anledningen till att jag inte bloggar

ehm, tack för alla kommentarer. Antar jag... men jag kan inte börja blogga igen! här kommer några anledningar till att jag inte kommer uppdatera på ett bra tag:
1. min blogg suger
2. jag har inget att skriva om för att jag inte orkar göra något på dagarna
3. jag suger på att göra kollage
4. jag orkar inte blogga om det bara är ca 25 pers per dag som läser den
5. jag orkar inte heller fota allt jag ser
6. jag kan inte lägga upp en massa bilder på nya kläder för att jag inte har råd att köpa några

jag skulle kunna forstätta hur länge som helst! Så, cissi, ge upp... det kommer att ta ett tag innan jag uppdaterar igen ;)

love you long time, alla som ville att jag skulle uppdatera heheh

mimmi <3


hos frida

Jag bloggade inte igår föt jag hade värsta sorten av idétorka. Nu sitter jag hos frida med linn och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta oss. Vi ska äta hos cissi ikväll :D Jag har fortfarande inget att skriva om så jag lägger upp en bild från fridas dator istället!MIMMI<3


essie wedding collection


Mmmm, den kollektionen är jag riktigt sugen på! Alla färgerna är assnygga, men jag har inte sett att dom finns någonstans i stan... attans.

Nu ska jag nog titta på The Forgotten, men det hr varit i en kvart redan så jag har förmodligen missat allt det viktiga.

HEJHOPP ♥

påskägg

Jag blev inte utan påskägg ändå! Jag fick ett nyss, och i botten hittade jag ett biokort :D Jag hittade också en godis som var hård och röd med nått pulver i, som nyss visade sig att det var saltlakrits. BLÄ!

Orkar inte fota, så det blir ingen bild den här gången..

MIMMI♥

påsklov ♥

Trots att det nu är lov, så har dagen varit hård. Den började med att det inte finns något annat redigeringsprogram än photofiltre på skolans datorer (vi skulle använda det på bilden) och det SUGER TOTALT! Paint är fan bättre.
Sen kom Åsa, min svenskalärare) och sa att vi skulle ha nått nationellt prov för dom i åttan. Vi anade att det var ett aprilskämt, men vi körde på ändå. På papperet stog det massa konstiga ord som ingen fattade. Sen, när jag hade skrivit en halv sida, så sa hon: APRIL APRIL!!!!!!
När jag kom hem, blev jag utan påskägg!? Jag fick inte ens ett: glad påsk! från mamma eller pappa! Vad är det för grym värld jag lever i?GLAD PÅSK ♥

MIMMI♥

RSS 2.0