föräldraredovisning

Ikväll ska vi i klassen ha redovisning om olika decennier inför våra föräldrar. KUL! Som tack för att vi har en så bra klass så tvingas vi göra saker som andra klassen måste göra. Vi har måstat stå ut med en föräldraredovisning om forna grekland, en debatt och nu detta: en till föräldraredovisning om livet efter 1945. Attans Åsa och AK.

The 80's, here i come!


hur känner du dig idag? säg bara till så vet jag

Kunde inte blogga igår, eller jo jag kunde, men det var för mörkt för att fota mitt nyfärgade och oskulda (eller åtminstone nu mera glansiga) hår.


Har gympakläder på mig, om ni undrar varför jag har en blodgivar-tröja.

Nu måste jag snart fara till skolan och lära mig så mitt huvud spricker! Skämt. Jag kommer förmodligen inte lära mig ett piss, men måste man så måste man. Och angående rubriken: Det var en jättefin låt som jag, Linn och Cissi skrev när vi var yngre. Ett smakprov på den kommer här: (btw, det är typ ingen melo på den hehe...)

Är du kort? Så säg bara till!
Är du smal? Så säg bara till!
Är du mellan, liten eller stor? Så säg bara till!
Hur känner du dig idag? Säga bara till så vet jag, säg bara till så vet jag, säg bara till så vet jag!

Låten kan inte annat göra än få en egen plats i ens hjärta.

thecomputernerd01

Jag dör. On the spot. Vi har ju alla hört den kvinnliga Justin Bieber: Rebecka Black med låten Friday. Här är en mycket bättre verson:



Kommer förmodligen blogga sen, ska färga håret efter middan...

christian siriano

TIPS: CHRISTIAN SIRIANO

Det var ett tag sen jag kollade in hans kollektioner, men ikväll gick jag in på Christians hemsida och kollade. Han är ju gudomlig! Jag kan inte annat än att förtrollas av kläderna som han gör! Som ni kanske vet så vann han Project Runway och han verkar hur rolig som helst som person...



Några favoriter från hans sommar-kollektion:





Jag vet, fint utklippta bilder, men jag orkar inte lägga ner så mke kärlek hehe. That'll do.


shortsen

Här är bilder på shortsen (från linns blogg):




Om dessa hade varit en männish hade jag sagt:
-Hej kexet, står du här och smular?
eller kanske:
-Om du vore en hamburgare på McDonalds hade du kallats för McLäcker.

HEHE. 199kr från H&M, ett kap.

shopping!!!!

Ääääntligen! Nu har jag shoppat. Shoppingsuget har varit större än någonsin och det kliade i fingrarna när jag fick se allt nytt som kommit in i butikerna. Jag fick som sagt en beställning från H&M igår också, så den ska jag fota nu + grejerna jag köpte idag. Jag och delade på ett par shorts också, men jag lägger upp bild på dem senare!

Kavaj, 199kr

Och är man förvånad? Boas vill också vara med....

BH, 129kr


Rakhyvlar, 160kr


GODIS!, 17kr


Linne, 149kr (bild från Linns blogg)


Linne, 79kr (bild från Linns blogg)


Nagellack, 39kr


Halsband, 149kr (från nelly)

Boas våldmyste med mig när jag fotade så min kavaj blev full med hår, heheh...

Jajemen, en lyckad tur på stan blev det.

psycho

Sitter och tittar på Psycho just nu. Jag har inte höga förväntnigar, den är gjord på 60-talet, men den är ju trots allt en klassiker och den går på teve. Så varför inte? Det kan ju inte skada hehe...


Herre jesus vad tråkiga inlägg jag har skrivit idag. Det har inte hänt något alls utom att H&M-beställningen har kommit (var som ett barn på julafton), men det är för mörkt för att fota. Det får vänta tills imorgon! Orkar förmodligen inte blogga nå mer innan jag ska sova, så godnatt era små parvlar!

nicky

På senast tiden har jag blivit helt beroende av att titta på nelly.com, jag kan inte hålla mig borta från denna webshop som skapades av Gud själv. Men nu till saken: Vad tycks om dessa? Jag tror de kan va nått..


drömde att jag fick en mössa

Idag är hela familjen hemma. Mamma är sjukskriven, pappa är ledig, jag är sjuk och linn är sjuk. Det känns som att det är söndag! För övrigt så drömde jag att jag fick en mössa. Sen kommer jag inte ihåg nå mer av drömmen...

