fullt upp

Idag har jag varit i stan hela dagen. Först skola, sen middag på CK (i min ensamhet....), sen ungdomshälsan och sedan volleybollträning på campus. Vilket är anledningen till att jag inte har uppdaterat idag.
Jag hade lite tid att döda mellan mina tasks, så jag gick till vero moda och hittade 2 blusar som passar perfekt som kandidater till min årliga juklappslista! Jag är lite osäker på den undre, för den ser ut lite som en hawaiiskjorta, men den är samtidigt mycket fräsig och sitter jättefint på. Så jag får fundera......

försöker få tiden att gå

Jag har så grymt ont i huvudet. Jag har suttit framåtböjd som en ostkrok med näsan i ett papper. Jag har inga läxor idag (iaf inga som ska vara klara imorgon) så jag säg fram emot att kunna göra ingenting ikväll, men det visade sig att jag inte har tillräckligt med tålamod, så jag har ritat för att få tiden att gå.
Okej, jag är absolut ingen hejare på att rita. Det ska alltså föreställa Fiona (Rebecca och Fiona).... även om det är lite svårt att se hehe. Jag gjorde ett försök att rita Rebecca också, men det gick käpprätt åt fanders.

Nu ska jag döda ännu mer tid genom att titta på teve och trycka i mig lussebullar. Hejdå.

lyssnar på christer

Idag hade vi ett frivillgt prov i matte och eftersom jag missade det senaste provet, gjorde jag detta. Direkt när jag kom hem insåg jag att jag har gjort helt fel. Det som är mest störande är att jag kom på EXAKT hur jag skulle ha gjort. Åh.

För övrigt så lyssnar jag på christer i p3. Det måste vara det mest underhållande jag någonsin hört på radio. För er som inte vet vad det är, så är det 2 programledare som snackar om allt mellan himmel och jord. De har en ny "rubrik" varje dag och det är så grymt kul! Nu kan man till exempel maila/ringa och berätta om något konstigt som har hänt inom kollektivtrafiken.

don't stop

Sluta. Inte. Snöa. För. Guds. Skull. Jag är så grymt less på asfalt. Men det är inte det jag tänker skriva om. Jag har dåliga nyheter. Jag vann inte auktionen på tradera, så jag får leta vidare efter en jacka. Hittar jag ingen annan, beställer jag den från nelly som jag lade ut igår!

Ser ni en snygg jacka, kommentera på bloggen eller maila: [email protected]. Klart slut.

lussebullar two point o

Varsågod! De efterlängtade bilderna från lussebullsbaket. (tagna från linns blogg)

På jakt efter en jacka

Jag vill ha en jacka som är varmare än min kavaj, men snyggare än en dunjacka. För, let's face it, det ÄR inte så snyggt att gå omkring med en fet dunjacka och se ut som michelingubben himself. Varmt och skönt, men inte snyggt. Därför är jag helt desperat av att hitta en s.k. mellanjacka.
Just nu har jag 3 st kandidater, men eftersom det är svårt att veta hur faux fur-jackor är fodrade, så har jag svårt att bestämma mig.
1. Nelly.com 500 kr. 2. Tradera 99 kr i skrivande stund. 3.Asos.com 780 kr.
Vilken tycker ni? 1, 2 eller 3? Om ni inte kommenterar nu blir det pinsamt...

lussebullar

Idag är det första advent, och första ljuset är tänt. I vårat hus... är det.... ADVENT! Visst har ni hört den låten? Jag kom att tänka på den just nu, men jag kommer dock inte ihåg resten av den. Hur som helst så har jag bakat lussebullar idag - vilket är ett måste på första advent! Eftersom jag sitter vid min lilla netbook som inte är lika skarp som alla de andra datorerna, kan jag inte lägga ut egentagna bilder. Men här har ni en från google. Vald med omsorg och kärlek.

Fast mina blev 853 gånger bättre än dessa. Faktum är att jag hade tänkt ta en vacker bild på mig tillsammans med en bulle, men innan jag hann öppna internet så hade jag ätit upp den.


igår var det lördag

Som sagt så var befann jag mig i klutmark igår med tjejerna och, alltså, hjortronglöggen???? Det är lätt den godaste glöggen jag har smakat! Jag brukar inte vara så förtjust i glögg, har bara tagit en kopp bara för att andra gör det, men den vi drack igår var exelente.
Glögg, chips, Frida som åt upp alla chips, pepparkakor, Grinchen, lite godis och en chokladkaka med pepparkakssmak var det vi förtärde igår (utom Frida då, hon smakar nog inte så gott... (åh, kul skämt)).

mimmi tipsar

Idag gick jag till apoteket och testade Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream och jag blev helt blown away! Händerna blev ju jättemjuka direkt. Jag har dock bara testat det en gång, men holy macarony, jag är imonerad av vad man kan få för 30 spänn. Måste köpa!


nu börjas det....

