mycket att göra...

Här ska ni få en lite clue om vad jag har hållit på med som är så mycket viktigare än att blogga under helgen...

Lördag: Gick på stan och köpte ett par örhängen och en tiara som jag nu har spraymålat svart (som jag ska ha på halloween). Jag spenderade också mina sista små slantar på godis som inte var så gott. Sen hade vi gäster och sedan gick jag och lade mig.
Söndag: vaknade i ottan, gjorde ingenting, for och sålde fika på en volleybollmatch, spelade lite unreal tournament, och sydde klart halloween-outften. Jag lägger upp en bild innan jag ska fara på festen på fredag :) Sen åt jag middag hos mormor och morfar. Sen gick jag och lade mig.
Sådär!
Nu ska jag och linn snart till stan och hämta upp en kompis som jag ska sminka. För övrigt så har jag på mig en av pappas tröjor, har håret i en slapp tofs och har en komplett sminkning minus mascara. Jag tycker att det kan vara fint att försöka lägga all uppmärksamhet på ögonbrynen ibland....

MIMMI TIPSAR

Nu tänkte jag dela med mig av lite actions jag brukar ta till när jag blir sådär torr och eländig i bl.a ansiktet och på läpparna nu på hösten. Jag är så grymt snål när det gäller hudvårdsprodukter och liknande. Om du är som jag, så kan jag berätta att de flesta har det mesta av det som behövs hemma i köket.

1. Peeling.

För att få bort döda hudceller och annat skit som man inte vill ha i ansiktet så brukar jag ta vanligt socker att peela med. Fukta huden med ljummet vatten, använd fingertopparna för att FÖRSIKTIGT peela huden där det du vill ha bort finns. Och kom ihåg att vara just försiktig! Socker är väldigt vasst och huden tar bara skada om man är för våldsam. Skölj igen med ljummet vatten. När du ändå håller på kan du göra samma sak på läpparna.

2. Återfuktning.

Huden blir väldigt skör efter peelingen, så smörj in ansiktet med en mild ansiktscreme. När det gäller läpparna kan man med fördel använda flytande honung. Den mjukgör och återfuktar! Låt sitta i 5-10 minuter (eller så länge du kan utan att slicka dig om läpparna..)



3. Katastoferna som även kallas fötter.

När jag har torra fötter brukar jag ta ett långt fotbad med badsalt som innehåller olivoja. Har du inte det hemma kan du med fördel blanda i lite vanlig olivojla i vattnet. När jag känner mig nöjd filar jag fötterna med en helt vanlig fotfil, för att sedan kleta på ett tunt lager med olivolja på hela fötterna. Efter det sätter jag på mig ett par sockar som jag INTE är rädd om eftersom det är stor risk för fettfläckar hehe...

Tja, det var allt jag hade att bjuda på en kväll som denna.

 


versace for H&M

Nu kan man snart köpa versaces kollektion på H&M:s hemsida! Jag har kollat igen kläder lite, men inget var riktigt i in smak. Lite väl glittrigt... fast det är snyggt med glitter. Men man vill ju kunna använda det mer än vid speciella tillfällen!



Vad som kommer hända ikväll har jag ingen som helst aning om. Antingen stannar jag hemma med datorn som sällskap eller så kommer jag vara med några organismer som kallas "vänner". Den som har ögon får se! (kommer inte ihåg hur man säger egentligen)

på skolan

SNART FÅR VI LOV! Så. Himla. Skönt. Inga läxor (förhoppningsvis), inga tidiga mornar och man kan göra lite vad man själv vill. Om jag har tur så kanske jag och Linn tar en roadtrip till Umeå för att shoppa.
Nu återstår bara matte och fysik, och sedan stapplar jag mig hem på mina stela och värkande ben.


ont i kroppen

Igår blev jag helt utpumpad på volleybollen och jag har jätteont i kroppen. Under dagen har det gått bra, men nu efter gympan lider jag av smärtor i rumpa och lår. Illa.
Nämen vad roligt inlägg det här blev! Har idétorka så det bara smäller om det... Jag gör ett nytt försök ikväll eller imorgon.

LBD

Vill köpa en LBD....
Åh hej och hå vad jag gör reklam. Men klicka HÄR så kommer du till nellys nya kampanj!

nu börjar det dra ihop sig....

KALLT, BANNE MIG! Jag höll på att dö imorse. Och det kommer bli ännu kallare. Även om jag idag hade min nya dunjacka, så hade jag lite problem med att kunna hålla mig varm... Det börjar kanske bli dags med långkalsonger?
Hursomhelst så måste jag plugga, för att sedan dra uväg på volleybollträning halv sju. Imorgon har jag läxförhör på tekniken och jag måste göra en massa fysikuppgifter till på fredag. Det är ett hårt liv jag lever.
JUST DET! Inatt drömde jag att jag blev jagad av en björn och jag hade tyngder på fötterna. Björnen bet mig i knävecket och sen vaknade jag av min förskräckliga väckarklocka. Vilken bra start på dagen.....

skolkatalogen!