Som sagt ska jag shoppa lite imorgon, vare sig jag är sjuk eller inte. Inget kan stoppa mig! (förutom om ingen kan skjutsa upp mig....)
måste köpa

ny design

Nu har jag äntligen bytt header! Den jag har nu kan man absolut inte kalla snygg, men den är iaf bättre än den förra hehe.

Jag har suttit vid datorn hela dagen, men har inte orkat blogga. Jag har faktiskt suttit och tittat igenom olika shoppingsajter. Jag är så himla shoppingsugen så det kan inte vara sant! Jag blir galen! Som tur är så ska jag nog till stan på lördag. Äntligen. Har varit utan stan och pengar i typ 3 veckor nu. Visst, jag har beställt lite saker, men det är inte samma sak.


En bild från i somras med mig och Budda.

outfit

Det ar ett tag sedan jag la upp en bild på dagen outfit. Det är ju det som jag kan tycka är det som är mest intressant på en blogg, så jag vet inte varför jag inte är bättre på det...

Dagens outfit: (lite otydlig bild, men det får duga!)


Svarta jeans från cubus (MÅSTE köpa nya), skärp från god know where, gul skjorta från nelly trend, svart cardigan från H&M. Kör på lite, eh, rysk skolpojke-inspirerat idag. Typ.

Idag är det dags för goingdag på skolan och jag hamnade i en grupp som bestod mest av 7:or och en till från 9:an som jag inte ens känner. TACK LINDA! Du ska allt få smaka på revenge...

gold top



Hittade denna på bikbok nyss... Jag tycker att den kan vara jättesnygg med rätt detaljer! Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Tre saker....

Kör på med en till "3 saker som du kanske inte vet om mig".

1. Jag är jätterädd för att råka spola med öppet lock på toan.
Jag såg på något program någon gång (kan ha varit mythbusters) där de sa att om man spolar med öppet toalock kan bakterier från toan flyga omkring i rummet och sedan landa på ens hygienartiklar! Hur äckligt är inte det??? Sen jag såg detta program har jag varit helt paraniod! Tänk att bajspartiklar kan landa på ens tandboste?! Äckligt.

2. Jag är en slav för vanor.
På kvällen måste jag till exempel först: titta på teve. Sen, när jag ska sova, MÅSTE jag gå på toan innan. Även om jag egentligen inte behöver, annars kan jag inte sova. Om jag till exempel är med någon kompis och jag inte hinner titta på teve innan jag ska gå och lägga mig så blir jag mörkrädd. Hur det kan bli så har jag ingen aning om. Det är bara nått som har blivit.

3. Jag har varit kass på alla sporter/aktiviteter jag gått, utom volleyboll.
I mitt liv har jag gått: Innebandy, fotboll, klättring, ridning, friidrott, scouterna (HEHEH) och volleyboll. En dag kan jag bara stanna i utveckligen helt och efter typ 1 år utan utveckling slutar jag. Så har det varit i hela mitt liv. Först slutade jag volleyboll av precis samma anledning, men efter extremt mycket tjat av pappa och Linn, så testade jag och nu går det! Jag säger inte att jag är bra BRA, men jag är hyfsad. Nu är det bara en tanke som gnager i mitt bakhuvud: När ska jag sluta utvecklas?. Det återstår att se!



2 bilder från julafton (som inte har någon koppling till inlägget alls) får pryda detta inlägg.

Lash architect 4D

Igår köpte jag "mascaran som alla pratar om".

+ Innehåller 12ml, vilket är lite mer än de flesta.
+ Budgetpris.
+ Snygg design.

- Inte silikonborste.
- Obehaglig att hålla i.
- Klibbar ganska länge innan den torkar.
- Borsten tar upp för mycket färg.
- Gör fransarna klumpiga.
- För "blöt" så när man har böjt ögonfransarna åker de tillbaka igen när man målat på dem.
- Det lossnar bitar från borsten som fastnar i ögonfransarna.

