harry potter



Å herregud. Jag, linda, emmy, rebecka, agnes och pia ska spela innebandy på valborgscupen. Det blir INTE fagert! Men vårat lagnamn är ännu värre: I'm SO bloggin this. Själv stör jag mig jättemycket på att det känns som att man måste skriva: I'm so bloggin ABOUT this, men nejdå, det verkar ingen mer hålla med om haha... Jag ska skriva mimmirodbetan på min tröja, emmy ska skriva emmynorlunds osvosv. Och vem ligger bakom denna idé? Jo, jag och linda! Jag kom på att vi kunde ha något med våra bloggar att göra, typ bloggbögarna eller jag-lägger-hela-mitt-liv-på-bloggen, men sen sa linda det namnet som vi bestämde oss för. Jag och Linda is a great team (Y)

Nu har jag ingen fin bild att lägga upp, så det får bli en ful istället!



MIMMI♥

charice - pyramid



MIMMI♥

onsdag

Ikväll, för ovanlighetens skull, ska jag dra ner till grottan ett tag, men jag brukar inte tycka att det är så kul att sitta i en soffa i ett mörkt rum och snaska godis. Jag tycker bara att det är deprimerande. Så istället för att sitta och tråka så ska jag PÅSKPYSSLA MED REBECKA! Jag längtar inte direkt, men det är alltid kul att göra rebecka, den söta lilla brallisen, sällskap!

Jag måste bara berägtta orsakerna till att jag ser ut som en dinosarie innan ni tittar på bilderna:
1: solen skiner i mina ögon. 2: Jag var tvungen att hålla fjärren till kameran långt upp för att den skulle funka. 3: Jag ser alltid ut som en dinosarie!




MIMMI♥

mina drömmar går inte att beskriva

Jag drömde att någon kille ringde mig och sjöng en låt om att han behövde mig, då for jag till hans hus (som är en annan exkompis hus irl). När jag kom dit satt killen som sjöng till mig och grät och ville ha hjälp med ett pussel (?????) som han inte kunde klara av. Då hjälpte jag han med det, sen gick han och hans föräldrar och sov medan jag fortfarande var där... Sen vaknade jag av mitt JOBBIGA larm, 6.30. Hehe.

MIMMI♥ 

hmmmm.....

Här kommer 2 funderare :)

Om kärleken är blind, varför är då snygga underkläder så populärt? Och om den som skrev den första ordboken stavade fel, hur ska vi någonsin kunna veta?

Jahapp, imorron blir det skola igen, men först ska jag titta klart på cougar town!


Mina, emmys och lindas fötter på bilden

MIMMI♥

hahahaha

Maxad kille, titta vad han skriver?! hahaha




MIMMI♥


bygdsiljum

Idag for jag till bygdsiljum med skolan. Det stekte. Jag stektes. Jag hade 2 par leggings (hade tänkt att ta mjukisar också, men prisa gud för jag att inte tog det), täckbyxor, understtällströja, adidaströja och på det en fleecetröja från pappas garderob (oversize x5 haha) och till sist: vantar, halsduk och mössa. Nu har till och med 38 nya fräknar ploppat fram i ansiktet på mig! Här kommer iaf lite bilder...






Det är finfina bilder det där, det måste jag nog erkänna (hehe....)

MIMMI♥


Stefani Joanne Angelina Germanotta

Det visste ni inte vavava??? Lady Gagas riktiga namn är Stefani Joanne Angelina Germanotta. Då vet ni det hehe..



MIMMI♥

slalom imorgon

Imorgon är det alltså friluftsdag på skolan, och då ska jag, emmy och rebecka fara till bygdsilium (eller hur det nu stavas). Vi är typ dom enda som ska fara hehe.... Jag har inget att skriva om, som vanligt, så jag lägger upp 3 outfits från nelly.com



MIMMI♥

ke$ha sooo badasssss



MIMMI♥

ATTANS AGNES!

Det är du, agnes, som har kommenterat anonymt. Du är dum, jag som blev så jävla nyfiken!!! :)
Men nu till saken.... Jag har jätteont i magen... jätteJÄTTEont. Känner för att lägga mig i fosterställning och krampa hehe.

