dagens köp

Idag var jag på stan och brände lite pengar hehe

 

och ett par örhängen :)

MIMMI♥

2 videos

har slutat blogga igen, för jag har inget att skriva om.. men jag måste ju göra nånting för att tillfredsställa min aläsare, så har kommer en trailer till en film som verkar bra och en I gotta feelin parodi :)

http://www.youtube.com/watch?v=bCGmjmazE5c
(den gick inte att bädda in)MIMMI♥

hey lover


ny skidjacka

nu har jag beställt en billabong från tyskland :Dnu kan jag bara hoppas på att jag inte blir blåst på pengarna hehe

MIMMI♥

FIRANDE

Igår firade jag, michelle, frida, fanny och cissi linn (som fyller 17 på söndag) men en fastfylld kväll till linns ära! Det var askul och vi tog nåra pics, så nu ska du få ta del av kvällen

Vi tog mååååååånga fler bilder, men om jag skulle ha lagt ut dom skulle du få ärr för livet...

MIMMI♥

3 saker du (förmodligen) inte vet om mig

1. Jag ÄLSKAR Philadelphia! Jag skulle kunna äta det med sked, och när jag brer det på mackan använder jag minst en tredjedel av paketet. MUMS

2. Jag är jätterädd att folk ska tycka illa om mig, därför är jag extremt blyg och vågar inte göra nånting när jag är i närheten av okända personer. Jag vågar inte heller alltid vara maxad (som jag IGENTLIGEN är) på rasterna på skolan där det bara är personer som jag vet vilka det är osv.. Därför vågar jag inte heller vara ensam om att ha tex en tröja och sånt heller.

3. Jag har många konstiga saker som jag måste göra. Till exempel måste jag fråga mins en gång per dag om jag har en kuse i näsan (hehe) och om jag luktar äckligt.. När jag skriver måste jag snurra pennan ett varv mellan varje paus.

DET VAR DET, nu känner du mig kanske lite bättre? :)


what?!

hahah emmy visade den. Herregud, jag visste att hon var dålig men inte SÅHÄR?MIMMI♥

get ready for total domination

inte alls, jag skojade bara. Jag skule redovisa om plastikoperationer på SOn idag, och det gick åt helvete så det bara stank om det. Jag brukar inte vara nervös men av en anledning kändes det som att jag skulle pissa på mej när AK sa mitt namn. Det första jag sa var: Ja-ja-jag ska redovisa om plastikoperi... hm, plastikkirurgi. Det blev ett totalt failerpå dirren. Sen började skaka som en hund så jag kunde inte se vad som stog på papperet. Sen stammade jag mej igenom 2 blad och sa fel hela tiden. Snacka om att göra bort sej totalt.

Men nu: bättre saker!!!! På söndag kanske jag ska afar till storklinta med Agnes, Pia, Linda, Emmy och ebecka. Kommer att bli great (Y)

MIMMI♥

en kväll med tjejerna (Y)

ikväll ska jag vara med tjejerna i 8B (dvs den bästa klassen, ofc) och vi ska titta på eurotrip :D Jag har sett den en gång men jag ¨kan lika gärna se den igen och igen och igen haha. Lägger nog ut bilder när jag kommer hem / imorron.

MIMMI♥

första dagen i skolan

idag var det, som alla förhoppningsvis vet, första dagen i skolan efter jullovet. Och det hände absolut inget speciellt och jag har inget att berätta om, så det får bli en till lyx eller budget :) Den här gången blir det: tamtatam! BURBERRY (Y)

 

Jo, så kan det gå. Nu ska jag snart äta middag, sen ikv blir det väl att titta på teve hehe

MIMMI♥

REKORD

När jag tittade på statistik idag upptäckte jag att unika läsare har besökt min blogg idag! :D Jag vet att det inte är många men jag har aldrig riktigt haft många som läser min blogg. Varken denna eller någon av mina äldre...NICE!

MIMMI♥


scary movie

nu sitter jag i köket och tittar på scary movie i min ensamhet hehe. Men vad ska man göra om alla är upptagna en lördagkväll? :)MIMMI♥

lyx eller budget?

   

you better like it, för jag har kämpad med det hela dagen i stort sätt så det blir dagens inlägg antar jag. :)

MIMMI♥

bättre bild

här kommer en lite bättre bild på resultatet, men den är ändå gulaktig och äcklig heheNu, helt random, kom jag att tänka på att det är big bang teory ikv :D Den ligger på tredje plats strax efter sex and the city på min top 5 serielista hehe. Klockan 21.00 på femman tror jag att det är. SE DET!!!!!! det är hur kul som helst!!MIMMI♥SCHTAN

Nu har jag varit på stan åter igen. Den här gången blev jag sminkad på  så jag fick ta med mej saker för 500 kr därifrån :) Då valde jag (pappa har kameran så jag måste ta med mobilen och då blir dom hur fattiga som helst hehe) :
Foundation och conseler och en necessär

och här kommer en (jävligt skruttig) bild på resultatet:

äcklig, va? hehe...

Sen på H&M köpte jag:saltvattenspray. Jag kommer nog mest att använda det i sommar för det skyddar mot solen osv :)(Y)

och till sist köpte jag hårfärg på saxonz. Haha som du kanske ser så har jag väldigt rött hår. Det är resultatet av två avfärgningar..........

MIMMI♥

victoria secret show

Nu sitter jag tittar på victoria secret show. Det är repris och jag har redan sett det en gång men jag måste se det igen och igen och igen hehe. FEM AV FEM SÄGER JAG BARA. Hahah, det vore inte helt surt att få vara med där, inte...MIMMI♥

TILLBAKA IGEN!!!!!

Och det ska vi fira.... med ett svar på en kommentar från en anonym liten brallis som tydligen läser min blogg hela tiden :)

snälla, kan du säga vart dressen kommer ifrån?

jättefin blogg har du, läser den hela tiden men tråkigt att du ska sluta nu.. :( ha det bäst!

Och mitt svar på frågan om dressen (jag antar att du menar den rosa som jag hade en bild på i inlägget MUMS) är: Den fanns på cubus, men är tyvär slut. Jag hoppas att du fortsätter att läsa min blogg, nu när jag är tillbaka igen hahaImorron ska jag på stan med cissi och fanny tror jag hehe. Vi kan bli fler och vi kan bli mindre, jag vet faktiskt inte ens vilken tid vi skulle mötas! Men då ska jag iaf bli sminkad på :D
Nu kommer det en bild på ymer ♥MIMMI♥


bloggpausbloggpausbloggpaus

nu var det dags igen, handleden är inte på topp just nu så jag kommer inte att sitta vid datorn på ett tag... haha, så är mitt liv i ett nötskal. Ont i hanleden, inte ont, ont igen, inte ont. Det är svårt att veta när jag börjar blogga igen,  det kan ta två dagar eller 2 månader. Tioll och med ett halvår, men det hoppas jag verkligen inte!

MIMMI<3

RSS 2.0