Altså: kass och överskattad.
Jag kan ju inte prata för alla andra, men för mig var denna absolut inte en hit. Jag har ganska långa men tunna ögonfransar och för mig funkar nästan bara borstar i silikon, så jag anade ugglor i mossen, men jag köpte den ändå. Imorse var jag till och med tvungen att tvätta bort mascaran och göra om det en gång till!? Men man kan ju inte hitta den bästa om man inte kastar sig ut i det okända någon gång då och då. Hittills tycker jag bara att false lash effect (max factor) funkar bra för mig.


Fin.

nelly

Nu har beställningen från Nelly kommit! Allt var assnyggt (2 saker hehe) och det blir defenitivt ingen retur för min del idag. Beachbollen som pappa bestälde kom också idag vilket också är ett stort plus!



Bilderna på halsbandet blev så dåliga att jag inte ens ska försöka redigera. Dessutom börjar min beloved dator få slut batteri... Nu ska jag snart fara till min moster som fyller år idag, så jag måste snabba mig!

stannar hemma

Jag vaknar upp. Ah, solen skiner igen, dags för mig att gitta från lägenheten. Men jag kan inte gitta från (i mitt fall) huset, för jag vaknade med halsont nå så djävulskt och känner mig jättehängig, så det blir ingen skola idag för min del.


Bild från i somras...

Under dagens gång ska jag försöka lyssna så mycket som möljligt på ljudbok. Klassen fick nämligen i läxa att läsa en bok från en författare som var känd under ett speciellt decennie. Jag slapp läsa och fick lyssna på ljudbok istället! Kanon. Stephen King's - It blev det att jag valde. Vi får se om jag fattar någonting eftersom den är på engelska...

MEN JAG KÖR PÅ. SOM VANLIGT.

VOLLEYBOLL

Är på volleybollträning nu. Men hur kan jag blogga och träna samtidigt? DET KAN NI INTE SVARA PÅ, VA? Tidsinställt inlägg. Gåvan från gudarna. Lägger upp lite bilder från en volleybollmatch.




HÖR OCH HÄPNA! En bild på mig helt ofixad med en fläta som blev förstörd redan efter uppvärmningen.



Nu är ni allt lite sugna på volleyboll va?

dagens

Jag gillar måndagar. Det känns som att allt bara flyter varje vecka. Det är förmodligen för att vi bara har hyfsat roliga lektioner (gympa, musik, matte, livskunskap, NO) och såklart: volleybollträning!


OSMICKRADE BILD, men det är motivet som räknas: snön börjar försvinna på gården! Hur härligt är inte det?

Nu till veckans mål:

Jag ska inte, under några omständigheter, klösa eller bita på mina naglar. Bryter jag det löftet ska jag personligen inte äta en enda kaka under de resterade veckans dagar. Det låter inte direkt som ett straff, men tro mig, som sockerberoende så kommer jag måste kämpa för att stå emot frestelsen.

beställning (igen)

Nu tog jag tjuren i hornen och beställde den gula skjortan som jag pratade om + ett halsband (som jag och linn ska dela på). Det kommer blir härligt med något färgglatt for a change.



Det känns skönt att ha lite pengar. De kommer ta slut snart. Hur vet jag det? Common sense.

MIMMI TIPSAR

Idag hittade jag (eller snarare pappa) en askul hemsida som man kan skriva om konstiga särskrivningar. Som vissa i min kompiskrets vet så är jag absolut inget big fan av särskrivningar. Jag HATAR det. Usch. Fy. Huvva. Kräk. Ni fattar vinken.

HEMSIDAN

Några godingar:

"Ovädret var fruktansvärt, plötsligt kom en kul blixt och slog honom till marken." Blixten måsta ha varit så rolig att han som blev träffad skrattade.

Wayne's coffee skulle öppna ett nytt kafé i Södertälje och ville tydligen vara säkra på att få gott om kunder eftersom de annonserade efter: "Bar personal"


Skylt i godisaffär i Stockholm: "Hemlagad choklad stångar" Låter farligt!

 

"Djupfryst kyckling lever" Behöver jag ens förklara?

 

Och till sist. Jag kan bara inte annat än att lägga upp den klockrena bilden som satt inne på McD.

