macka med svamp och ost

Snart kommer mina kusiner och äter middag hos oss, men just nu är jag ashungrig, så jag kunde inte hålla mig. Jag gjorde en macka med smörstekta kantareller och lite ädelost. Delicious!


Har ni sett en vackrare cambild? Det tvivlar jag på!

Nu ska jag fortsätta att smaska på min lilla macka. Kanske bloggar efter maten eller nått.

hiss och diss


Netbooks.
Finns det något bätte än netbooks? Jag tror inte det! Själv har jag en på 10.1" och banne mig, jag kan knabbt slita mig från den! Man kan ta med sig dom överallt. Jag brukarta med mig min till kompisar om vi ska titta på film (så jag kan koppla in min i deras teve så man kan titta på en film från min dator). Ibland brukar jag också stå med datorn i ena handen och skriva med den andra, om jag inte orkar sätta mig ner. Hehe... De är dessutom jättebilliga att köpa (jämfört med andra datorer), så om du har en stationär dator: SPARA TILL EN NETBOOK!
Äntligen har jag kommit till diss-delen! Nu ska jag, en gång för alla, dissa särstavningar!
Är det bara jag som blir så himla störd varje gång jag läser en blogg, ett logginlägg på facebook, till och med om man skriver med någon på msn och en person skriver särskrivningar? Det är HUR IRRITERANDE SOM HELST! Ni särskrivare får ursäkta mig just nu, men hur svårt kan det vara att ta bort mellanrummet mellan till exempel jätte och arg? Det heter jättearg! Inte jätte arg! Hur svårt är det? Om orden uttalas som ett och samma ord, skriver man det som ett och samma ord. Ok? Så. Nu hoppas jag att alla särskrivare skärper sig!

Nu blev jag irriterad, så nu ska jag nog ta en lite paus hehe....

when i see your face it's not a thing that i want to change

Nu har jag städat rummet hela morgonen, och jag känner att jag har börjat bli lite småhungrig. Jag sitter också i forsterställning och jämrar mig i magsmärtor. Hjärnsmäll! Det borde finnas en tablett som tar bort känseln helt i magen? Typ morfin, fast till magen? Vilken kanonidé!
Jääääättetråkigt inlägg! Men det får duga.


mimmi tipsar!!!

Jag tänkte passa på att tipsa lite. Men eftersom jag är lite retarded och är sen med allt, så har jag ingen aning om hela sveriges befolkning utom mig vet att man kan göra såhär. Men jag tipsar ändå!

Ser alla dina hårnålar ut såhär?


JAJEMEN! Det gör så mina iaf. Då kan du göra såhär:


Du klämmer helt enkels bara ihop den med en tång längst in.KLART! Det blev ju kanonis! Som ny!

Nu kommer mamma snart henm med min nya bok, så jag kommer nog att läsa hela kvällen, hehe...

fläta

Inatt har jag sovit i två inbakade flätor. Håret var inte helt torrt när jag tog ut dom, så lockarna har redan lagt sig lite, men jag hoppas att de inte kommer lägga sig helt...
För övrigt har jag ätit ett äpple som gjorde att jag började må illa. Min mage svider. Kan också bero på att vi har NO-prov idag. Snart måste jag brassa tissarna innna jag far till skolan. Jag blir också galen på blogg.se, för jag har råkat trycka på en knapp som gör att allt blir jättestort, men jag vet inte vlken. Har måstat leva så i snart 3 dagar! Hur ska jag överleva?

tittar på top model... och inget mer.

Som ni kanske vet så hade jag franskaprov idag, och benna mig, det gick asbra! Jag har nog aldrig känt mig så säker på ett prov... Kanonis!Snart ska jag börja plugga NO till imorron, men jag har ingen animg om hur det kommer gå. Om det går skit så blir jag inte förvånad. Jag måste bara visa en sak som vi gjorde på skolan idag:
"Eilngt en uneörnskding på ett engskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksotrnävea i ett ord står i, det enda som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet. "

Att man kan läsa det även om bokstäverna är helt fel? Mystiskt...

måste köpa i stockholm!

Jag ska eventuellt fara till stockholm med fanny på novemberlovet och jag har en låååång lista i mitt huvud som jag känner att jag måste bearbeta lite. Jag måste tänka hur alla pengar ska räcka, hur mycket linn kan tänka sig att dela på (om hon ens vill dela på någonting) och en massa annat. Gah. I can't handle the pressure. Här kommer lite som jag har funderat på att köpa....
stockholm

Fattigt. Men jag orkar inte lägga ner så mycket själ i det nu. Hursomhelst är det grejer från topshop, monki och en ny foundation från max factor som kanske kan vara något för mig? Det återsår att se!

Edit: Jag råkade stava fel på kollaget. Men nu är det fixat! Hehe...

vad gör lite smör i marmeladen?

Såhär låter det vid middagsbordet just nu:

Linn: Men, Mimmi, du her alltid smör i marmeladburken!
Mimmi: Man ska ju ändå ha smör under marmeladen när man her det på mackan?
Linn: Absolut inte!
Mamma: Joooo... men det ska inte vara smör i burken....
Pappa: Men, Linn, Nu är du ju löjlig! Det handlar om en liten prick med smör. Man känner ju inte ens smaken.
Linn: Jo! Det är ju som att man skulle blanda smör och sylt? Hur äckligt ser inte det ut?
Mimmi: Eh, det är ju som att blanda smör och marmelad? Det är ju samma sak? Och om det ser äckligt ut spelar ju ingen roll, det blandas ju ändå i magen!