Jag tog kort på mina nya tröjor nyss, finfina bilder blev det (inte). Get ready for total domination




MIMMI♥


äntligen klar med halsbandet

Nu är jag äntligen klar med mitt halsband! Jag är absolut inte gjord för att hålla på med pillriga saker, som tex att sätta fast extra kedjor på ett halsband. Jag har inget tålamod och har inga naglar. Vanligtvis brukar det sluta med katastrof, men jag fixade det haha!



Det var ett attans dammkorn på linsen, som är med på varenda bild!

MIMMI♥


herre jesus

varför i hela friden ska det snöa så mycket??? Efter sportlovet tycker jag att det ska börja töa, och det gjorde det ju ett tag, men nu har ju allt kommit tillbaka igen, bara under 2 dagar!?


Ful bild, men det är bara för att visa att man knappt kan se ut genom fönstret av all snö. Detta är icket acceptabelt!

MIMMI♥

bilder från fiket

Jag glömde skriva att vi fikade på stan också. Inte så viktig fakta, men kan vara kul att veta! Jag tog 2 bilder från linns blogg på mig, fanny och cissi (igen)





MIMMI♥

earth hour

ikväll är det, som alla förmodligen vet, earth hour. Då ska jag vara med emmy, linda och rebecka. Jag fattar inte varför jag skriver det för det är helt ointressant, men iaf.. Vi ska titta på film (självklart inte när earth hour är) sen ska vi spela spel. Vilket vet jag inte, kanske med andra ord hehe. Ännu ett väldigt onödigt inlägg!


Jag måste bara dela md mig av denna vackra bild på mig, fanny och cissi. Bara för att vi är så gulliga.

MIMMI♥


stan med cissi. linn och fanny

Igår kom ju frida, michelle (dom for hem på kvällen, cissi och fanny, men jag måste ta bilder från cissis blogg så det får vänta ett tag. Idag gick vi på stan och jag köpte en vanlig vit skjorta (99 kr på hm) som jag inte orkar lägga upp bild på för bilderna såg ut som marulkar allihop pga det gula ljuset i mitt rum. Shame on that! Men iaf så köpte jag också:


Tog bilden från fridas blogg, för som sagt blev bilderna asfula. En sån fast rosa köpte jag hehe..

MIMMI♥





VAD VILL DU????

Du som kommenterar och säget att jag är söt och att du vill ha mitt nummer, hur ska jag kunna ge dig mitt nummer om du inte skriver ditt namn? Jag blir galen av folk som kommenterar anonymt. Jag blir så himla nyfiken! Kan du inte bara skriva ditt namn? :)



Nu har iaf michelle och frida kommit, men vi väntar på fanny och cissi, som kommer vid sju. Sen blir det mat och film (Y)

orkar inte lägga upp bild, kanske kommer några från ikväll imorron!


MIMMI♥

BOOTY FAIRY



Jag vet att de flesta redan har sett den på emmys blogg, men jag måste lägga upp den ändå. Bara för att den är så ful......

MIMMI♥

flyktvägar

Tyvärr så har jag bara fått fyra kommentarer på det tidigare inlägget, men feel free to kommentera när om du vill veta hur du ska göra i någon situation. Men som ni kanske kan luska ut så har jag inte så seriösa flyktvägar, men allt är relativt!

Nu börjar jag:

Agnes:
när du är i en sittlift. klassikern;)
& så skulle jag vilja veta vad du skulle ta dig till om du hoppade bungeejump & tråden blev jättetunn precis då du hoppade??!?!

Flyktväg:
Om jag sitter i en sittlift och den håller på att gå sönder (jag antar att hon menar så) så skulle jag sparka av mig skidorna/snowboarden och hoppa upp i närmaste träd, men om inget träd är i hoppavstånd, så skulle jag ställa mig upp i stolen och ta tag i linan som den sitte fast i. Sen skulle jag gå armgång till närmaste träd (eller om slutet är nära, klättra hela vägen upp).

Om jag hoppade bugeejump och linan blev jättetunn (gå av?) så skulle jag dyka ner i vattnet?????? (dom flesta är ju över vatten) Annars skulle jag be en sista bön och se om någonting räddar mig haha!

Rebecca:
du springer i en mörk tunnel och blir jagad av mordlystna våldtäcksmän, när du springer upptäcker du att det är en återvändsgränd och uppsatt på den väggen står en rubrik ur aftonbladet att jackie chan är död så du hinner inte heller ta en snabblektion i karate av honom???