"Vi går någonstans där man får ta sig en rök till lunchen." "Vi går till McDonald's! Där får man röka fritt." HAH.

Jag avslutar detta inlägg med ett citat från min svenskalärare, som jag hoppas att alla särskrivare där ute kan ha hjälp av: "Uttalas det som ETT ord, stavas det som ETT ord."

 


emmy

Nu ska jag till min ex-klasskamrat för att fira henne (GRATTIS!) Det blir ett kort inlägg, det brinner i knutarna.


Bjuder på den sämsta cambilden sedan andra världskriget, men den får duga. Har på mig oversizelinne och mönstrad kavaj från H&M och svarta jeans från cubus. Måste rusa!

Köpa eller inte köpa?

Jag har funderat på att beställa den ack så ombloggade transparenta och gula skjortan från nelly.com. Jag tror den kommer bli kanonis, men det finns ju billigare kläder. Jag vet hur ni tänker: 249 kr? Hur kan hon kalla det "inte billigt". Men som jag har sagt många gånger så försöker jag hålla en budget. Annars går jag under, kort sagt. Hehe.

Vad tycker n? Köpa eller icket köpa?


dålig uppdatering

De senaste dagarna har varit helt fullproppade med skolan och diverse saker så jag har inte haft tid att blogga. Förhoppningsvis kommer det blir bättre nästa vecka. Som sagt så åkte jag slalom på dagen och på kvällen var jag med några i klassen.


Från emmys blogg.


Bild på några i min klass...

Plikten kallar, måste avrunda.

vi drar till fjällen...

...FEST HELA KVÄLLEN! Okej det var ett skämt. Jag ska inte till fjällen och jag ska inte heller festa hela kvällen. Jag ska till Malå (slalom!!!) och sen ska jag vara med kompisar. Så ser dagens planer ut. Nu sitter jag redo att fara 45 min innan bussen går, vilket bevisar att jag har en dålig förmåga att planera + att jag är värsta tidspessimisten. Men jag kommer hellre för tidigt än för sent iallafall... hehe.




Kul att åka slalom!

beställning



En kavaj, ett linne och ett gult nagellack. Det kan inte annat än att bli kanon nu till våren! Det är synd att kavajen inte kommer skickas föränn v.18, men jag kommer nog klara mig...



En gammal tummen-upp-bild får visa hur bra jag känner just nu. Att spendera pengar kan göra en så lycklig hehe.

Imorgon blir det slalom med skolan, så ikväll måste jag packa i 100 knyck för att hinna före träningen. Men eftersom jag kallas Blixten (av mig själv iaf), så är det ju som klarre att jag ska hinna.

skolavslutning?

Jag hittade en assnygg klänning på Nelly som jag funderar på att köpa till skolavslutningen. Vad tycks?



Funderar på att köpa några fräsiga skor med träklack också. Kanske dessa? Det är bara det att klacken är typ 13cm hög och 4cm platå. Då kommer jag altså bli ca 195 cm lång. Inte kul, but i'll be workin' it!

Idag gjorde jag som sagt NO nationella och jag vet att det inte gick bra. Jag läste en massa G-frågor och trodde att det var minst VG, så det kan bara sluta på ett sätt: en total flopp. Men gjort är gjort och jag kan inte göra så mycket.

TJOLAHOPP

vill ha

Det är så himla mycket jag vill ha just nu. När våren kommer vill man byta ut alla deprimerande kläder ur garderoben mot nya fräsha och färgglada godingar som har börjat forsa in i alla attans butiken. Eftersom jag köpte en massa nödvändigheter förra månaden (och den innan det) så har jag inte haft pengar, men nu ska ska jag banne mig lägga allt på kläder (utom en ny foundation och mascara...)!

Slängde ihop ett FUL(L)T collage.
köpa
Snyggt va? Nä, men ni fattar vad jag vill ha i vår och sommar iallafall vilket är syftet.

Nu ska jag plugga till NO nationella som är imorgon.

klasströjan

Idag fick vi klasströjorna som vi beställt för ett tag sedan. Jag ville inte ha grön text, men när vi väl hade fått dem så var det inte så fult som jag hade trott, vilket var kanon!



