Imorgon

Tråkiga inlägg idag och det blir förmodligen inte bättre imorgon. Jag kommer nog inte hinna blogga eftersom jag kommer vara borta i stor sett hela dagen. Först ska jag till skolan (da), efter lunchen ska jag och tjejerna i klassen till Leos Lekland. Direkt efter det ska jag köpa något gott på coop som jag kan äta till middag och sen blir det förmodligen volleybollträning. Fullpackad dag, men jag får det nog att funka!

Som pricken över i:et bjuder jag på en mobbad bild på mig.


oh yeah

Dagen började med magont och lägndskidor, men jag bet ihop och jag fixade typ 6 kilometer på 40 min. KANON! På NO:n fick jag också veta att min pappa antingen är en mutant eller så har min farmor varit otrogen... Ni som inte har haft/glömt bort genitiken, så ska jag försöka förklara:

För att en person ska få blå ögon behövs två ressesiva (vikande) anlag (bokstäver), jag kommer att använda bokstaven B. Så en blåögd person har två små B:n (bb). För att få bruna ögon behövs bara ett stort B, så antingen kan man ha Bb eller BB och man blir brunögd.

Man ärver anlag från sina föräldrar, så tex: min pappa är brunögd och min mamma är blåögd och jag brunögd. Eftersom mamma är blåögd så har hon bb och pappa har minst ett B. Eftersom jag är brunögd, så har jag fått ett stort B av pappa och ett litet b av mamma. Då har jag Bb.

Men nu till saken: Både min farmor och min farfar har två små b:n (bb) och min pappa är brunögd???? Fattar ni? Eftersom båda är blåögda måste de ha bb, så jag fattar inte vart pappas stora B har kommit ifrån. Så: Min pappa är en mutant.

Det är jättesvårt att förklara, men jag hoppas att ni fattar hehe...



EDIT: Jag trodde att farfar var blåögd, men han var inte det. Pappa är ingen mutant trots allt och hela min plan sjönk.


skolavslutning

Jag vet att jag är tidig, men jag har spanat in en klänning på bikbok sen den kom in. Jag blev extra inspirerad idag så jag tänkte att ni skulle få se ungefär hur jag hade tänkt mig:



Och som pricken över i:et har jag funderat på om jag kanske ska testa backslick? Jag tycker att det är jättesnyggt på tjejer. Typ hela min inspiration kommer från Elin Kling. (har också tagit bilden under från henne)



Ni får tycka som ni tycka vill. Antingen hatar man det eller så älskar man det, men jag ska banne mig testa det!

260211

Äntligen söndag, höll jag nästan på att skriva. Men fö ratt vara söndag så känns allt helt ok. Plusgrader ute (villket är kanonis), inget speciellt att plugga till och jag vaknade tillsammans med några av mina bästa vänner. En söndag kan inte vara bättre enligt mig. Jag skulle också vilja fara på bio och se nån fräsig film, men det går typ ingen nu som jag vill se, vilket inte är allt lika kanonis som det andra.

Lite nödig fakta: Min faster fyller år idag. Grattis! Jag är nästan i koma nu efter allt gott fika.



Som ni ser på bilden så har en tajt hästsvans för att dölja mitt feta hår. Inte snyggt men det får duga.

Jag avrundar med ett citat från dagens frukost:
(jag, agnes, emmy och rebecka pratade om att baka)
Emmy: Igår fick jag västa baksuget.....
Rebecka: HAHAHAH!
Jag och Agnes: Hehe... jag tyckte att det lät lite konstigt...

frilla

Jag är jättemegasuperdupersugen på att klippa mig som September. Enda sen min syster klippte kort har jag varit helt till mig! Jag vill göra något drastiskt med mitt hår!!!!




YEY

Ja, vad ska jag säga? "Det som göms i snö kommer upp i tö". Nu har äntligen Boas tinat fram! Jag har inte sett honom på hela vintern men idag satt han på bron och jamade. Vilken trevlig överraskning!



Han var helt till sig och var mycket svår att fånga på foto hehe.. Jag lyckades med en hyfsad bild på den lilla parveln som nu har lagt sig i mitt knä och hårar över min dator.