Flyktväg:
För det första: några perversa våldtäcktsmän skrämmer inte mimmi! (jo kanske) Men jag skulle utöva en riktig fight. Jag skulle snärta dom med mina långa, snärtiga fingrar, jag skulle bitchslapa dom, jag skulle sparka dom i skrevet och, sist men inte minst, pissa på dom! Då skulle dom allt springa iväg som små potatisar!

Cissi:
du vaknar upp i huset i en av Sawfilmerna ..?

Flyktväg:
Precis såhär skulle jag göra!



Emmy:
michael jacksson gör en Edward och tittar på dig när du sover. Han står framför din dörr och ditt fönster är låst och kan inte öppnas. Du vaknar och han berättar att du är hans sanna kärlek och att han aldrig kommer att släppa dig??

Flyktväg:
För det första, så är michael död, så det KAN inte hända, men OM:
Jag skulle säga att jag älskde han med (bluff ofc) och när han kommer nära så skulle jag sparka han i skrevet, krossa rutan med någonting hårt, klättra ut och ringa polisen. HAHA, fast jag tror inte att dom skulle tro på: HJÄLP, MICHAEL JACKSON KOM IN TILL MITT RUM OCH VAR ÄCKLIG, SÅ JAG SPARKA HONOM I SKREVET, SEN KLÄTTRRADE JAG UT GENOM FÖNSTRET OCH RINGDE ER!!!

Det var det.

MIMMI♥

mimmi har alltid en flyktväg!

Som rubriken lyder, så har mimmi alltid en flyktväg! Vart jag än är. Så nu har jag tänkt göra en liten frågestund.

Säg ett ställe/en situation, vilket/vilken som helst, och jag skriver flykvägen. Så SKRIV PÅ, MINA SMÅ LEVERKORVAR!

Jag har inget annat att skriva om nu, men imorron ska jag vara med cissi, slayern och linn, så då kanske jag får någonting att skriva om.

MIMMI<3

druvan

Idag stod jag i kiosken på druvan (för dom som inte vet så är det en liten kiosk, eller vad man nu ska kalla det, mitt i skolan) och det var det tråkigaste jag någonsin varit med om. Jag hade planer på att "glömma" väckarklockan, men såklart vaknade jag ju precis samma tid som jag brukar när jag har ställt klockan och fick väldigt svårt att välja om jag skulle fara eller inte. Men jag bestämde mig för att fara iaf! Sen var jag duktigast så jag fick sluta 1,5 timma tidigare medan simon och mattias var tvugna att stanna längre :) Jag vet, grymt tråkigt inlägg, så jag lägger upp en fin (kanske inte) bild på cissi och gud vet vem från i somras.

Innan fanns det en bild presic här! Men cissi hotde med att hämnas, så jag kan inte göra annat än att ge upp.

Nu klöste jag ner min längsta och finaste nagel. Attans.

MIMMI♥


mimmis hårkalender



Det var min historia, från 2002 till 2010. Jag hittade inte äldre bilder på datorn, men det får duga :)

Ikväll (måste gå NU så jag får fatta mig snabbt) ska jag till agnes. Linda kommer också. Vi ska titta på hockey hehe... Mer vet jag inte.

MIMMI♥


mimmi vill ha



Jag vet, fattigt ihopklippt, men jag orkar inte varan noga. Och materialet var begränsat pga att jag bara kunde ta saker från samma hemsida. Men allt detta vill jag iaf ha :)

MIMMI♥

Snart kommer.....

Jag skrev ett jättelångt inlägg, men jag råkade ta bort allt, så nu orkar jag inte skriva lika långt.

Jag kom nyss hem fårn skolan så jag har inte hunnit göra kollage osv, så jag kan höja förväntningarna inför kvällen som kommer att bli fullpackad (inte) med trevliga inlägg som:

mimmis hårkalender (2002 - 2010)
titta vad mimmi hitta
kollage med kläder som jag vill köpa men aldrig kommer ha råd med
Och kanske ett casual (har åter igen blivit smittad av lisiousspråket) inlägg, vi får se!

MIMMI♥


dålig uppdatering

Ååhhåhååhhååhhhh... Ibland förstör min blogg mitt liv. Jag orkar bara inte blogga. Precis som nu, men jag antar att jag måste köra på ändå, bara att gilla läget!