För er som inte ser att det på ryggen ska föreställa en stekpanna, så, eh, är det en stekpanna....


Jag vaknade idag och såg att det var soligt och tänkte: "AH! Soligt och varmt. KANON", men så blev det naturligtvis inte. 10 minus, men soligt iallafall. Man ska se det från den ljusa sidan! Jag har haft ett ovanligt flyt idag, alla lektioner gick kanonsnabbt och nästan allt har varit på min sida, men jag har varit ledsen typ hela dagen av okänd anledning. Åtminstone för er, hehe... Så idag ska jag dricka mig full på mjölk och äta kladdkaka.

gårdagens

Jag hade varken tid eller ork att blogga mer igår, så jag tar det idag istället!

Först gjorde jag ansiktsmask och hårinpackning, sen tog jag den sista klicken av mitt ÄLSKADE leave-inbalsam och använde lite produkter från clinique. Efter var både mitt hår och mitt ansikte lent som en barnrumpa!



Sen for jag till ma grand-mére et mon grand-pére och fika gofika. Mums!

Nu: Äta, volleyboll, hämta klasströjan (JAAAAAA!) äta, sova. Intressant inlägg måste jag säga.

manikyr

Inget går upp emot lite manikyr en dag som denna! Mina naglar var MYCKET äckliga och oskötta, men jag tog tjuren i hornen och lånade mammas manikyrset.





MIMMI TIPSAR:
Matte top coat, Isadora. Köp. På momangen. Helt serious, jag är som besatt av det! Jag har det nästa på varenda nagellack. Det blir snyggare, det sitter som beget och det blir mycket tåligare. Vad mer behöver jag säga? Det är fett värt 70 klirr.

Senare idag ska jag nog trycka in lite återfuktning i mitt torra hår och kanske lägger på en ansiktsmask.
Söndagar = skönhetsdagar.

söndag

Idag har jag som vanligt inga planer... Det blev att jag sov hos Rebecka igår. Helt spontant. Jag vaknade av att hon stirrade galet på mig 10 cm från mitt ansikte! Sen skulle hon åka slalom så det var bara att gitta hem. Vilken morgon... Idag har jag banne mig inga planer. Eller jo, ska till farmor (blev inget igår) sen är schemat helt blankt. Men det kan nog bli bra!

HAHA, jag såg nyss på nån reklam med Yo-mamaskämt och hörde dessa:
-Din mamma är så stor att när hon väl har gått förbi teven så har man missat hela filmen.
-Men din mamma då? Hon är så stor att hon måste köpa bindor på IKEAs sängavdelning. HAHA. KUL.



Gammal bild från oktober 2010 får avsluta inlägget.

hiss

Jag hade tänkt göra både hiss OCH diss, men jag är på strålande humör idag och kommer inte på något att dissa! Kanonis. Här kommer det iaf:

Såndär "mystisk" musik som de brukar spela på P3.
Jag äääälskar musiken som de spelar på den radiokanalen! De flesta låtar är sånna som ingen annan kanal skulle spela. En speciell grupp, som heter Vampire Weekend, måste jag bara nämna! De är kanonbra och man blir jätteglad av deras låtar.



Vampire weekend - white sky



Fulkultur - fuldans




SENT

Jag vaknade ovanligt sent idag... Jag brukar vakna typ 10 på helgerna, men idag blev jag väckt av Linn som spelade allt för hög musik i hennes rum. Men det var lika bra, för jag hatar att sova bort dagarna. Vilken slöseri! Nu ska jag försöka få i mig dagens dos av D-vitamin och sen ska jag nog till farmor och tacka henne för att hon tog hand om kaninerna när jag var i Åre.




Dagens (eller åtminstone förmiddagens outfit är en fattig flanellskjorta från Jula (fancy...) och ett par gamla urtvättade mjukisbyxor.  Ikväll ska jag kanske se på The Fighter med tjejerna så då byter ja nog outfit.

GLÖM INTE ATT KOLLA IN BLOPPISEN!

rita

Har haft tråkigt typ hela dagen, har gått igenom en massa bilder och bloppisen såklart. När jag var klar med det fick jag en hjärnsmäll och kom på att jag kunde rita. Det var jättelängesen.