Idag låg skolkatalogen och väntade på köksbordet när jag kom hem. Jag blev absolut INTE bra på bilden, men jag har varit med om värre. Mycket värre. En mycket dimmig dag som denna bjuds ni på exklusiva mobilbilder.
Ni får däremot inte se hur jag såg ut! Mahaha.

långkjol

Har inte hunnit blogga föränn nu. Jag slutade ganska sent och sen var det bara att plugga. Efter det for jag till wayne's  och drack en chai latte med mina bloggande kompisaaaar (det är kul för det är sant). Dyrt nå så jävulskt, men det kändes skönt att få ta en paus från allt pluggande och bara babbla med några vänner! Hade jättetrevligt :)
Mig ser ni till höger. Jag hittade en gammal tröja från gina som faktiskt ser ganska bra ut. Det är bara synd att den är helt urtvättad och lite stel hehe. Bilden kommer från Fridas blogg.

Jag har också hittat en assnygg kjol på nelly.... Det vore inte illa att ha en sådan i garderoben!
Skoldatorn krånglar jättemycket hela tiden och jag kan tydligen inte spara bilder längre (???) så jag länkar istället. Klicka HÄR!

frukt

Så, mina vänner. Här har ni en ack så fager bild på en av de bästa skapelserna som finns: frukt.
Ser de inte aptitliga ut? Faktum är att jag håller på att dö av fruktbrist i skrivande stund. Jag sitter och tittar på den vackra skålen som står på andra sidan rummet och bara skiner av c-vitamin och andra nyttigheter. Åh, jag måste sluta plåga mig själv och ta en liten mandarin!
Imorgon har jag bara 2,5 lektioner eftersom jag ska på en utbildning på eftermiddagen. Eftersom jag är den absolut snällaste, gulligaste och charmigaste personen alla i min klass har träffat (???), så har jag blivit vald till kamratombud (tror jag att det hette). Så jag och en kille i klassen ska hålla lite koll ifall någon är utstött och sånt. Fast med vidare eftertanke tror jag att jag blev vald för att jag inte var med på den lektionen och för att de andra ville jävlas med mig...
Nu gör ni såhär: starta musiken nedan och begrunda bilden noga....

bildkälla
EDIT: det är nått fel, så även om jag har bytt rad så trycks all text ihop ändå när jag publcerar, men ni kanske klarar er?

i nöd och skuld

Sitter och tittar på I nöd och skuld (engelska lyxfällan) i brist på annat att göra. Jag kommer säkert måsta vara med i det direkt jag har pluttat hemifrån. Faktum är att det inte skulle skada att vara med typ.. imorgon?
Denna dimmiga oktoberdag bjöd inte på mycket gott. Har varit så grymt trött hela dagen, även om jag fick mer sömn än vad jag brukar behöva. Rackarns. Dagens enda plus måste vara skolmaten idag. Jag verkar typ vara den enda som gillade den, men den var GOD SOM ATTAN. Kyckling i nån sås som smakade lite svamp (även om den inte inehöll svamp).
Som ni alla förmodligen vet så ör det rea på nelly.com och jag har hittat lite godingar. Ovan ser ni en av dem!

shame on me

Har helt tappat lusten att blogga eftersom det inte händer någonting. Pengarna är slut, så jag kan inte shoppa, det är dåligt väder ute så jag kan inte fota. Det betyder tråkiga blogginlägg.
Hjälp mig! Vad vill ni se mer av på bloggen?

plus å minus

Igår hade jag ganska mycket att göra så det blev inte att jag bloggade, men ni klarar er utan mig en dag! I brist på saker att skriva om, så ska jag dela med mig av dagens plus och minus. Get ready for total domination.

PLUS

+ Det är fredag???
+ Jag fick C (motsvarar VG för er som inte har börjat med det nya systemet) på en F-ING FYSIKPROV? Jag är helt mållös. Jag har varit så himla vilsen att jag knabbt trodde att jag skulle få ett enda poäng mer än E (G). Men det fick jag, så en applåd för mig!
+ Vi jobbar med procenträkning på matten. Easy peasy.
+ Ska ha tjejkväll med några dudes ikväll. (tror jag...)
+ Det bjöds på shepherds pie på skolan. GOTT!
+ Jag fick min elevdator.
+ Pappa hackade datorn så jag kan gå in på internet hemma även om man inte ska kunna det.
+ Åter igen: Det är fredag.
MINUS

- Har ont i magen som vanligt.
- Den nya elevdatorn är jättetrög. Allt går i sloooowmoootioon.
- Har ett extremt sug efter att köpa en wonderbra strapess bra. Men den kostar skjortan (eller bh:n höhöhöhö) och jag har inte fått pengar än.

dodgeball i klassrummet

Om jag var ni, så skulle jag inte orka läsa denna. Men ni gör som ni vill! Här läger jag iaf upp en liten berättelse om när vi hade dodgeball i klassrummet. Den är inte helt sann, man fick dramatisera den lite, men grundidén är från en riktig händelse!