I brist på saker att skriva om så lägger jag ut bilder på mig från egypten 2005. Och anledningen: mitt hår! Hur kunde mamma låta mig klippa bort allt? Visst, jag håller med om att jag skulle behöva en rejäl färgning och kanske klippa upp det lite, men jag klippte ju av hälften i femman, sen hälften av DET i sexan. Shame on me.

MIMMI♥


tjejkväll med E, L och R

Nu for Linnea, Emmy och Rebecka nyss hem. Vi har haft en liten tjejkväll med bastu och nagelmålning ;) Eftersom jag inte vill ta med mig kameran in i bastun, så blev detta inte dokumenterat. Därför lägger jag ut en bild på mig när jag var liten istället!


MIMMI♥

now you know hwo you're messing with

tada! En bild på resultatet av färgningen. Jag förstår om många av er läsare är grymt störda på mina fula och otydliga mobilbilder, och svaret på det är att jag inte kan göra någonting åt det. Eller jag kan, men jag ORKAR helt enkelt inte!


Detta är en bild från toan i källaren.............


........men detta är en bild som jag tog utromhus.

Det är lite klurigt detdär... Men nu ser då ungefär hur det blev iaf haha!


Observera att vinkeln inte är så smickrande, hon har inte tjocka ben igentligen :)

Haha, idag på gympan gav jag rebecka en riktig smäll på benet (jag brukar inte vara våldsam av mig, och speillt inte mot rebecka som är så fredlig) så hon fick blåmärken. INTE MENINGEN, jag fick bara in en clean shot med mina långa och snärtiga fringrar. So now you know hwo you're messing with.

Tjolahopp

MIMMI♥

mission status: failed

Nu är håret slingat. Resultatet: KAT-TA-STROF!! Jag ville ha ljusbruna slingor, dom blev blonda i botten och röda i topparna. Jag ville inte ha dom så tydliga, det är större chans att man ser slingorna än ett stort, luddigt moln om man tittar ner från ett flygplan. Herregud, kommer mimmi kunna visa sig på  skolan imorron? En sak är säker: Jag ska köpa hårfärg så fort jag kan! Kan lägga upp bild sen. Kanske. Om ni kommer klara av det. Vilket jag tvivlar på.

MIMMI = SUR


mimmis blivande frisyr

(in my dreams)



Jag orkar inte blogga så mycket idag, så det här blir nog det enda inlägget.. För ett tag sen tog jag ut ymer, sen kom boas och sen buster, så det var rena djurparken ute på gården! Haha, men ymer var för närgången med katterna (boas och buster) så dom sprang iväg tillslut. Ikväll ska mamma slinga mitt hår, och jag vill att det ska bli som på bilden ovan, men jag antar att mimmi inte kommer kunna få sån frisyr... Men man kan ju altig drömma haha. Jag är ju halvvägs dit sen, när jag har mittbena och har slingat. Så det kanske går! :D

MIMMI<3

jacka och tröja

Idag har jag köpt jeansjackan från gina, 299 kr, och en vit t-shirt med ficka på rea, 49 kr. jag köpte också några kanelmandlar från life, jag tycker att jag förtjänar dom eftersom jag inte har ätit en enda kaka sen i (när var det?) onsdags, tror jag :)


Jag orkar inte lägga upp bilden på t-shirten, mobilen är så jobbig hehe.

MIMMI♥

stan idag

Idag ska jag på stan med Linn (kanske) och mamma, sen ska jag träffa frida och cissi :) Jag ska kolla på jeansjackor och framförallt jeansjackan på gina (som fanns i kollaget med nitskorna och solglasögonen). Åsså måste jag ju ofc kolla på rean om jag hittar något hehe...



Lägger åter igen upp bilden på mig och frida när vi sover i kåbdalis.

MIMMI<3

MIN STÖRSTA FOBI

Jag gjorde nyss en väldeligen god smoothie, men jag vågar inte äta av den på grund av min stora fobi för


Och nu vet mimmi inte vad hon ska göra... Tänk om det är mask i de utterst billiga 400grams påsen från extra?