Ikväll blir det julmys @ Cissi. Vi ska baka pepparkakskladdkaka (om jag förstod det rätt), titta på grinchen och dricka glögg. Kommer bli kanon! Eftersom ingen alkohol ska förtäras ska vi koka upp hjortronglöggen. Om ni ville veta hehe.....
En miniadventsgran har fått ta plats på golvet i mitt rum också. Jag kunde inte hålla mig!

besviken

Jag HATAR(!!!) när man lägger ut bilder som är tagna genom en badrumsspegel och man kan se kameran. Det är det värsta jag vet. Det känns så F12:igt på något sätt... Men nu bjuds ni på just en sån eftersom det är snöstorm ute (minus snön såklart) och det hade varit omöjligt att ta bilder.


 
Jag är så grymt besviken att det är inte sant. Det syns ju knappt att jag ens har gjort nått??? Jag vill ha övergången 689898 gånger tydligare och jag vill ha lite mer kontrast. Nu ser det fortfarande ut som att topparna har blivit blekta pga slitning, även om jag har färgat överhåret mörkare. Kdasndkweqödf3qohfaöjiejafojewo. Jag blir galen. Men ingen kritik är riktad till Císsis mamma. She did what she could, med tanke på att jag aldrig blir nöjd med någonting. Hehe.

en ful jävel

Jag är så grymt rastlös att det är inte sant. Jag har säckat framför teven i stort sett hela dagen, så nu bubblar all energi fram precis när jag hade tänkt få min skönhetssömn. "That awkward moment when an ugly person says she needs her beauty sleep...." hehe.
Efter ett misslyckat försök att se på SATC har jag nu sett ett avsnitt av the walking dead och jag har skådat den fulaste zombien i hela mitt liv. Men för att skona mina känsliga läsare, lägger jag upp en lite trevligare bild istället:
Godnatt!

nu ska jag banne mig ta tjuren i hornen

Den senaste veckar har varit katastofal och jag har tappat suget helt på allt (vilket inkluderar bloggen), men nu ska jag testa igen. Ni måste ju få se min frilla! Den är dock inte helt klar, men alive and kicking. Igår blekte jag topparna på saxonz (tog 3,5 timmar????) och nu färgar jag övre delen av håret lite mörkare. Det såg bra ut på salongen igår, men när jag kom hem såg det ut som att topparna hade blivit blekta pga slitning, vilket INTE är vad som önskas. Förhoppnigsvis är blir det åtgärdat ikväll. Håller tummarna!
Sitter med 41623890 kg folie i håret och ett skynke från år noll. Den nya modeflugan?

önskelista

Med brist på annat att skriva om för ni ta del av 10 saker som jag önskar mig i julklapp. Tyvärr så kostar inget mindre än 500 kr (förutom pengarna då), vilket jag skäms lite över...



Jag kör lite cissi-stil på den. (Hoppas att det är ok?)

1. CLEAN doft-set innehållande: Warm cotton, fresh laundry, cotton t-shirt och shower fresh. Jag tycker inte att parfymer ska lukta "tungt" som typ vanilj och socker och allt såntdär yada yada som finns överallt. Fräscht ska det va!

2. Pälskudde av något slag. Den på bilden är från H&M.

3. Pälspläd. Det finns inget mysigare!

4. Pälsjacka från ASOS. Har dregglat över denna ett bra tag nu... tyvärr är priset lite out of my league, så den hamnar på listan istället!

5. Estée Lauder Idealist. Har test på den hemma nu och den är helt otrolig när man har använt den ett tag. Först fick jag intrycket av att jag fick fet hy av den, men inte längre. Pore minimizing från ovan hehe.