Dodgeball i klassrummet

Sedan min klass fick se filmen Dodgeball på en engelskalektion i sexan hade vi spenderat många lektioner med att hitta på nya regler och försöka övertala vår lärare att lägga till leken, som vi tog på dödligt allvar, på gympaschemat.


-Nu är det så att jag ska på möte, så ni får klara er själva ett tag.Tror ni att ni fixar det? frågade svenskläraren.

Vi skulle egentligen ha elevråd, men vi skulle göra klart en svenskauppgift.

-Jaa, svarade alla i kör, även om vi visste att det var omöjligt.

Läraren verkade också förstå det, med tanke på hennes misstänksamma ansiktsuttryck. Trots det susade hon iväg mot personalrummet och vi var ensamma. Bara någon sekund efter att man hade hört dörren stängas bakom henne, utbrast en kille i klassen:

-Tre... Två... Ett... DODGEBALL! Och det var igång. Böcker flög och sidor revs ut. När böckerna tog slut började stolar kastas. Jag och Mimmi satt och tittade på utan att våga göra något. Johanna och Mira satt och filmade hejvilt med mobilerna och skrattade hysteriskt medan killarna i klassen kastade sönder mer och mer skolmaterial. Pennor, böcker, stolar och till sist bänkar. En elev blev också kastad. Men det var hans egna idé.


I takt med att luften i klassrummet blev allt varmare och kvavare, avtog leken. Två av eleverna hade kvar sin energi, men bytte från Dodgeball till något som mer liknade wrestling. Samtidigt som de skulle jaga varandra ut ur klassrummet öppnade svenskläraren dörren. Hennes ögon blev svarta och jag kunde svära på att jag såg den lilla rynkan i pannan, som brukar komma fram när man känner vrede, fyllas med blod. Bänkar låg i högar, stolsben hade brutits av från sitsen och trasiga böcker var spridda överallt i klassrummet. Med tanke på allt detta kunde jag förstå hur hon kände. Alla stod som fastfrusna och väntade på utskällningen som kom som en tsunami över oss.


Efter detta, fick vi endast hålla på med Dodgeball på gympan.

Hehe, så går det.

awkward.............

Idag lyckades jag med något episkt. Jag snubblade precis utanför bussen. Så går det om man ska försöka gå på gräs/grus med 14 cm höga klackar. Ååååååh vad pinsamt.
Idag har jag volleyboll för första gången på 2 veckor så jag kommer att spela som ett tap. Jag tappar den lilla bollkontrollen jag har på bara några få dagar. Nu är det dags för krubb! Bloggar kanske ikväll.

mysigt


Vill ha både pälsmössan och polotröjan! Omgggggg.

nån kul rubrik

Idag har jag sett ut såhär:
Man ser inte så tydligt, men jag har på mig ett par svarta jeans från cubus, brunt skärp och bandeau från monki och ett linne från bikbok (det som jag köpte igår). Jag hade också på mig en svart cardigan från åhlens på skolan. Det är så kallt.....
Nu ska jag plugga som vanligt. Som tur är har jag bara en läxa till imorgon iallfall... tror jag. Det är inte lätt att hålla koll om man är vilsen på livets stig. Höhö.

bikbok

Idag gick jag på stan för att göra lite ärenden när jag märkte att det var rea typ överallt? Varför har inte jag fått veta något? Men iallafall, så tog jag en sväng inne på bikbok och hittade ett linne som nu bara kostade 75 kr (50% rabatt) så jag slog till. Jag köpte också en halsduk som jag har spanat in ett bra tag nu. Och jag vet, jag skulle spara pengar till pälsjackan på asos blablabla, men jag funderar på att beställa en cape från gina istället. Det blir lite billigare!
Okej nu är det så att min dator lever siitt egna liv och jag kan tydligen inte rotera bilden. Så den får vara uppochner.

lite svar del 4

om du fick leva om ett år på ursviksskolan vilket skulle de vara då? (6an, sjuan, åttan eller nian)
-Typ sexan. För att jag var så konstig och pinsam och äcklig. Om man ändå kunda göra vissa saker ogjorda.....