MIMMI♥

helt värdelösa videoklipp som jag inte fattar varför jag lägger upp igentligen





MIMMI♥

fredag :D

SKÖNT MED FREDAG!!!! Ikväll ska jag titta på big bang theory och kanske national tresure, om jag orkar. Den är inte så bra men det finns inget vettigare att se på ikväll...

 

Imorgon är det löning, så jag ska gitta till stan. Ska kolla på jeansjackan på gina och köpa en primer :) Det är mycket jag behöver, men det är lite jag har råd med... Gissa vilket ord jag tänkte på när jag kom på att jag lider av dålig ekonomi?

-ATTANS

MIMMI♥


lyx eller budget

här kommer en till lyx eller budget :) Jätteslarvig, men jag ORKAR inte lägga ner så mycket kärlek på det.







MIMMI♥

ÄNNU ett onödigt inlägg

Såhär ser världen ut från min synvinkel:



Det ser ut som att min mage tar över världen, men det är min tröja. (A)

MIMMI♥

varför snöa när det lika gärna kan töa?

haha, jag fick ihop ett litet rim utan att jag märkte det! Nu har jag pluggat franskaläxa i en timma i streck, så nu sitter den som ett smäck! (ett TILL rim!!!!!!!!!!) Qu'est-ce qui ne va pas? Une allocation de chômage osv osv... Nu ska jag sköta om mina naglar lite innan jag sätter igång med en ny lyx eller budget. Vi får se om jag hinner klart ikväll eller om jag måste göra klart den imorgon istället.

På SOn, svenskan oc engelskan tittade vi på Slumdog Millionaire, så dagen var inte helt skit i alla fall ;) Men på vägen hem snöade det så himla mycket så allt sket sig. Jag som hade tänkt koma hem, ta upp ymer, ta ut en tidning och sitta och sola. Men nej. Varför snöa nr det lika gärna kan töa????????????

Kunde inte himlen vara såhär blå istället, som den var igår?



MIMMI♥

ett onödigt inlägg


Jag hatar franska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då vet ni det.

Och nu ännu mer onödig fakta: INGE MER SNASK FÖR MIMMIRODBETAN (på vardagar)
I sommar vill jag vara snygg och smärt och då måste man ta till med det grymmaste som finns på hela jorden: "snaskförbud"! Jag äter jättemycket kakor, godis, chips och glass när jag är hemma, och det ska det bli stopp med.



MIMMI♥

Whitney eve spring

Mina favoriter från Whitney eve spring (jag vet att det var i september 2009 det var, men jag vill lägga ut ändå hehe)




MIMMI♥


vill beställa ALLT IHOP

kikade runt lite och hittade detta (jackan och glasögonen tror jag att jag ska beställa)



MIMMI♥

annoying orange



Jag sitter inet vid min dator nu, så jag lägger upp en fin video istället:)
Sen ska jag nog göra lyx eller budget, om jag orkar...

MIMMI♥

mimmi funderar - hur skulle jag vara som kille?

Tyvärr så har jag inte fixat en mimmi-tänker-så-det-knakar-bild än, men jag kör på ändå :)

Jag antar att alla nån gång har tänkt på hur det skulle vara att vara av det motsatta könet. Hur skulle det vara att kunna stå upp och kissa, inte ha mens, måsta raka sig i ansiktet, kunna skippa sminket och att slippa noppa ögonbrynen. Sköööönt skulle jag säga... Skulle du? Och en sak till, om jag gillar killar nu när jag är tjej, skulle jag vara bög om jag var en kille då? Haha, det är den stora frågan... ;)

Där har du en tankeställare!

MIMMI♥


gaga-style

Snart är det ju dags att köpa solglasögon och jag är lite sugen på stt köpa solbrillor - gagastyle! :)

Jag slängde ihop ett enkelt kollage...



solglasögonen är från hiphopbutiken.se

MIMMI♥

bajstisdag

Dagen sög. Vi var bara 4 tjejer i klassen idag och efter lunchen blev det 3 för jag for hem. Så kan det gå... Haha och jag hade mittbena idag, och folket around me tittade lita konstigt, så jag ska nog köra med snebena ett tag ;) 


Jag vet, fattig mobilbild ;)

Svara ärligt: Ja eller nej
Passar mimmi i mittbena? haha

MIMMI♥


strange faces and voices i can make

haha jag måste bara visa en video som jag tittade på hela tiden förut som jag hittade idag, askul!!!!!!!!