Om ni inte hade löst rebuset på det förra inlägget så får ni svaret här: Ikväll ska jag (mimmi rodbetan) gå till Emmy och sova med henne, Agnes och Rebecka. Nu ska jag och Boas fortsätta med vårat D-vitamin-intagande. (säger man så?) TJOLAHOPP

dagens planer

Det blev ingen slalom för jag trodde att jag inte skulle rymmas i någon bil om inte pappa också skulle upp, vilket han inte skulle. Nu får jag höra att jag kunde ha följt ändå, men sånt är livet... Det kommer ju fler tillfällen, speciellt när jag ska till Åre med typ samma personer som for idag + några fler. Men iallafall så har inga speciella planer inför dagen, förutom detta: (kommentera gärna vad svaret blir hehe)



jag gillar

Första gången jag såg dessa skor tänkte jag: "hur kan man vilja ha på sig något så fuuuult. Herreguuuuuuud!" Men nu har jag blivit helt kär i dessa fula men ack så fräsiga skor. Bara tanken på en rak, tjock klack fick mig att börja rysa, men nu... MUMS. Är de inte vackra??
skor
Nu ska jag till Rebecka och lämna pengar tillklasströjan sen ska vi titta på inception! Oj vad liten text det blev? Jag fattar inte....

fredag

Tjohej alla kottar (eh..)! Nu sitter jag med en skål innehållande glass och bär i knät medan jag titar på spiderman. Eftersom jag in te har så mycket att säga om dagens gång, så får ni ta del av dagens att-göra-saker:

1. Städa mitt rum är proriterie nummer 1. Holy macarony. Jag kan inte ens beskriva med ord hur stökigt det är just nu, så här får ni se det istället:



2. Plocka fran slalomgrejer. Jag ska (kanske) åka slalom imorgon med cissi, frida och michelle, så jag måste förbereda lite ikväll.

3. Tvätta kläder. Ja, om ni nyss såg bilden så förstår ni att det är dax.

Nu ska jag bara titta klart på spiderman, sen ska jag ta tag i mitt rum! Kanske lägger upp en efterbild? Eller så inte. Det återstår att se!

Beställa eller inte?

Jag har funderat på denna jacka aslänge och den har tagit slut typ hela tiden. Nu vill jag ha eran hjälp. Jag vet inte vilken färg!

Oliveocra?



eller camel? (tog en bild som man kan se hur den sitter på)

Bildkälla

Vilken tycker ni?

bikini

Dagen har varit helt ok. Jag kom (thank you jesus) i tid till musiken vilket man verkligen VERKLIGEN vill. Kommer man sent straffas man med "du-har-sparkat-mina-barnbarn-i-ansiktet"-blick. Inte kul kan jag berätta! På slöjden pratade vi om olika spöklika saker som har hänt oss och jag kan nästa lova att det blir att sova i soffan ikväll.

Här är iaf bilder på min nya bikini från H&M:





Nu ska jag nog bara pilla naveln lite innan jag sätter igång med middan och far till volleybollen. Yey.

skola

Nu ska jag bara göra det sista klart innan jag traskar iväg till skolan för att ha 140 minuters musik. Bara en liten spontan fråga: Har ni någonsin råkat spraya parfym i håret? Det blir jättesträvt då. Nu har jag inte mycket mer att säga...



Fin bild...... nej. Men den får duga, har lite brottom nu! HEJDÅ


lite shopping...

Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har det bland annat flyttat in lite nya kläder och accesoarer i min garderob. Och eftersom jag som vanligt inte har något speciellt att skriva om, så får det bli lite bilder på några av de senaste köpen/mina favoriter just nu!

Jag måste varna för dåliga bilder... försökte redigera med det sparades inte och lat som jag är orkar jag inte göra om allt. Så detta får duga.


Mina tre favoritnagellack. Matte top coat, Muddy Water och In the Army.


Ett halsband med löv/fjäder(?). Var först två löv/fjädrar, men ena blev ett örhänge.


Åhh, kan inte sluta tänka på hur himla dåliga bilderna är! Detta är iaf skor (da) från Vagabond.


Knytblus från Vila. Ser ut som bredaxlad tant i den, men med en kavaj/cardigan är den kanonsnygg!


Gubbbyxor från Bikbok (som jag för övrgt ska sy in lite i benen)


Väska från Gina som jag förmodligen inte kommer använda föränn våren kommer...


En otroligt sne bild på en favorit, som jag fick i julklapp av min moster. Kommer från Monki.

Jahapp, det var väl det. Kan inte sluta tänka på hur äckliga bilderna ser ut. Jag ska skärpa mig! Nu har min bikini från H&M kommit (beställde den 1 januari????) men jag tar kort på den imorron. Har fått nog av dagens teknoligi just nu.

I'M BAACK!

Satt nyss och läste min egna blogg som inte har varit i gång på väldigt lång tid nu (sen i somras tror jag?) och märkte att den var ganska roande att läsa.... Så varför inte börja blogga igen? Eller åtminstone göra ett försök!

I'M BACK, SÅ WATCH OUT!




Startar med en väldigt attraktiv webcambild på moi. Ser nu att mitt ena ögonbryn är skarpare än mitt andra? Men screw that, jag bloggar i alla fall igen!

RSS 2.0