beskriv hur mycket du älskar sär skrivningar
-Som sagt så kommer det ett inlägg om mitt hat. Stay tuned.

det pinsammaste du gjort?
-Jag har gjort mycket i mitt liv som är pinsamt. Hela JAG är pinsam. Men det mest pinsamma måste nog vara i sexan, tror jag, när jag (asså, ni förstår inte hur röd jag blir i ansiktet just nu i skrivande stund) ringde till en person och frågade om han "gillade" mig. ÅÅÅÅÅH. Jag skäms.

hur mycket läxor har du just nu (inkl prov)?
-Jag har inte så bra koll (var borta några dagar från skolan under veckan), men jag tror att det ser ut såhär, och detta är ovanligt lite:

Läxor: 1 svenskaredovisning, 1 svenskarenskrivning och matteläxa.
Prov: fysikprov och engelskaprov nästa vecka.

Vilken är enligt dig snyggaste kändisen?
-H&M:s modell, Jon Kortajarena, eller Jake Gyllenhaal. De ligger på delad förstaplats... dregel....
Jon Kortajarena

Finns det någon som du verkligen avskyr, isånnafall vem?
-Jag avskyr inte människor... You shall not hate, you shall love! Men det finns några one of a kinds som jag helst slipper vara i närheten av.

Pinsammaste låten som du gillar?
-Jag tycker inte att det är pinsamt att gilla låtar. Musik är musik. Jag skäms inte!

Något episkt du sagt eller gjort?
-Höhö. Jag skulle gå till matsalen förra vintern och jag hade uggs och everstjackan (jag var inte sexig). Uggsen är hala nå så jävulskt och jag hade alltid händerna i bröstfickorna. Smidig som jag är så halkar jag och faller framlänges utan kunna ta emot mig med händerna eftersom de som vanligt befann sig i fickorna. Resultatet blev ett face plant. Min vän och särskrivare Linda höll på att pissa på sig av skratt. Tack.

Bästa minnet från Ursviksskolan?
-Får jag säga bästa minnet med klassen, ist? Isåfall är det den sista klassresan. Den var jättekul!


Det godaste man kan dricka?
-Mjölk eller fanta exotic. Fast inte båda samtidigt.

Det godaste man kan äta?
-Koldolmar, mannagrynsgröt eller stuvade makaroner.

Häst eller åsna?
-Hehehe... vilken fråga. Häst, tror jag.

din drömdag?
-Få fara till New York fashion week. Om man kunde ta hela veckan under en dag... Ni fattar.

Vilken karaktär är du mest lik (till sättet)i: (motivera)
1.Svampbob? - Eh, Bläckvard, skulle jag tro. Jag är alltid så himla skeptisk. Jag har till och med fått rynkor i pannan.
2.Family guy? - Meg. Hatad av alla och lite mobbad..... (skämt)
3.Sex and the city? - Carrie skulle jag tro. En liten blandning av allt.
4.Hollywoodfruar? - Jag skulle vilja säga Maria Montazami, men jag har ingen som helst aning.
5.Two and a half men? - Jake. Kass bajs- och kisshumor in my heart.
6.Scrubs - JD. Är man tankspridd så är man tankspridd...
7.How I met your mother? - Jag tittar inte på det så mycket, så jag vet inte. Robin kanske?

och JA, den bästa flyktvägen du någonsin kom på?
-Det måste vara när jag åkte sittlift i Kåbdalis.. Jag kommer inte ihåg exakt hur den var, men typ såhär:

Om sittliften hade stannat och man hade måsta ta sig ner snabbt, hade jag sparkat av mig skidorna och ninjat mig till närmaste träd. Sedan hade jag klättrat ner, satt på mig skidorna och gjort ma thang. SÅ simpelt. Den plockar jag fram varje gång jag åker sittlift.

lite svar del 3

Vem är den bästa ponyn?
-Jag antar att det är my little pony du menar, och det kan jag inte svara på. Har inte sett my little pony.

Vad kommer du satsa på i höst? (i klädväg)
- I höst kommer jag att satsa på bekväma och lite funktionella plagg. Och eftersom de flesta bara har svart i sina garderober på vintern (jag med) så ska jag åtminstone försöka att köpa några färgglada plagg. Som denna tröja tex:

Bild från Elin Klings blogg.

fabvoritoutfit?
-Jag har ingen speciell megasuperfavorit, men jag tycker att det är väldigt snyggt att ha en skjorta under en stickad tröja. Och jeans. Och Jeffrey Campbell-inspirerade skor...