MIMMI♥

rekord :D

Igår hade jag 30 unika besökare, ett nytt rekord!



Jag har inget att skriva om så det får bli lite kollade idag och sen kanske jag börjar med en lyx eller budget, vi får se :)

MIMMI♥


MER NUDE ÅT FOLKET????

Rubriken säger allt: MER NUDE ÅT FOLKET!



Jag hoppas att typ H&M, gina eller bikbok får in lite i nude, det vore kanon!

MIMMI♥



KOMMER SNART!

Mimmi funderar kommer snart!  ;D

Jag har tänkt att börja med Mimmi Funderar på min blogg snart, men första ska jag ta en bild på mig när jag tänker så det knakar och så klart behövs lite udda funderingar. Jag brukar alltid ha konstiga funderingar (fråga mina dudes), men nu när idén kom fram, så försvann alla. Men det kommer nog så småning om när jag inte tänker så mycket på det hehe...

MIMMI♥


wipeout

Klockan 8 är det dags för wipeout!!!! :D

Nu ska mimmi titta på gud vet vad hehe. Har inget att skriva om så det får bli ett kort inlägg nu, hejdå

MIMMI<3


kul på saxonz

Idag var jag, linn, cissi och frida på saxonz. Frida hade fixat mitt hår och spelade in en video, men hon häll kameran fel hela tiden så man måste vända på huvet haha, men kul video ändå (Y)

Kom ihåg att mimmi har flottigt hår och inge smink, så visa lite nådighet, tack!



MIMMI♥

mittbena

Ska mimmi ha mittbena eller snebena? Det är den stora frågan.


 

vad tycker ni? :)

MIMMI♥





IF U WANNA TAKE CONTROL OF UR COLESTEROL

För en liten stund sen tittade vi på Bruce all mighty. Jag vet, värdelöst inlägg, men ettg inlägg är ett inlägg hehe...

MIMMI<3


hos fridalicious ♥

nu är jag hos frida med frida (såklart), cissi och linn :) vi kom nyss hem från bion där vi såg alice i underlandet. Jag sitter vid hennes pappas dator så jag kan tyvärr inte dela med mig av min skönhet. Visst gillade ni fridas inlägg? Jag kan inte heller göra annat än att älska henne med. Hon är allt en knöl med attityd! Nu ska mimmi göra dom andra sällskap...

MIMMI♥


Frida gästbloggar!




Cissi har fotat bilderna.

Nu är det Frida som skriver. Ni vet Fridalicous, hon som alla vill ha en bit av. Jag fick mimmis lösen så nu ska jag röra om i grytan med mina stavfel och grammatiska fel. Det kan behövas på den här bloggen.
Nu har äntligen Mimmi börja blogga igen, och snart ska hon nog också börja läsa andras bloggar! Min kan man ju inte låta bli att kolla in. Trots att den är lite småtråkig och rotten nu men det ska bli förbättringar.

Ikväll ska vi fara på bio och se Alice i underlandet, sen ska vi dra hem till mig och ha det mysigt, brudarna ska nog också sova över hos mig (brudarna = Mimmi, Linn och Cissi).

Nu ska jag berätta lite saker om Mimmi Marica Johansson som jag känt i snart 15 år. Hon är en av mina bästa vänner, och hur gullig och galen som helst när man lärt känna henne. Hon tackar sällan nej till att hitta på nått och har sina små ideer och funderingar så ibland undrar man om hon är riktigt frisk? Vilket hon inte är, men man blir inte frisk om man umgås med Liciousgänget. Mimmi har komplex för det ena och den andra. Vilket är ganska onödigt för hon är ju skitsnygg, eller hur?! Synd bara att hon är lite blyg inför killar och människor hon inte känner. Lär man känna Mimmi kan man inte låta bli att älska henne! Så fortsätt läsa hennes blogg, och min också! PUSSSSS!!!!


köpa?

ska jag köpa jackan? Hittade den på lindex och blev ack så sugen på att investera ;)



orkar inte vända på bilden för jag har lite bråttom, ska se alice i underlandet om en halvtimma så det brinner i knutarna!