Och så vidare och så vidare. Så kan en middag hos familjen Johansson se ut, haha.


Lägger upp en bild från typ andra dagen (BLEKA SOM SJÄLVA VOLDEMORT) i Turkiet. Kanonis.

Nu ska jag ägna ännu en kväll åt att plugga.

tre saker...

Åhh, så skönt att sluta tidigt! Dagens gympalektion var nog den tråkigaste någonsin. Fotboll hade varit roligare. Hehe, typ iallafall. Nu är det så att jag, som vanligt, inte har något speciellt att skriva om, så jag gör en Tre-saker-du-kanske-inte-vet-om-mig!


1. Jag är mer än 180 cm lång.
Ja, rubriken säger ju allt. Jag är (sist jag mätte mig) ca 182 cm lång. Och enligt skolsköterskan ska jag bli ca 185 cm. Ni kan inte ana hur jobbigt det är att vara längre än typ alla andra i hela nian om jag har klackeskor och att alla jeans antingen sitter för löst eller är för korta. Men det är en vanlig dag i mimmirodbetans liv, och det vill jag inte ändra på!2. Jag har jättesvårt att gå upp i vikt.
Jag väger ca 20 kilo för lite enligt mitt BMI (men eftersom jag alltid har varit lång och smal är det inte så konstigt) även om jag äter som en häst. Jag skojar inte. På skolan brukar jag äta mest av tjejerna i klassen. Och jag är alltid hungrig. Och som pricken över I:et småäter jag hela tiden men går helt enkelt inte upp i vikt.

3. Jag lyckas alltid göra bort mig.
Är det någon som alltid kan göra bort sig, så är det jag. Det kan vara var som helst, när som helst. Ibland tror jag att det är totalt göra-bort-sig-fritt, men icket. Några exempel:
-Jag skulle ta upp Wii-sensorn från golvet (den som känner av dosorna). Jag tog upp den med jag stog på sladden och den flög ner i golvet. Jag gjorde ett nytt försök men jag stog fortfarande på sladden, så den for i golvet igen. Linnea skrattade högt. Jag med... ;)
-Jag gick ut ur en buss (var med Linnea igen) och snubblade på min egna häl och ramlade framlänges på busstorget i stan. Alla tittade konstigt på mig. Linnea skrattar högt igen.

Det var det. Nu ska jag snart fortsätta plugga, men först ska jag titta på lite Top model!

goodmorning sunshines

Godmorgon sunshines! Idag känner jag mig på topphumör motsatt från igår. Då var jag astrött hela dagen och passade till och med på att vila ögonen lite under min svenskalektion. Det gjorde susen i någon timma iaf! Men nog om igår. Idag har jag gympa efter lunchen, sen slutar jag vid 1-2 tror jag.
Nu sitter ajg med tandborsten i munnen och håller tummarna på att jag inte ska dreggla ner datorn/min outfit. Men som den dreggelfria kvinna jag är, så ska det nog gå kanon!
Måste gitta nu strax, KRAM!

plugg plugg plugg

Nu har jag pluggat i lite mindre än 2 timmar och jag har fått nog. Jag vet inte vad ni tycker, men jag anser iaf att 2 timmar i sträck med plugg är för mycket. Jag tror faktiskt att jag aldrig har pluggat mer än i 2 timmar....


Jag kom nyss att tänka på hur olika jag och linn är. Syskon? Njaaeee..... Eller? JAJEMEN. Heheh, random.

Keep on shining motherfuckerzzzzz!

svaaaaaaart

nbnbnbnbn


ohmagad

Förlåt! Jag har inte bloggat på 3 dagar och jag förstår att ni plågas av bara en timma utan mig i era liv. Men nu är jag igång igen.

Dagen sög, jag sög, allt sög. Men jag klagar inte för det! Vet ni varför? Ofc ni vet varför! Det är ju Desprate houswifes och Cougar town ikväll! Bara det gör att dage inte kan bli dålig.På torsdag och fredag är det prov och massa skit. Så nu ska jag snart plugga....


i wanna make you feel that im the only girl in the world

Både idag och igår har jag varit jättedeppig och livet känns som skit. Jag känner för att brista ut i tårar. Dessutom hade jag fått boken, men den hade tydligen hamnat i Umeå, istället för min postlåda. Det kostar alltså 50 kr att skicka den vidare till skellefteå. KUL. Jag som ville spara pengar till den eventuella stockholmresan under novemberlovet.Jag hittade en mystisk bild på mig vem? Emmy eller Linnea skulle jag tro.... Eller kan det vara michelle? Jo, michelle är det nog.

Ikväll ska jag nog grilla med emelie och linnea. Det blir awesome! Men först måste jag ta itu med min klädeshög, som är lika hög som själva kebnekajse, som ligger på datorstolen i mitt rum.!

hål

Jag snoozade ovanligt länge imorse, så jag hade jättebrottom och kladdade ihop engelskaläxan på fem minuter och sen var det bara att hålla tummarna för att moppen skulle starta, så jag kom i tid. Det gjorde jag tack och lov!

Nu har jag håltimma, som ni kanska förstår eftersom jag bloggar nu, i typ 3 timmar. Jag antar att det blir en kort film innan jag drar ner till skolan för att äta lunch...


Get ready for total domination............

HIHI.

Nu ska jag bara vänta på att renecka och agnes kommer, sen blir det nog film (som jag kanske skrev innan..)

RSS 2.0