Gjorde du rätt gymnasieval?
-Ja och nej. Kan inte bestämma mig. Jag hatar att plugga. Jag pluggade typ sammanlagt 2 timmar under hela nian och nu måste jag plugga hela dagarna. Blä. Just nu säger jag nej, men när jag väl har tagit studenten är jag nog glad att jag valde teknik eftersom man får ganska bra möjligheter efter plugget.


visst är tredje roten ur bajz=din mamma?
-Absolut inte. Tredje roten ur bajz=knubbis=du. (Ni som inte går i min klass kommer inte att fatta hehe)

Har du någon udda rutin?
-Njae, vet inte riktigt. Jag har oänldigt med rutiner, men ingen som är udda tror jag.

om du bara fick äta en sak resten av ditt liv vad skulle du då äta?
-Min första tanke är stuvade makaroner och korv, men det skulle jag nog tröttna på ganska snabbt, så det får bli något lite fräschare (inte): Koldolmar med potatis och brysselkol!

vad är din plan för att lyckas utplåna alla särskrivare (dvs sånna som mig)?
-Jadu, min vän, det är frågan. Det vet jag inte, men jag ska skriva ett inlägg där jag dissar särskrivningar för typ 45129:e gången.

vilka/vem är ditt favoritband/artist?
-Jag har ingen speciell favorit. Jag lyssnar oftast på enskilda låtar från olika artister, men Parashute funkar ju alltid om man vill lyssna på lite deppmusik!
The mess i made - Parashute

lite svar del 2

ett land du vill besöka?
-USA eller Frankrike. Tänk så himla kul att bo i New York eller Paris och måsta klä upp sig för att få gå in i butiker som Dior och Prada, fika macarons, läsa sig asbra engelska/franska och chillapilla. Leva lite som Carrie Bradshaw i SATC.


drömjobb?
- Vara personlig stylist, få jobba backstage på modevisningar (smink eller kläder) eller arkitekt. Så himla kul att gå förbi en stor byggnad i något annat land och kunna säga: Titta, det där har jag konstruerat!

något du är riktigt stolt över?
-Jag är inte stolt över mycket här i livet. Okej, jag skämtar, men jag har inte tänkt på det så mycket. Jag är ledsen men jag kan inte svara!

din bästa egenskap
-Vad svåra frågor ni ställer! Jag har ingen aning. Spendera pengar jag inte har, typ. Fast den är ju inte så bra....

har du gjort något opassanade offentligt? (fisar gills inte)
-Haha, tja jag kan ju alltid berätta om den gången jag och några kompisar moonade för en massa bilförare i Ursviken...

har du några tvångstankar?
-Jag måste snurra på pennan ett varv innan jag kan skriva en ny mening. Typ det. Har gjort det i hela mitt liv och kan inte sluta....

favoritdjur?
-Mitt favoritdjur måste nog vara råttor. OMG tänker ni säkert nu. Men ge dem en chans. För några år sedan fick jag min 7:de och 8:de råtta. Jag och linn har delat på dem typ alla år, men sedan fick jag egna. De är jättelojala, gosiga och lättskötta. De två sista, som jag var tvungen att sälja pga att jag blev allergisk, var HUR SÖTA SOM HELST. De kom om jag kallade på dem, om jag klappade händerna i golvet började de busa med mig och de ville vara med mig hela tiden. Om jag inte hade varit allergisk hade jag utan tvekan haft 2 st nu också.



bästa bloggen?
- Elin Klings blogg. Hon har så grymt snygg stil och lever det glada livet.

bästa affären både på nätet och i verkligheten?
-I verkligheten vet jag inte riktigt. Jag föredrar faktiskt att handla på internet. Men om jag måste svara så blir det nog Bikbok eller Monki (även om monki inte finns i skellefteå....) På nätet ligger nelly och asos på delad förstaplats.

lite svar del 1

Jag vet att jag skrev att ni sukulle få svar på frågorna imorgon, men jag har inget annat att blogga om så why not?
 
Vad har du i fickan?
-Eftersom jag typ alltid har mina svarta höga jeans som är så tajta att jag knappt kan sätta mig på en stol, så ryms inget annat i fickorna än min skåpnyckel och min mobil.

Bästa sommarminnet från sommaren 2011?
-Oj, den var svår. Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket från sommaren 2011. Jag var på semester, gick på stan, badade (typ 2 ggr under hela sommaren) och typ inget mer. Men jag måste ju skriva någonting, så det får nog bli när jag var i Liseberg. Det var så himla kuuuul!