MIMMI♥

dagens fynd

okej, rubriken ljuger. Inga fynd blev det idag, bara helt normala priser hehe...

detta köpte jag: (tog GRYMT dåliga bilder med mobilen, blev typ svartvita, men ni fattar)


rosa converse från stadium (skulle köpa light modellen, men den fanns inte)


torkad frukt från life :)


halsband med änglavinge från glitter ♥


ögonskugga från hm  (50% off)


och ett rosa nagellack från hm. Nu har mimmi både ett mintgrönt och ett ljusrosa, så hon kan inte vara med nöjd ehhehe..


DET VAR DAGENS KÖP :)

MIMMI♥

vilka skor?

Nu börjar det ju bli varmare ute och då måste man ju köpa några fattiga skor som ersätter dom fattiga uggsen, men vilka????

RACE MARINE W CNV SNK RS092
199 kr

CONVERSE ALL STAR HI SR (Fast ljusrosa)
699 kr
CONVERSE AS CT LIGHT HI W
699 kr

VILKA SKA MIMMI VÄLJA?


volanger och urklipp

Jag gick in och kollade på stella mc cartneys senaste kollektion och hittade nått som jag gillar, nämligen volanger och urklipp :D Kanske man ska satsa på lite sånna outfits? (gillar inte mönstret på volangklänningen, men modellen var great)





Det här var det skummaste inlägget hittills, men så kan det vara när man lider av idétorka. Ikväll är det fredag och det betyder tevekväll, åtminstine som det ser ut nu hehe.. nu ska jag gå ut och sola med buster, så jag måste avrunda!

MIMMI♥


Pasteller <3<3<3

Jag vet att det är astidigt, men lilla mimmi här har redan börjat titta på lite sommarplagg som skulle sitta fint, här kommer några.



MIMMI♥


hemma från kåbdalis

Nu är mimmirodbetan hemma från en riktigt händelsefull skidresa, så nu har jag både onda och (mest) goda minnen.

Först ska ni ofc få se mig göra mig illa hehe..



moviemaker funkar inte på min dator så jag kan inte spela i slowmotion, men om du pausar i slutet av sekund 35 så ser du ;)


Men nu kommer glada bilder på liciousgänget!













Jag tog de 4 sista bilderna av frida

Det kanske kommer fler bilder senare..

MIMMI♥

torsdag

Rice chicken beef tofu now i poop while im peeing.. mimmirodbetan skämta ba lite med er :)

Idag har jag inte HELLER nått att skriva om, och min dator är inte på så jag kan inte göra kollage heller, så det suger. Men man ska alltid göra det bästa av situationen så ni kan ju sitta och titta på era egna bilder istället om ni vill, för ni kan inte förvänta er att jag ska fixa allt hehe.

MIMMI<3

bajs e lika najs som majs



Jag vill absolut inte ljuga för mina läsare (som faktiskt var 13 st igår!) så jag säger det här och nu. Jag ska göra 4 prov denna vecka. Helt otroligt vad alla vill trycka upp saker i huve på en????? Haha, jag har ingfet vettigt att blogga om nu, så det får bli lite plugg ist :)

MIMMI♥


listen up, heres a story

haha, detta hände på skolan idag. Det låter kanske inte så kul om man läser det såhär, men tro mig, det var askul!!!!!!!!!!!!!

Burman stog vid sitt skåp och nynnade nån låt: nananaanahha....
Sen kom niklas ut ur klassrummet och pratade tyst för sig själv: diemotherfuckerdiemotherfuckerdiemotherfucker
Sen kom jesper ut ur klassrummet och nynnade OCKSÅ: dadababanananahhh...

HAHA, helt sjukt!?

Nu kommer iaf lite skönhet ;)



MMMMI♥

tisdag imorron

Imorron är det tisdag, och det kan bara betyda en 2 saker:


klockan 20.55


klockan 21.55

MIMMI♥

GRATTIS AGNES DIN LILLA BRALLIS ♥♥♥

Slängde ihop ett litet fult kollage till dig, bruttan :*



MIMMI♥

attans lyx eller budget

Haha, jag har verkligen inet tid med det här! Jag måste göra läxan och so, och dessutom fick jag sumpa en kväll med tjejerna pga lyx/budget. Så, jag slarvade ihop bilderna och dom är jättefattigt ihopklippta, men nöj dig!






 
MIMMI♥


sittin on tha toilet



mimmi♥

RSS 2.0