kvällen innan, annars tar det jättelång tid att bestämma sig.

Om jag inte planerar nästa dags outfit kvällen innan, blir det kaotiskt i mitt rum. Jag kastar kläder överallt och det brukar sluta med att tar ett plagg med typ en fläck på. Slarvig som jag är.


en bild säger mer än tusen ord....Så, nu vet ni vad jag går igen på tekniken. Jag har äntligen börjat fatta någorlunda, men räven raskar inte riktigt över risen, om man säger så.

FINALLY

I lördags fick jag nya träningsskor. Halleluja. Jag ska banne mig bränna mina gamla på bål. Nu kommer volleybollträningarna bli en fröjd för mina värkande ben!För övrigt ska jag fara till skolan. Känner mig som en liten koldolme som kokats i buljong lite för länge. Jag vet inte riktigt vad det motsvarar för känslor på det svenska språket, men ni kanske kan tänka er ungefär. Sladdrig och grön. Typ. Dessutom är håret SÅ HIMLA FLOTTIGT ATT DET ÄR INTE SANT. Men idag ska vi ha mysmåndag så jag orkar inte bry mig. Punkt och slut.

 


mönstrat

Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har det slinkit in lite nya plagg i garren (världens fulaste smeknamn till en garderob), eller snarare på klädhästen. Idag ska ni få skåda 2 mönstrade tröjor, som snabbt kom in på min topp fem-lista!

Från bikbok, 350krFrån H&M, 250kr
Plagg som dessa kommer ni förhoppningsvis se mer av på bloggen! Nu ska jag återgå till min söndagsångest och räkna lite trigonometri.


SNYGGT!Som de flesta vet om så har monki fixat en webbshop, vilket jag har blandade tankar om. Desto lättare det är att få tag på kläderna, desto fler kommer att ha dem. Hursomhelst, så har jag hittat ett par skor som är så fula att de blir snygga! När lönen knackar på dörren blir det förhoppningsvis en beställning!

Så mycket att göra, så lite tid.......

Dagen är fullpackad med uppgifter. Eftersom jag nu har spenderat lite drygt en timma på att göra en ny design (så glöm inte att trycka på F5 nu!) har jag ännu mindre tid för läxor, vilket är illa. Jag har typ en ziljon läxor som ska vara klara under den kommande veckan. Hatar teknik. Men jag gillar det ändå...


It's on.........

Efter ännu en rejäl bloggpaus har jag bestämt mig för att försöka igen. Jag känner att jag har börjat hitta min stil, fått lite koll på skolan och är REDO FOR TOTAL DOMINATION. Så nu kör vi!


RSS 2.0