fira frida

Ikväll ska jag, cissi, michelle och fanny fira frida som fyllde 17 i onsdags (!!!). Kvällen/eftermiddagen börjar på stan där vi köper en present till frida, sista minuten som alltid (brukar bli bra ändå), innan vi far till Tatung och förtär lite god mat. Kvällen kommer fortsätta med eventuellt bad i fridas jacuzzi, fika och mys. Kommer bli jättebra!

Min outfitos just nu är:



Mönstrad jumpsute från bikbok, svart kavaj från H&M, flätat skärp från Linns rum (hehe), strumpbyxor från H&M.



Till sist måste jag be om ursäkt! Varför boggar jag inte mer fär att pleasa min få läsare? Det kan jag inte svsra på, men hang in there, kanske får mer inspiration snart!

Ska fixa klart allt som måste fixas innan jag sedan löper ner till busshållsplatsen. Ha en trevlig kväll, banne mig!

väska

Nästa månad (nör jag äntligen får pengar) måste jag köpa en väska. Jag funderar på att köpa en lite diskret stor väska och en färgglad liten, men jag har hittat en extremt snygg stor väska på asos som jag är helt kär i! Vad tycker mina vackra läsare?

Antingen blir det att jag köper dessa:



Eller så köper jag bara denna:



Vad tycker ni, å trogna läsare?

äääntligen

Jag tog inga bilder på redovisningen i onsdgas, men nu, en vecka efter, så har agnes lagt upp bilder som jag kan ta av henne.









Gillar ni min outfit? Tidigare idag sa min lärare att jag var bäst utklädd den kvällen ;)

vårväder

Sitter och solar på bron hemma efter en lång och krävande skoldag (inte). Skönt att det äntligen är soligt! Jag blir så himla sugen på att fara och köpa sommarkläder. Typ shorts och sånt. Det vore kanonis.



HAHAHA. Jag skrattar åt mig själv och det fulaste kollaget i min bloggs historia. Orkar inte lägga ner någon kärlek på något idag.

Ikväll blir det kanske att fara till Sanctum om inte mamma och pappa vill stanna hemma och titta på hockey. Jag hatar hockey. Hockey gör att min vardag blir sämre.

pizzatime!

Idag har jag gått omkring i rosa dressbyxor, ett mönstrat linne från H&M och en svart huvtröja. Magnifico! Som ni kanske förstår så har jag inte gjort någonting idag, med tanke på min outfit.

Till middag blir det pizza. Till mitt försvar så brukar jag kunna göra en lyckad middag, men pizzabak är inget för mig.




Pappa: Hahahahaha, det ser ut som att du har slaktat något... våldsamt. Men den är säkert, eh, god.
Så sa altså pappa när han såg min vackra skapelse.

To be continued.........

asymmetric dress

Nu har jag tagit tjuren i hornen och beställt en jättefin klänning till skolavslutningen. Tidigt, men varför inte? Det kan ju inte skada... Denna blev det iallafall:



SNYGG om jag får säga det själv heheh....

Köpa eller inte köpa? Det är frågan.

Fina mobilbilder bjuder jag på en dag som denna. På cubus finns en snygg jumpsuit som jag är lite sugen på. Det är så att jag ska på bröllop i sommar också och tänke att den kanske kunda vara fin att ha då? Plus att den är bekväm som bara den och inte dyr alls (kommer dock inte ihåg hur mke den kostade heheheh)



Haha jag ser lite smått retarded ut. Bara ett litet onödigt faktum.

Men vad tycker ni? Köpa? Inte köpa?

bättre på plats än genom teleefooon

Idag har jag haft fullt upp. Har varit på stan (gjorde mig klar på 15 min, personligt rekord) och kollade på lite kläder som ändå inte har råd att köpa. Men det skadar inte att drömma. Efter det for jag och några fler och tittade på Emmys teaterföreställning. Hon var kanonis! Sen for jag till Kårne och sen blev det middag. That's it!





Ni som undrar så äter jag en skiva mozarellaost (den godaste osten som finns!!!!) på bild nummer 2.

Ikväll ska jag vara med lite dudes. Kvällens plan:

1. Fara till Rebecka och titta på Taken.
2. Fara hem till mig och spela med andra ord.
3. Äta nått.

Blir jättekul! Nu MÅSTE jag städa mitt rum, men först kommer ett till inlägg!

rebecka = barb????

Som jag har sagt några gånger nu så klädde vi ut oss i onsdags. Rebecka skulle se ut som en hemmafru från 50-talet. Hahah, efter att ha tittat på bilden ett tag kopplade det i min hjärna. Att hon är jättelik Barb från cougar town? För er som inte har sett serien, så är Barb den västa cougarn som någonsin skådats.



Klockrent!

vintage

När jag skulle leta lite bra 80-talskläder att ha på mig på föräldraredovisningen så hittade Linn en blus (typ) som kan vara hur fin som helst i sommar... Man kan ju se spår av både 70- och 80-talet överallt nu och denna är köpt på Hennes&Maurtiz (som det kallades då hehe) för ca 30 år sedan. Det kan man kalla vintage!




I brist på att annat att skriva om kör jag på en dagens.

Dagens...
Låt(ar): Ke$ha - F**k him he's a DJ och Lars Vaular - Rett up og ned
Outfit: knallgul transparent skjorta från nelly, bandeaubh, svarta jeans från cubus (mina älsklingar!!!!)
Händelse: Ramlade med cykeln precis utanför träslöjden på skolan där några killar i klassen satt och väntade på att få gå in. Hehe.
Citat: "Jag skämta aprillo" med italiensk brytning och lite viftande med handen.

RSS 2.0