Vad skulle du aldrig ta på dig?
-Den var också svår! De flesta plagg går ju faktiskt att göra hyfsat snygga om man mixar och matchar lite med andra snygga plagg eller accesoarer, men ett plagg är rastabyxorna. De är så GRYMT FULA och man ser allmänt tapig ut dem. No offence till de som använder dessa, men personligen tycker jag att det är fult.

favorit i garderoben?
-Favorit i garderoben måste vara min höga jeans från cheap monday. De är HUR SKÖNA SOM HELST, snygga och de enda byxor jag har som är hyfsade i längden (alla jeans är för korta). Jag använder dem hela tiden!

favorit i sminkväskan?
-Lätt: Min foundation. Max Factor Xperience foundation. Den är billig, den täcker jättebra och den är dryg. När man kladdar på den känns det som att lägga på ett tunt lager med hudcreme som bara försvinner. Plus att den är tillräckligt ljus för min bleka hy........

om du fick välja en outfit från din garderob att ha på dig hela hösten och vintern i år, vad skulle du då välja?
- Åh! Hemska tanke.... Skulle bryta ihop efter tredje dagen. Men jag skulle nog välja något neutralt och bekvämt. Typ mina svarta jeans, min stickade tröja från bikbok och mina svarta skor från scorett.



beskriv din stil med 3 ord
-Ful. Äcklig. Fantasilös. Okej, nu överdriver jag. Men kanske: elin kling-inspirerad... ehhh..... kommer inte på något mer.

dagens



Idag gick jag på stan i typ... 30 minuter? Men det är bara bra, för då är det lättare att spara pengar höhö.

Snart ska jag kanske fara och fika med Emmy och Linda i det vackra vädret. Vart vet jag absolut inte, men vi kommer nog på något! Glöm inte att ställa frågor, mina vänner! Jag skriver svar imorgon!

uppe med tuppen

Nu har jag vakknat och ätit frukost. Det är ju tragiskt. Men jag får ut mer av min lediga dag kan chillapilla lite nu på morgonen, så det känns skönt. Nu ska jag nog fixa nya ubuntu på min dator (som om någon bryr sig???) och sen ska jag kolla på kläder... som vanligt.

Igår kom jag att tänka på hur himla ful jag var bara för några månader sedan? Vad hade hänt med mina ögonbryn? De hade försvunnit helt och jag orkade varken noppa dem eller fylla i dem. Thank god for ögonbrynsfärg.
Här är en bild från den 10:de maj i år.
och här är en bild från typ förra veckan:
Huvva. Vill inte ens tänka på att jag kunde gå och se ut så. Fast jag kommer nog tänka samma sak om hur jag ser ut nu om nått år hehe.

frågestund!

Jag tycker att det är dags med en liten frågestund!
Ni kan fråga VAD NI VILL och jag SVARAR PÅ ALLT. Det kan vara flyktvägar (som jag för ett tag sedan var helt beroende av), modefrågor, frågor om mitt privatliv. Vad som helst!
Se till att ställa många frågor (det blir lite pinsamt om jag bara får typ en fråga hehe...)

boom schika bow bow

Nu är det dags att spara pengar till en kappa i fuskpäls, tycker jag! Snyggt.......
950 kr på asos.com. Så nu sätter jag igång och sparar! Ni kan ju alltid...hehe.... ge ett bidrag? ;)

det blev inga bilder idag

Jag skulle ta kort på skorna idag, men det bir nog inte. Vill inte, orkar inte,ska inte. Någon annan dag får det bli.
Idag hade jag egentligen prov, men jag var tvungen att fara hem för JAG HADE ONT I MAGEN NÅ SÅ JÄVULSKT. Jag höll på att dö. Avlida. Träffa gud. Gå bort. Det finns många uttryck. Nej, men seriöst. Jag höll på att svimma flera gånger och pappa var tvungen att stanna bilen när vi var påväg hem för att jag trodde att jag skulle kräkas, men jag slapp. Pjo... Så nu måste jag göra provet på måndag morgon istället. Den perfekta starten på en ny vecka på tekniklinjen.
Helt random lägger jag ut en bild från goa gamla ursviksskolan. "Statyn" som vi som besatta klänger på som schimpanser på sina mammor, är designad av samma person som gjorde denna statyn på torget i stan. En mycket pervers person, enligt mig.

omfg vad nelly är snabba

Som jag skrev igår så beställde jag ett par skor och en foundation från nelly.com och DET KOM IDAG? Jag är helt... jag... jag vet inte ens vad jag ska skriva! Det gick banne mig fort. Här bjus det på 2 finfina mobilbilder i mycket hög kvalitét..... inte.



Som ni ser så skickade de också med en liten tester på nån CK-parfym!



Tar förhoppningsvis lite bättre bilder imorgon efter skolan!


Jag har tyvärr inget att säga till mitt försvar...

Såhär kan det gå om man tittar på TV medan man bakar...



Detta ska alltså föreställa havreflarn. Bon appétit.

photoshoot med mig själv

Idag har jag varit hemma pga feber, vilket är ganska komiskt med tanke på att vi skulle ha "må bra"-dag idag. Hehe. Så idag har jag tittat på teve och kläder, pluggat, beställt ett par skor, lagat mat och haft en liten photoshoot med mig själv och mitt läppstift.