6. Pengar/presentkort.

7. Björn Axén Staight & Curl nano pro.
Min iCurl har börjat kasta in handduken, så det är dags att uppdatera lite.

8. Jeffrey Campbell Everest shoe.

9. Jeffrey Campbell Lita shoe.
Precis som pälsjackan har jag dregglat lika mycket över dessa godingar.

10. Wonderbra Strapess Bra. Den perfekta BH:n... har jag hört....

Tja, det var det. Nu ska jaggå tillbaka till att göra ingenting.

orkar inte blogga

Jag har tappat suget helt på att blogga, så vi får se hur det blir med uppdateringen under de kommande dagarna. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Men efter regn kommer solsken, så hang in there!

Hahaha, jag skrattar åt mig själv för att jag väljer just denna bild. Originellt......

å hej å hå

Dagen har varit rent utsagt förjävlig. Ursäkta min franska, men det är sanningen. Jag har typ fått kronisk huvudvärk. Jag skojar inte. Jag har haft ont i huvudet non stop den typ i lördags och det verkar inte vilja släppa. Smart som jag är så har jag inte tagit en värktablett heller. Varför gör jag inte det??? Tanken har inte ens slagit mig!

Hursomhelst så är jag lite sugen på en neutral korsett eller en bustier som man kan ha under transparenta plagg istället för bandeau, som jag har tröttnat på. Jag tycker inte att det är lika snyggt längre. Problemet är bara att jag inte kan hitta den perfekta för ett bra pris.
Den svarta är assnygg, men den kostar 550 kr, vilket känns lite väl heavy för en bustier....

en lite bättre bild

Nu är det så att det blev mörkt med racerfart plus att jag bara hann ta typ 4 bilder för att kameran fick slut batteri så jag tog bilden som blev minst fu av de som jag nyss tog. Med tanke på att jag är den mest ofotogeniska personen som någonsin har skådats, så brukar jag behöva typ 478123904 bilder och sedan lyckas jag ta EN fin bild, om jag har tur. Så ser det ut i min värld.



Det syns inte så tydligt, men det är kortare bak än fram. Förhoppningsvis kan jag lägga ut bättre biler någongång i framtiden!

mimmispurt

Nu är det bara några procent kvar av batteriet och det känns extremt jobbigt att gå ner till källaren och hämta den, så jag kör en liten mimmispurt. Med tanke på detta, för ni ha överseende på alla felskrivningar hehe....
Igår var jag helt deprimerad över min frilla, men nu har min lilla hårchock lagt sig och jag kan säga at det inte blev helt katastrof. Med en platttång och en volumaster kan man fixa allt!
Okej, andra bilden är INTE smickrande, men jag tänkte bara visa att det är längre fram än bak. Det kanske är lite svårt att se nu (är det ljust när jag kommer hem från skolan tar jag bättre bilder då), men vad tycks?

del 1 är klar

Nu har jag alldeles nyss klippt mig. Just nu är allt utom nöjd och tycker att jag ser jätteful ut, men imorgon när jag har fått styla håret blir det förhoppningsvis snyggare. Jag har också fått en tid hos frisören för färgning nästa torsdag. Så nu är del 1 av min lilla hårmakeover klar.... För och efterbild(-er) lägger jag upp imorgon. Nu ska jag deppa över min nya fula frisyr som ser ut nästan som alexa chungs, fast äckligare (och helfärgat tills vidare)...


har bestämt mig

Nu har jag bestämt mig hur jag vill att mitt hår ska se ut. Imorgon (eller någon annan dag när jag har tid) ska jag gå till Saxonz och fråga om en tid för färgning + klippning eller bara färgning. Beroende på om jag kan lita på mammas klippnings-skills. Jag kör en Rebecca och Fiona.
Okej, jag skäms, men jag vet inte vem som är vem. Hon till höger blir det som hehe. Fast lite längre. Jag tror att det kan bli kanonis!

EDIT: Nej! Jag menar ju hon till vänster. Tankspridd som vanligt.......

fars dag

Idag är det fars dag, vilket betyder att jag kommer trycka i mig fika i stort sett hela dagen. Besöken hos mormor och morfar och farmor och farfar brukar bli långvariga och feta. Men vem tackar nej till lite hembakat fika? Men innan det måste jag hinna duscha, städa mitt rum och göra en massa fysik- och teknikuppgifter + läsa ut en engelskabok och skriva ett referat på en text som vi läste på svenskan. Dags att sätta igång!
Mitt finger ska alltså föreställa en tår... typ. En sak till: jag har inte orkat kolla igenom mina inlägg på senaste tiden, så stavfelen har blivit värre och värre. Jag ska försöka vara lite mer noggrann, men nu får gärna kommentera om ni upptäcker fel jag jag inte har upptäckt, hehe....

snart bär det av....