Jag ritade av en bild på Tyra Banks men eftersom jag inte är en hejare på att rita ansikten så kluddade jag över det efter många försök.



Grymt tråkigt inlägg. Det har inte hänt något inressant idag.

bilder från åre

Här är bilderna från Åre som jag lovade:


Cissi, Frida och Agnes pillar naveln...




Powernap på hög. Som ni ser så är jag inte riktigt beredd.



Kabiner som gick upp till toppen på berget.


Uppe på toppen.


Rummet som vi sov i.




Middag. Observera min psycoblick.


Uppe på toppen igen.


Bild från våran lägenhet.


Linn och Cissi (som för övrigt inte verkar vilja vara med på bild)


En till utebild på hotellet som var mittemot vårat (tror jag). Ser ut som ett pepparkakshus hehe..

Bildkällor: Cissi och Frida. De flesta andra bilderna är tagna av pappa.

corall och puderrosa

Okej, jag vet att corall förmodligen inte stavas med c, men det ser fräsigare ut och jag skrev fel när jag gjorde detta kollage, så från och med nu stavas det: corall. Ok?


Hur som helst så tycker jag att det är sjukt snyggt att blanda dessa färger. Båda är så himla våriga och somriga och passar ihop som handen i handsken. Enligt mig iallafall, men man vet ju inte om jag är färgblind?


mintchoklad



Jag hade först tänkt baka semlor (jag åt inte ens en på själva fettisdagen????) innan jag upptäckte att jästen hade levt sina yngsta dagar. Den gick ut i oktober 2010. Efter att min hjärna befläckats av den ack så mögliga lilla levande svampen som var påväg att få en egen puls, så kom jag på att jag hade pepparmyntsolja hemma!

DRICKCHOKLAD MED MINTSMAK
Du behöver:
-Pepparmyntsolja
-Mjölk
-Oboypulver (mycket)
-En mugg
-Micro (hehe)
-Spraygrädde

Gör såhär:

    
1. Droppa i 1-2 droppar peppar-        2. Spraya grädden över chokladen
myntolja i chokladen som du blandat     efter att ha rört om noga för att
och värmt i micron.                              fördela mintsmaken jämt.



3. KLART! Drick och njut.

mr sunshine

Medan jag väntade på att Mr Sunshine ska börja så satt jag och tittade igen typ hela nelly.com och fastnade för dessa plagg från acne:
acne

Wannabe och Spellbinder altså. Eftersom acnes kläder inte riktigt passar in i min budget, så ska jag nog satsa på den som finns på Gina för 300! He bli kanonis. jFunkar inte den ska jag ska banne mig få tag på en one way or another. Tänk så himla härligt att ha en varm sommarafton på stan. Jag njuter av bara tanken...

Det blir inga bilder ikväll, orkar inte! Imorgon. Hoppas jag.

excusez-moi

Förlåt! Jag glömde helt bort att skriva att jag inte skulle blogga på ett tag! Men ni kunde förhoppningsvis luska ut det själva. Och på tal om rubriken: jag går franska på skolan, men jag var tvungen att använda google translate för att kunna stava ursäkta mig franska. Så dålig är jag. Det finns inte så mycket att säga om Åre.

+ Stort utbud av slalombackar.
- totally crouded! Och vi var inte ens där när alla i södra sverige far dit???
- Helt sönderkörda backar. Det var snöhögar på vissa ställen och isigt på vissa.
+ Själva "centrum", med lite butiker och en massa hotell, påminde en jättemycket om Diagongränden i Harry Potter. Jättemysigt på kvällarna.
- Mycket liftköer.
- Eftersom det var så stort kunde man inte riktigt åka vart man ville utan att riskera att åka vilse...
+ Vi bodde i en jättefräsch lägenhet!
+ Vi bodde typ rakt nedanför backarna (men man var ändå tvungen att gå en bit).
- INGEN INTERNET på hotellet.
+ Bra väder för det mesta.
+ Jättekul att dela lägenhet med kompisar!
- Har inte riktigt med Åre att göra, men jag HATAR min skidjacka och att ha hjälm. Nästa år ska jag banne mig köpa ny jacka och kämpa för att få lämna hjälmen hemma.