Jag har också gått omkring med morgonrock hela dagen, så nu tänkte jag ta tjuren i hornen och sätta på mig kläder.


Beställning

Nu har jag beställt en foundation och ett par skor från nelly!

höst

Jag gjorde ett litet kollage med lite grjejer som skulle sitta fint att komplettera med skorna (det är de i kollaget som jag har beställt)! Det enda som oroar mig är att det är 13.5 cm klack på dem. Det betyder att jag kommer bli ca 195 cm lång...

contagion

Om 10 dagar har dennna film premiär:

Can't wait! Den verkar ju hur bra som helst! Jag såg nått program om flmen för ett tag sedan och det var en massa kändisar som sa att de hade fått typ bacillskräck när de hade sett den. Maxat....

dröm

Idag slutar jag 13.20 för att lärarna ska på nån kurs (tror jag?), så idag kommer jag antingen ta första bästa buss hem och njuta av ledigeheten genom att inte göra någonting, eller så ska jag gå på stan och leta efter skor. Jag väntar på att skorna från monki ska komma in på deras hemsida, men de kommer ju aldrig? Very mycket disturbing. Men min jakt efter de perfekta skorna (till det perfekta priset) fortsätter....

har ont i tänderna

Idag fick jag räls på underkäken också och jag har JÄTTEJÄTTEMEGAF-INGONT i tänderna och i läppen. Det är vasst och fult. Varför gick jag ens med på att skaffa tandställning...?
Hursomhelst så har jag nu testat göra en liten knut i håret (se inlägget innan) och det tyod typ 2 mionuter att göra. Kanon när man inte hinner/ har orken till att fixa håret så noga!
Inte sexig bild sådär från sidan och på vår, ehm, jättesnygga soffa som vi köpte nyss (dvs innan jag och linn föddes typ...), men ni får iaf se hur knuter ser ut i profil.

Double knot

Titta bara! Är det inte så gudomligt fagert!? Jag äääälskar när man sätter upp håret i slarviga och lösa korvar i nacken. Jag har som sagt viljat ha en hårring men det finns ju inte någonstans ohc jag blir galen. Men nu har jag hittat ett annat alternativ: The Double Knot. Snyggt va?
Här har ni en liten walkthrough på hur man gör. Annars finns det typ överallt på youtube. Snyyyygggggt..............

tar tjuren i hornen

Nu har jag städat mitt rum. Det känns skönt! Idag tänkte jag ha ett litet hemmaspa med jag, mig själv och mina läxor. Det är teknikprov på måndag, förstår ni. Så idag väntar hårfärgning, fotbad, manikyr, ansiktspeeling och en låååång dusch.
Let the day ta mig med storm!

fur t-shirt

OH SNAP. En t-shirt i fluffig päls skulle absolut inte skada! Så himla skänt och nytänkande. Älskar asos!
HAHA, jag såg nu att någon skickade ett meddelande till mig på skype recis när jag tog en skämbild.... Fail.
Men visst håller ni med mig? Är det inte fräsigt?

jeffrey campbell

Inatt drömde jag att H&M hade fått in ett par skor som såg ut exakt som jeffrey campbells silverglittriga skor för 300lkr. De fanns inte i min storlek vilket gjorde att det blev en mardröm.
Åh, jag vill så himla gärna ha ett par sådanna. Synd att man inte har råd......
Från ena saken till det andra, så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Jag kanske far till stan, jag kanske sitter hemma och häckar i soffan hela dagen (förmodligen med datorn i knät efterom jag har blivit helt besatt av att hitga ett par snygga skor). Det går som det går, men jag har då iaf INTE tänkt att ens slänga en ynka liten blick i fysikboken. Det tar jag imorgon.

skooooooor

Här har ni en bild på skorna som jag skrev om tidigare, men de kommer ju aldrig in på monkis hemsida, så jag kan inte beställa dem!

hårfärg

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Igår hade jag så grymt fullt upp med läxor och volleyboll, jag han inte blogga.
Idag for jag och köpte hårfärg efter skolan. Det blir blont denna gång. Skämta ba.... Brunt. Brunt blir det (förhoppningsvis, mitt hår har en tendens att suga åt sig för mycket färg så det nästan blir svart) så det blir inte så stor skillnad från vad jag har just nu.
Bilden har absolut inget med inlägget att göra, men just nu har jag ingen annan.

dagens outfit

Såhär ser jag ut idag:




Tröja med öppen rygg från bikbok, höga svarta jeans från cheap monday (nelly.com), halsduk från H&M och örhängen från gina. Min freebra kom också till användning!