Om typ 20 minuter ska jag och linn upp till stan och hämta frida och michelle, sen far vi till klutis och käkar middag. Som jag redan har skrivit i ett inlägg. Jag har en liten neutral festsminkning och håret uppsatt i en lös hästsvans. Och mitt nya linne. Koftan har jag också, men den kommer nog att åka av direkt jag når min destination eftersom det alltid blir så lökigt när vi är i farten. Varför dillar jag om det? Ni kan ju bara se på bilden?
Nu måse jag gå och fixa mina ögonbryn som ar helt olika form? Hahaha, jag dör. Jag har alltså gått omkring såhär på stan idag och ingen har sagt nått... För övrigt så håller jag på med en ny design till min blogg nu. Jag blev helt klar, men sedan krashade datorn och jag måste börja om på nytt. Stay tuned...

jeez

Nu har jag nyss vaknat upp ur en liten dvaka som lasted i ett par timmar. Jag vet faktiskt inte exakt. Nu är jag iallafall ännu tröttare, vilket inte riktigt var planen, men som man bäddar får man ligga.

Ikväll ska det bli halv åtta hos cissi, så det ska bli spännande vad som bjuds på ikväll! Förhopnningsvis har hon köpt godis också, med tanke på att jag nyss åt upp en gammal, äcklig och sur chokladkula om ingen annan velat äta upp på grund av min desperation som jag upplever just nu.
Bilden kommer också från cissis blogg. Jag tror att denna är bild togs för kanske 2 år sedan? En sak jag däremot är helt hundra på är att vi alla skulle behöva en liten makeover.

NYTT

Tro det eller ej, men jag har glömt bort att jag ens har haft en blogg... typ. Dagarna är fullbokade och jag har ju inte världens bästa minne -TRODDE JAG. Nu kommer jag ju ihåg vad vitguld innehåller (man skulle kunna det på boda borg): koppar, zink, guld och palladium. Tror jag det var. Där sprack ju min teori helt plötsligt, med tanke på att jag läste det i onsdags.
Nu är det så att jag fick mitt H&M-paket igår som innehöll en blus (som linn ska ta), ett linne och en svart cardigan. Jag är jättenöjd. Linnet kostade bara 50 kronor och är klart ett av de snyggaste vardagsplaggen som finns i min garderob just nu! Dessutom fick jag 50 kr rabatt på koftan, så det var helt klart ett catch!
Okej, i have got to say, jag skäms typ för badrumsbilder. Dessa är dessutom tagna med mobilen PLUS att det är någon okänd vit substans på spegeln. Förmodligen tandkräm. Hehe. Nu ska jag återgå till att läsa lite av en bok som man ska ha läst ut innan tisdag...

nooooooo

Jag såg nyss att det var 50% på allt i hela butiken på bikbok bara idag. Typ den enda dagen som jag inte går på stan efter skolan. Jag har alltid så enormt tur att det är inte sant. Fast det kanske var lika bra med tanke på min ekonomi just nu. Jag har ju dessutom en beställning från H&M som (förhoppningsvis) är påväg till mig just nu.
OCH en sak till: Jag såg en särskrivning på nelly.com igen. De är EVERYWHERE!
SER NI???? Plattforms höjder? Plattformshöjder ska det ju vara!? Jag ska skicka hatmail till kundtjänsten som får föra det vidare till den ansvarige. Punkt.

är allmänt äcklig som vanligt

I skrivande stund sitter jag och äter mackor och.. eh... bloggar. Sen måste jag göra en massa teknikuppgifter och fysikläxan. Huvva. Men nog om det. Idag har jag haft på mig en luddig kofta, blåa jeans (som är way too short) och en t-shirt med krage inkluderad som linn köpte på H&M för någon vecka sedan.
Hehehehe, didn't se that coming, huh? Alltid lika mogen och sofistikerad.

boda borg

Ikväll ska jag till boda borg med volleybollaget. Jag var helt inställd på att det var förra veckan, så jag for dit och väntade på alla förgäves, för att sedan måsta ringa och be Linn hämta mig och kasta i mig middag och fara på en vanlig träning istället. Men jag misströstar inte. Det är absolut inget dåligt med en vanlig träning! Men hursomhelst ska jag dit ikväll. Och nu är jag helt hundra på att det är rätt dag.
Idag har jag stannat hemma igen. Jag är så grymt stressad och får ångestattacker av skolan hela tiden, så jag inte kan fara. Det ska bli skönt att göra något kul ikväll för att smita från verkligheten mellan klockan fem och nio.