Det var typ det. Lägger upp bilder ikväll om jag orkar. Jag är jättetrött.



Avslutar med en bild som inte har något att göra med inlägget, men den får duga!

snart åre

Idag har jag gjort allt som var med på gårdagens lista, utom att fixa till min bikini och fara till stan. Det orkar jag inte just nu. Nu är allt packat och klart och jag har en finne på hakan, lika stor som Olympus, berget i Grekland som sägs nå upp till gudarna. Bestiger man min finne kan man altså se Hercules och alla hans vänner. Det är sant! Jag är också på extremt shoppingbehov, men är man pank så är man. Måste ju spara lite till åre också! Nu ska jag ta mig en uppfriskande dusch innan jag ska fixa lite extra med Ymers bur.



Avrundar inlägget med en mycket fin (sarkasm) webcambild på mig från 2010 12 06. Även kallad: tiden då jag inte hade kapat av mitt hår.

Morgondagen

"Va? Är mimmi hemma en fredagkväll?" tänker ni säkert nu. Jajemen! Jag bestämde mig för att ta en lugn kväll hemma, är ändå alltd så trött efter all skola och jag har mycket att göra imorgon eftersom jag far till åre på söndag morgon.
att göra
Kommer inte blogga mer idag, så jag säger godnatt nu.

nyjackan

Nu sitter jag (som alla andra soliga dagar) och gosar med Boas, även kallad Bodde, Bodil, Bo, Bolen, Budda osvosv. Han har lagt sig på min dator vilketgör det svårare att kunna skriva, men jag ska nog klara av att blogga ändå. Nu börjar han tugga på min nya jacka också den lilla busen. Inte bra! Hur som helst så fick jag min jacka igår kväll, men jag var för upptagen med träning och läxor så jag tar det idag istället:









Det var altså Makeit jacket från VILA, 499kr. Och ja, Boas är med på varje bild.

MONKI

Jag fick monkitidningen igår och såg hur mycket som helst som jag skulle vilja lägga vantarna på. Men eftersom man är pank och det inte finns i skellefteå, så får jag klara mig utan det mesta. Men drömma kan man ju alltid göra!



Allt detta skulle pappa helt perfekt i min garderob inför våren. Och var beredda på en bloppis, kanske ska sälja lite kläder som jag har tröttnat på någongång efter spertlovet skulle jag tro!

hemma

Det blev att jag for hem från skolan idag. Har jätteont i magen och skriker av smärta. Okej jag överdrev, men jag är halvvägs dit! Iallafall så blir det ipren och riskvikk till mellanmål som jag kryddar med lite hopp om att jag ska slippa få ännu ondare. Men en sak som är bra med denna dag är att jag fick veta resultatet på mitt skriftliga nationella: VG+ :D

Här är en lite (observera LITE) bättre bild på min nya tröja.



Dagen outfit är altså: Svarta (måttligt urtvättade) jeans från Cubus, mörklila linne från H&M och såklart koftan från BIKBOK.

ny tröja

Nu är laddaren återfunnen och jag kan skriva ett nytt inlägg. Jag köpte en cardigan, snoddar och hårnålar på stan. Har varit så himla shoppingsugen jättelänge och det kändes skönt att få stilla mitt behov lite. Jag hade dessutom ett presentkort, så jag gick inte allt för mycket back!

Lat som jag är så orkar jag inte ta fram någon kamera alls, så det får bli en mobilbild till:



Holy mother of god så oskarp bild. Kommer kanske lägga upp en bättre imorgon, då får ni också se den på!

Nu är det dags får halv åtta hos mig och en stor macka, skulle jag tro.

leos lekland

Idag har jag som sagt varit borta hela dagen. Här är lite bilder som jag tog när vi traskade glatt från stan till Anderstorp:




Bilden ovan skulle altså bli en hoppbild på mig, men den misslyckades...


Agnes och Emmy.

Och till sist en mycket skarp bild på mig när jag ska åka den fruktade megarutchkanan:


Efter Leo's straskade vi lika glatt tillbaka till stan och åt på subbe. Av den anbledningen rapade jag vitlök under hela volleybollträningen som jag spurtade till när vi var klara på stan. Måste avrunda och leta laddaren till min dator!

RSS 2.0