Idag fick jag också monkitidningen som var fylld med godsaker, men jag fastnade för ett par skor som tydligen inte har kommit in på hemsidan än. När jag hittar dem läggar jag ut en bild på bloggen så ni vet vilka jag pratar om!

trött på allt

Just nu är jag allmänt irriterad på allt och alla. Läxorna tar över min fritid och jag vill sova. Men det kan jag inte på grund av läxorna. Jag vill också färga mitt hår. Och titta på mer Sex and the city. Men det kan jag inte heller.

Ska se på lite top model nu innan jag ska göra det som måste göras. Det vill säga: svenskaläxa, teknikläxa, engelskaläxa, fysikläxa och kemiläxa. Hurra....


Denna bild visar motsatsen till hur jag känner mig nu.


asos

Idag har paketet från asos legat i postlådan och väntat på att jag ska komma hem. I den låg detta:


Tagen från linns blogg.

Den röda skjortan och den orange shelltopen är mina (eller jag och linn delade på den orange) och de andra är linns, vilket betyder att jag ändå kommer att kunna använda dem.. Moahaha!

Så ser skjortan ut på moi:



Den orange tycker jag sitter lite konstigt på mig, så jag vet inte riktigt om jag vill ha den. Det känns inte helt hundra...

storm

Idag är det blåsigt nå så jävuslkt och jag vill inte till skolan. Tisdagar är lika med suicide-dag. Med lunch som börjar klockan halv 11 och slutar vid 11 och 4 lektioner efter lunch, så kommer denna dag INTE bli nådig. Men jag ska kämpa mig igenom den som jag har gjort (nästan) alla tisdagar hittills. Dessutom känner jag mig ovanligt ful. Åååååååh.
Nu ska jag fortsätta med att förbereda mig mentalt inför skoldagen från helvetet.

deep v-neck

Jag blir så himla inspirerad av Elin Kling. Jag vill shoppa (säger hon som alldeles nyss skrev att hon inte skulle köpa nå mer kläder....)
Elin Klings blogg.
Nu ska jag läsa och sen ska jag sova, vilket jag har längtat till i stort sett hela dagen.

nyjackan

Idag hämtade mamma min nya jacka på stadium!




Vad tycker ni? Behålla eller inte behålla?

sex and the city

Jag hade heeelt glömt bort hur mycket jag älskar sex and the city! Jag har (slaviskt) tittat på alla anvsnitt som finns + de två filmerna. Älskar det.

För övrigt så sitter jag nu och tittar på svenska hollywoodfruar och tittar på kläder. Jag har bestämt mig för att jag har kläder så det räcker nu. Så kommer jag nog inte att tänka om några dagar, men vad gör man?

godmorgooooon

Idag har jag på mig den stickade tröja från bikbok igen. Den är så skön och varm och gosig och snygg. Mitt hår är också lent som en barnrumpa. Jag blev nämligen klippt igår och jag har sovit i en fläta med både silkesdroppar och leave in balsam inknövlat.
Jag brukar hata måndagar, men idag känns det faktiskt helt ok... Vi får se hur länge det håller i sig.

halv åtta hos fanny

Igår var det halv åtta hos fanny som gällde. Maten var jättegod och jag åt tills jag (nästan) sprängdes! Här är lite bilder:



Fördrink: San Francisco (smakade banan och apelsin, MUMSIGT)











Förrätt: vårrullar med plommonsås (bild tagen från
cissis blogg)





Huvudrätt: lax med gratinerat potatismos, hollandaisesås (stavas det så?) och sallad.









Efterrätt: hallonsorbet med chokladfingrar.

Tack för en askul kväll och jättejättejättegod mat!

freebra

Det blev att jag investerade i en freebra som jag skrev om tidigare idag. 300 kr sved i plånboken, men den kommer att bli välanvänd, så det blir nog kanon!

schtan

Nu ska jag snart köra moppe till stan. Jag hatar att köra moppe men bilen har gtt sönder och jag har brist på kontanter vilket gör det lite svårt att åka buss.... Men så kan det gå. Jackan som jag beställde har också kommit så jag ska hämta u tden idag, vilket känns kanon! Det börjar bli så himla kallt på kvällarna nu och det blir skönt med något lite varmare att sätta på sig!
Jag har också funderat på att köpa en såndär gel-bh som man klämmer fast, typ.... Så man kan ha tröjor med djup urringning i ryggen.
Har på mig detta idag: Mönstrad, stickad tröja från bikbok, svarta jeans från cubus. Sen ska jag nog ha min "utekavaj" på och kanske en halsduk. Sen är jag fit for fight!
Jag ser ut som värsta peddot. Deal with it.

RSS 2.0