jenny skavlan

Trög som jag är, så har jag inte kollat in Jenny Skavlans kollektion för bikbok föränn nu. DEN VAR JU HUR SNYGG SOM HELST? Dessutom kommer de ju sälja typ Jeffrey Campbell-kopior! Här är mina favoriter:
Jag undrar hujr mycket pälsjackan kommer kosta..... Med tanke på att den båda är en jacka och en väst (och i vit päls) så äör det ju typ det bästa köpet någonsin. Dvs om den inte kostar allt för mycket hehe.

bläää

Idag slutade jag tjugo över ett, men innan jag kom hem hade klockan hunnit bli två. När jag kom hem åt jag så mycket sockerkaka att jag fick jätteont i magen. Extremt megaont. I give myself credit for mina ständigt framploppande suveräna ideér! De sviker mig aldrig (sarkasm).

För övrigt så är jag jakt efter en fin bustier som man kan ha under transparenta toppar, men jag hittar ju ingen som jag vill ha. Att det ska vara så svårt?

dip hair

Jag såg på blogg.se:s hemsida ett inlägg om dip hair och jag googlade lite. För ett tag sedanvar jag inne på att bleka hårtopparna lite men jag tog aldrig tummen ur och när jag väl skulle köpa hårfärg så hade jag hgelt glömt bort det. Men nu är jag inne på det igen... Fast ännu snyggare, mer badass, och roligare (och lite för goth för vissa): Dip hair - med färg!
Jag måste erkänna... Det är ju snyggt! Jag vet inte om jag skulle våga, men jag har länge velat ha en frilla som sticker ut litegrann. Den som jag har nu, well, den känns för vanlig. Men vad tycker ni? Jag skulle vilja ha en liten gråaktig färg (lite gråare än den andra bilden). Skulle det vara total suicide eller en risk värd att ta?

varför kan det inte vara soligt ute så man kan ha solbrillor och se cool ut?

Idag har jag varit hemma från skolan. Har västa ångestattackerna hela tiden. Nu tänker ni säkert: "Åh, vilken attentionwhore som skriver det på bloggen! Åhhhhhhh... synd om DIG DÅ!", men jag måste ju skriva sanningen! Don't feel bad for me.

Här har ni däremot en anledning till att tycka synd om mig: Jag har inga pengar kvar och jag vill köpa ett par übercoola solglasögon som man ser riktigt badass ut i, men ändå fashion-forward. Fattar ni? Typ som Elin Kling på denna bild:

Jag lägger typ alltid upp biler på henne, men ingen kan hindra mig! Hon har ju banne mig snygga kläder....

lyx eller budget?

lyx eller budget 1

ymer

Just nu sitter jag och gosar med min hells angel till kanin, Ymer. Och med gosar menar jag att jag sitter vid datorn medan Ymer skuttar omkring i vardagsrummet och gräver i ryamattan. Han är inte direkt en sitta-i-knät-och-gosa-typen. För övrigt så kunde jag inte se Tintin igår, så det blir ikväll istället! Biljetterna är bokade och förhoppningsvis blir jag bjuden på dricka och popcorn. Förmodligen inte, men det skadar ju inte att hoppas.

dagen före undergången

Sista dagen på lovet. Döda mig. Jag har typ inte gjort något annat än att titta på the walking dead och säckat framför teven. Tragiskt, men sant. Nu sitter jag här med både engelska-, fysik- och matteläxa som ligger och ropar på mig och jag VILL inte ta tummen ur och göra bort det. Jag vill bränna upp dem istället. Nu ska jag ta mig en dusch och glömma mina bekymmer...
Just det! Igår satt jag och försökte fixa en "lyx eller budget" på polyvore, men deras hemsida slutar ju fungera hela tiden? Förhoppningsvis kan jag göra klart den idag!

wtffffff

Idag fick jag värsta uppenbarelsen: jag har gått upp ca 10 kg på en månad?? Wtf is happening? Jag misstänker att det har med mina p-piller att göra. Jag är fullt medveten av att typ alla går upp i vikt, men 10 f-ing kilo? Lite onödig fakta skadar ju aldrig.....



Hursomhelst så ska jag (som sagt) stå i en garderob ikväll. Jag har köpt lite godis så jag kan hålla mig sysselsatt. En dålig nyhet är att det inte blir någon bio ikväll. Jag som hade sett fram emot att se tintin, men då visar de den på svenska klockan nio och den på engelska vid sex? Enligt mig borde det vara tvärt om... Sånt är livet.


gårdagens

Här har ni en liten bildbomb. Jag fick så damn bråttom att jag glömde kameran. Tur att Pia och Emmy lade upp några bilder så jag kan snylta några (jag hoppas att det är ok så länge jag länkar?)
Måste bara lägga till: sanning eller konsekvens..... hehe.



Tack för en askul kväll, tjejer!

Lite grejer till rummet

Som ni vet så tog jag tjuren i hornen och fixade i mitt rum lite i måndags och tisdags (tror jag det blir), men jag är inte nöjd än! Det saknas en massa saker, bland annat en matta som aldrig blir köpt, lite mysiga kunnda och en filt. Och en massa andra saker.
Här är lite från asos och H&M som jag skulle vilja ha:
vill ha
Nu ska jag alldeles strax fara till stan och fika. Fast det visste ni ju redan.

living dead

Åh, vad jag är trött. Av någon anledning ställer jag alltid larmet även på helger (och lov, för den delen) för att jag inte vill sova bort dagarna, vilket kan göra att jag blir lite för trött så jag ändå inte orkar göra något.
Såhär ser dagens planer ut:
1. Ska fixa lite Ymers bur, vilket kan vara en utmaning, då jag samtidigt som jag plockar upp bajslådan måste undvka hans dödliga attacker. Jag tror att kaniner kan ha något som liknar PMS...
2. Efter att ha försökt göra så att jag inte ser ut som en living dead, ska jag fara till stan och fika med några vänner.

3. Få ångestattacker inför skolan.

4. Stå i en garderob och samla in jackor för att få in pengar till volleybollaget.

5. Se tintin på bio.

Så, jag tror att det var allt. Snart har folk förhoppningsvis lagt upp lite bilder från igår kväll på deras bloggar också så jag kan sno dem hehe...

Lägger upp en random bild på Boas. RIP!


black swan

VOILA! Såhär såg jag ut för några minuter sedan. Ganska likt black swan, va? Det var inte direkt en dans på rosor att få bort sminket och som jag ser ut just nu kommer jag måsta köra några varv med sminkborttagningen igen imorgon. Då kommer jag nog också jaga lite bilder från festen.

Nu ska jag titta på sex and the city tills jag glömmer alla rackarns spökhistorier som berättades. Challenge exepted. Godnatt!

the walking dead

Nu har jag sett hela första säsongen av The Walking Dead. Jag håller på att dö. Jag blir själv en zombie. Det var ju bara typ 7 avsnitt? Nu ska jag vänta på att hela säsong 2 kommer ut innan jag börjar titta på den, eftersom det är jobbigt att måsta avbryta mitt i alltihop och vänta på nya avsnitt. Cissi, tack för tipset!

Nu ska jag fortsätta säcka framför datorn. Jag måste rent säga att jag riktigt lever livet när jag har lov (sarkasm). Men ikväll blir det andra bullar när jag ska på halloweenfest! Vad jag ska klä ut mig till får ni se senare.....


Beslutsångest

Jag testade ett jättefint spetslinne på H&M häromdagen, men jag vet inte om jag ska köpa det eller inte (om det ens finns kvar vid det här laget) eftersom jag nyss gjorde en besällning och det vore bäst om jag sparade pengar. Men jag har ändå beslutsångest...
Om det blir ett köp så kommer jag naturligtvis inte ha en svart bh på mig höhö.... Hjälp?

sneakpeak

Här får ni en liten sneakpeak på en beställning från H&M som jag och Linn nyss gjorde.....

mimmi funderar

Nu tänkte jag ta upp en sak som jga har funderat på ett bra tag. Rättare sagt sen när jag läste Hungespelen. Jag antar att alla vet vad den handlar om, men för säkerhetens skull länkar jag. KLICKA!
Nu till min fundering: Hur gör alla tjejer som är med i spelen om de får mens? Jag menar, de har ju knappast tillgång till tamponger och bindor. Och om de hade haft det, vem vill byta tampong i direktsändning? Det är nog väldgit få. Jag delade med mig av min tanke med mina vänner när en sa att Katniss inte äter tillräckligt för att hon ens ska få mens, men innan spelen får hon ju ätä jättemycket, och då borde den väl komma? Dessutom är det ju tjejer som lever i de bättre ställda distrikten som får äta jättebra och mycket. De kanske har p-piller?
Eftersom jag förmodligen inte kommer att få något svar, så kommer denna tanke ligga och gnaga i mitt bakhuvud många sömnlösa kvällar framöver. Jag måste komma på ett svar!

 

 


goooood morning

Nu har jag nyss ätit frukost och ska snart titta på Grey's. Orkar inte göra något annat än att titta på teve just nu. Jag har så grymt mycket ångest inför skolan att det är inte sant. Jag kommer typ börja gråta. Ååh..
Idag måste jag ta tjuren i hornen och get together med några vänner. Punkt och slut.

särskrivningar

Jag hade ju helt glömt bort att jag skulle göra ett inlägg om särskrivningar! För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg där jag dissade dessa otroligt störande fel som finns överallt i det svenska språket hos både ungdomar och vuxna, men nu antar jag att jag måste göra ett nytt.

1. Varför jag hatar särskrivningar.

De är överallt! De gör att jag (och säkert många andra) läser hackigt, tror att meningarna får en annan innebörd och jag stör mig så GUDARS MYCKET PÅ DEM!!!! Jag menar: Hur svårt kan det vara att SKRIVA IHOP? Det ska inte vara kul glass, det ska vara kulglass. Inte stekt kyckling lever, utan stekt kycklinglever. Förstår ni mitt problem? Det blir ju helt annan innebörd och jag anser att om man inte kan skriva ihop, så borde man inte ens få godkänt i svenska i skolan. För då har man inte lärt sig det svenska språket ännu.
2. Vad ska jag göra åt det?

Eftersom INGEN I HELA SVERIGE VERKAR KUNNA LÄRA SIG, så kan jag inte göra mer än att skriva inlägg som detta, uppmana er som delar min åsikt att skriva ett likadant inlägg som mig och klaga på alla som särskriver hela tiden. Om jag någonsin blir svenskalärare ska jag banne mig inte godkänna snorungarna som särskriver.
3. En hälsning till alla särskrivare där ute.

Lyd mitt råd och lär er! Tänk till lite innan ni skriver i eran facebook-logg att ni ska "cykla jätte fort till ica och köpa kul glass och fisk sås" (det är det bästa jag kan komma på just nu). Vem som helst borde ju märka att det inte ser rätt ut? Eller? Så tänk efter. Eftersom ni verkar behöva all hjälp ni kan få, så ska ni nu få veta den gyllene regeln: Uttalas ordet som ett ord, STAVAS DET SOM ETT ORD. För visst säger ni jättebra som ett ord? Eller säger ni jätte (paus) bra? Trodde väl inte det.
I rest my case.


Nu ska ni få se

Detta köpte jag igår:





Cape och clutch från gina och 1 veckas test på en primer/hudcreme som ska göra porerna mindre och återfukta. Om det funkar kanon och jag vill köpa den, så måste jag lägga ut ca 700 kr. Så en liten del av mig hoppas att det inte blir något bra resultat så jag inte ska få en anledning till att vilja ha den....

Nu återgår jag till att zombia mig omkring hemma utan något annat att göra än att ha ångest över skolan, ge ymer mat och vatten och sitta vid daton. Cheers to that...


snyyyyygggg

Idag har jag gått på stan och kom hem med en clutch, en till cape (har 4 st nu) och test på ett serum som ska göra porerna i ansiktet mindre. Hoppas att det funkar! Jag fotar imorgon, det är som ni kanske vet lite för mörkt ute nu hehe...

Nu ska jag göra gud vet vad. Förmodligen blir det att spela lite dataspel (jag är nörd och jag är stolt..). Ikväll kanske jag ska ladda hem en serie som Cissi skrev om på hennes blogg. Det enda jag uppfattade var att den handlar om zombies och att den är sevärd. Så, why not?



Hittade en asful bild i arkivet. Med tanke på att jag inte har tandställning så är den från slutet av nian, någon gång. På tal om banan (visste inte att man kunde säga så innan min goda vän, Linda, upplyste mig): Jag funderar på att klippa luggen lite kortare igen (typ som på bilden). Vad tycker ni?

RSS 2.0